Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rinkuso
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 130

Külső leírás: Szeme tükrei égkéken világítanak a legsötétebb éjszakában is, hiúzként hatalmas testét borító sötétszürke, majdhogynem fekete bundája közül. Egész évben állandó a bundaszíne, emiatt igen különlegesnek számít fajtársai között. Olyannyira, hogy minden hiúzfiú, és hiúzlány az ő kegyeiért próbál versengeni, próbálnak legalább egy éjszakán át vele lenni. A hírnevét élvezi azonban tudja, komoly ára van, neki mindig nagy kihívást jelentettek a telek hóesései. Amíg ugyanis falkájának tagjai beleolvadtak a bokrok aljába, és láthatatlanná váltak fehéres bundájukkal a vadászok, és kutyáik vizslató tekintete elől, neki sötét színe miatt menekülnie kellett az őt üldöző vadászok miatt. Bár… Az utóbbi időben inkább védi úgy ki a támadásaik, hogy eredeti alakjában, kigyúrt magas férfiként vegyül el az emberek közt. Az embereknek fel se tűnik, hogy azokban a vadászruhákban, amiket szerzett magának egy alakváltó lapul, ha tényleg komolyan veszi az „emberré válást”, és még emberi alakjában is pamacsos, és kicsit hosszabb füleire, valamit szürkésfekete tincseire sapkát, lábaira cipőt húz. A kutyák okosabbak, morognak rá, de ezzel se törődtek még komolyan a rá vadászók.

Jellem: Általában pókerarca miatt még az érte rajongó többi hiúz is óvatosan veszi fel vele a kapcsolatot, pedig egyáltalán nem olyan hűvös, és távolságtartó, mint amilyennek hiszik. Imádja ha társaságban lehet, borzasztó büszke magára, és azokra a történetekre, amiket klánja egyik legidősebb tagjaként az őt tátott szájjal figyelő ifjaknak előadhat bravúros meneküléseiről, és harcairól, amiknek a fele csak lódítás, még sárkányháton sose üldözték őt az emberek. Nagyképűsége, és túlzásai ellenére azonban eddig még nem vette el az eszét, sose kicsinyli le az őt üldözők erejét. Roppant óvatosan, és ügyesen tud bánni társaival, pontosan ki tudja választani azt, akinek feje elcsavarásakor a legjobban jár, van olyan, hogy egyszerre több barátja/barátnője van. Hosszú távú kapcsolata még nem volt, ezt azzal magyarázza, hogy még nem találta meg azt, akit igazán tudna szeretni. Abban se bízik, hogy ilyen személy valaha egyszer születni fog.

Élettörténet: Szerető családban nőtt fel, szülei mindenre, amire csak szüksége lehet az életben megtanították, talán emiatt boldogult már több mint 100 éve kitűnően az emberek ellen. Mi miatt veszített ellenük végül mégis, és fogták el hiúzként, hogy azóta egy állatkert büszkeségeként mutogassák? Pár falkatag, aki rájött arra, elcsábította tőlük társuk emberként csatlakozott a vadászathoz, és a nyomára vezették őket. Remélték meg is ölik, de már csak attól, hogy nem kell látniuk többé Rinkusot, mert elhurcolták a környékről is elégedettek. Azzal is tisztában vannak, addig marad csak védelemben elfogóival szemben, amíg el nem veszíti hatalmas türelmét, és felveszi eredeti alakját. Ezzel Rinkuso is tisztában van, nappal állatként, éjjel alakváltóként viselkedik. Ha a kedve úgy tartja, ki is jön rácsai mögül, egyet enyeleg, majd visszamászik. Élvezi még a kényelmet, mivel sokáig él, úgy gondolja, egy kicsit lehet a már ásításáért is rajongók dicséretei, sikolyai közt.

Hobby: meneküléseinek kiszínezett történetei előadása, amióta elfogták inkább az éjszaka meztelenül tett séták

Foglalkozás: nincs

Extrák: utálja a ruhákat, ha nem épp menekülnie kell, leginkább meztelenül feszít társai közt, vagy egy-egy hatalmas fa ágain * borzasztó perverz tud lenni, imádja társait összekötözni, hogy így nyalhassa le róluk az elejtett állataik vérét, vagy épp pár különleges esetben azt az édességet, amit vadászoktól, turistáktól lopott el. * amióta elkapták kicsit magányos

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 08. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).