Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ochitaru Reisei
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 2500

Külső leírás: Zöldes árnyalatú, elől rövidebb, hátul hosszabb tincsei szabadon lógnak, markáns vonású arca körül. Halovány, szinte már fehér bőre világosbarna szemeihez hasonlóan mindig hűvös higgadtságot sugároz. Nem túl magas démon, ezért azokkal a kopott szürkéskék kimonókkal, amiket általában hord büszke tartása ellenére is gyengének, sebezhetőnek tűnik. De… Jóval erősebb, mint ahogy azt pár áldozata képzeli róla a halála előtt… Az alvilág ura nem véletlen bízik meg benne teljesen, és jelentette ki neki immáron több, mint kétezer éve, hogy azt a démont, vagy embert, akit veszélyesnek ítél birodalmára, a külön engedélye nélkül is megsemmisítheti. Aki tudja, hogy ki ő, legtöbbször menekül is előle már akkor, amikor meglátja.

Jellem: A feladatait mindig száz százalékosan hajtja végre. Megtalál embereket, valamint démonokat, megfigyeli, és szemmel tartja őket akár hosszú éveken keresztül is, áldozatai nem is sejtik, hogy a nyomukban van. Meg is lepődnek, amikor előttük terem az árnyékból, hogy megkínozhassa, vagy megölhesse őket súlyos ballépéseikért. Kínzása azért iszonyatos, mert kegyetlenül tud bánni már a szavakkal is, pontosan ismeri megfigyelésének köszönhetően a vele szemben álló gyengéit, félelmeit. Áldozatai egy idő után teljesen úgy is érzik, az összes melegséget elszipolyozta belőlük, hogy csak a félelem maradjon nekik a helyén. Gyakran meg is őrülnek, és önmaguk könyörögnek a halálért. Erre a hatásra hideg hangja is rátesz egy lapáttal. Imád a szavakkal játszadozni, néha még talán jobban is szereti áldozatai kínzásánál azt, ha zavarba jönnek, kifejezetten várja, hogy leálljanak vele vitatkozni. Ő teljes lelki nyugalommal aratott eddig még mindig győzelmet mindenki felett.

Élettörténet: Gyengének született, ezért szülei, és testvérei mindig körülötte voltak, óvták még a szabad levegőre kimenéstől is, féltek attól, baja esik. Reiseinek ez persze nem tetszett, büszkesége miatt nem egyszer szökött el otthonról, majd tért vissza kék-zöld színekben. Éppen emiatt állt rá talán a családja, hogy edze, és megerősítse, a segítségüknek köszönhetően lett az, aki. Tiszteli, és szereti is családját, mosolyogni egyedül a közelükben tud, azzal is tisztában van, hogy ha az ő figyelésükre, vagy kivégzésükre utasítaná őt az alvilág ura, akkor egyből megtagadná a parancsát.

Hobby: zavarba hozni másokat

Foglalkozás: megfigyelő

Extrák: * munkája miatt állandóan úton van, és máshol száll meg * szereti a borús időt, és az esőt

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).