Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aaron Walker
Kategória: Hentai
Feltöltő: Emma~

Kor: 37

Külső leírás: Határozottan jóképű, helyes srác… vagyis inkább férfi. Kissé barnított bőre, selymes és puha. Csak úgy hívogat, hogy simogassák, vagy csak érintsék meg. Ám feszes bőre alatt ott rejtőznek a kemény, sok munkával elért izmok, amik vonzóvá, szexissé, és ellenállhatatlanná teszi őt. Hasa akár egy tábla csoki, olyan katonás sorban állnak és várják, hogy hordozója használja őket, vagy csak épp megérintse valaki. Egyszerűen annyira tökéletes teste van, hogy nem csúfitotta el semmilyen testékszerrel, vagy tetoválással. Arca férfias, sokat sejtető, karakán. Szemei barnák, mélybarák, mely olyan mélységekbe repít, amiről nem is álmodik az ember. De emellett olyan tüzes, és szenvedélyes tekintete van, amiről sok ember még csak álmodni sem mer. Haja rövid, selymes, és szintén barna, mint szeme. Egyszóval egy szinte tökéletes férfi összképét mutatja. Öltözködésben, inkább az elegáns viseletet részesíti, de olykor-olykor még felveszi a póló farmer kombinációt is, vagy a farmer ing összeállítást. Bár az utobbiakat, csak akkor hordja, ha otthon van, vagy ha épp nem dolgozik.

Jellem: Nála első a család és a barátok, utána jön a munka, aztán a kutyája, és csak utána jön saját maga. Egyszóval minent megtesz mindenkiért, de magát egy kicsit elhanyagolja. Nem testileg, sokkal inkább lelkileg. Nem nagyon törődik magával. Mindenkit meghallgat, mindenkinek segít, csak épp magát hanyagolja el. Ha valami bántja, akkor inkább elfolytja, és magába temeti. Viszont ha valaki tudná, hogy milyen is valójában, akkor nem úgy nézne rá, mint ahogy mindenki feltekint rá. Általában kivülről egy hideg, nem törődöm maszkot húz magára, hogy ne tudják meg milyen ember is ő valójába. Pár ember tudja, hogy ő nem bunkó, vagy beszólogatós. Sokkal inkább segítő és kedves. Ő nem pusztán a külsőségekre megy, hanem inkább a belsőre. Ő nagyon szeretet éhes, és rengeteg szeretet tud adni másoknak. Viszont nagyon kitartó, akaratos és makacs. Nagyon határozottt tud lenni, és nagyon kitartó tud lenni, ha számára fontos dologról van szó.

Élettörténet: Szegényebb családba született, azonban szeretetben nőtt fel. Amikor megszületett, az anyuka nagyon boldog volt, hisz azt mondták neki, hogy meddő, és nem lehet gyermeke. De aztán jött a kis Aaron, és mindent megváltoztatott. Annak ellenére, hogy szegények voltak, és néha napján nélkülözniük kellett, rendesen járt iskolába. Nagyon barátkozós, és mosolygós kisfiú volt, aki imádott játszani. Az iskolában korán megmutatkozott a nyelvi érzéke, és ezt ki is használta. Rögtön nyelveket kezdett tanulni. De azért a többi tárgyból sem szégyenkezhetett. Eszes és jófejű gyerek volt. Szinte az egyik legjobb középiskolába jutott be ösztöndíjjal, ahol egy magasabb szinten tanulhatott nyelveket. De szép is lenne, ha ennyi volna az élete. Itt kezdődtek a gondok. Az apját kirugták a munkából egy leépítés miatt, így mostmár csak egyedül az édasanya dolgozott, és ő tartotta el mindhármojukat. Aztán az apa az alkoholba folytotta a bánatát. Egyszer-egyszer, amikor nagyon felönttt a garatra, akkor meg is verte Aaron-t azzal a szöveggel, hogy minden az ő hibája. Aztán már nem bírta tovább, és véget vetett életének. Az anyja depressziós lett, és rászokott a cigire. Aaron nem tudta mit csináljon, össze volt zavarodva, így inkább elment egy családsegítőhöz, és tanácsot kért. Ekkor úgy 17 éves lehetett. Végül az ő segítségével talpra állította az anyját, és ő is elment dolgozni suli mellett. Akkor még egy netes cégnél volt fordító. Egészen addig itt dolgozott, amíg le nem érettségizett. Ez a munka egy biztos pont volt neki, amivel sikeresen támogatta az édesanyját. Mindketten feldolgozták az apja halálát. Aaron olyannyira, hogy barátnője is lett. Azonban egy forró és szenvedélyes éjszaka után, megtörtént a baj. A lány bekapta legyet. Elakarta vetetni, de Aaron közbe lépett, és azt mondta, majd ő felneveli a gyereket, hisz nem tudna bántani egy kisgyermeket. A lány megszülte a gyereket, majd elhagyta Aaron-t. Az akkor még 17 éves fiú nem igazán tudta mit kellene tennie, de megpróbálkozott a tanulással, gyerekneveléssel, és munkával. Persze anyja besegített neki, így bírta a strapát. Aztán elvégezte az egyetemet, lediplomázott és hivatalosan is tolmács és fordító lett a szakmája. Egyre feljebb ívelt a karrierje, és még az igazit is megtalálta. Legalábbis azt hitte. Összeházasodtak, született egy kislányuk, és boldogok voltak. Ám egyszer Aaron rajta kapta, hogy megcsalta a neje. Úgy döntött, hogy beadja a válópert, és sikeresen elváltak. Mára már két gyermek apja, számos kutyát is tart és boldog életet él. Munkáját otthon is szokta végezni, hogy minél többet a családjával legyen. Közös program az is, hogy együtt mennek el futni reggelente a 14 éves Scharlott-tal, és a 20 éves Derek-kel.

Hobby: Futás, olvasás, kutyáival való játszás.

Foglalkozás: Fordító és tolmács

Extrák: Beszélt nyelvek: angol, francia, orosz, japán, magyar, koreai és kínai.****Olvasáshoz szemüveget használ.****Mivel Amerikában elég ritkán beszélt nyelveket tud, így nagyon sokan alkalmazzák és nagyon keresett, felkapott tolmács és fordító.****Dúsgazdag.****Imádja a kutyákat. Van is neki jó pár, de mindegyik fajtát párosával tartja. 2 mopsz, 2 saarloosi farkaskutya, 2 shiba és 2 szibériai husky boldog tulajdonosa. Rajong értük, és bármit megtesz nekik. Ha engedi szabad ideje, akkor nagyon sokat foglalkozik velük. Nem szereti az olyan embereket, akik utálják a kutyákat, vagy az állatokat.****

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 05.

Módosítva: 2015. 01. 28. 18:00:26
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).