Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: King Hunter III.
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Thalia

Kor: ismeretlen

Külső leírás: fekete hosszú haj, amivel nem törődik túl sokat. Gyakran csak hátrafésüli az ujjaival ha a szemébe lóg. Lágy arca van ami jelleméből fakadólag könyörtelenséget és keménységet sugároz. Nem egy kimondott izmos férfi, de annál erősebb és ereje mellé csatlakozik a vámpírokra jellemző gyorsaság és rugalmasság. Magas úgy 190 cm lehet. Megjelenésén is látszik hogy nemesi vér. Barna szemeivel bárkit képes megbűvölni.

Jellem: Minden ízében vámpír. Imádja az életét és vámpír önmagát. Egyik hobbija a vadászat. Birtokain gyakran rendez magának és arisztokrata barátainak ilyen játékokat. A vadászat és a harc minden formáját kedveli és szívesen tanul ilyesmit. Másrészt kedveli a művészeteket. Fényes udvart tart maga körül. Bálokat ad. Szabókat, festőket és mindenfajta művészeket tart maga körül. Kellemes jellem aki tisztában van az etikett minden szabályával. Szívesen társalog vagy vitat meg szinte bárkivel bármilyen témát. Ugyanakkor dühe lecsap mindenkire aki a legkisebb hibát is elkövet. Hűvösen de kegyetlenül reagál. Minden helyzetben képes megőrizni hidegvérét.

Élettörténet: Születésétől fogva vámpírt. A korát senki sem tudja. A szüleivel kissé feszült de alapjában jó kapcsolatot ápol. A szülei jelenleg is élnek, csak visszavonultak az uralkodás fáradalmaitól. Hunter apja szilárd alapokon nyugvó királyságot hagyott a fiára, amelyben senki sem kérdőjelezi meg Hunter uralkodói jogát. Ennek ellenére mindig vannak elintéznivalók, kiihtatandó személyek. Hát a vámpírtársadalom nem a nyugodt természetéről híres. Hunter nagyjából 300 éve király. Családja jóvoltából hatalmas vagyonnal rendelkezik és ezt azóta is gyarapítja. A vámpírok vezetését remekül kezében tartja.

Hobby: vadászat, uralkodás, tanulás, művészet

Foglalkozás: király

Extrák: vámpír. Nagy erővel rendelkezik, amit folyamatosan növel. Szemeivel képes az emberi sőt a vámpíri elmét is irányítani. Láthatatlanná tud válni. Nagyon gyorsan mozog. Tárgyakat mozgat, jelenleg a 4 alapelem irányítását tanulja egy boszorkánytól. Megszólítása: királyom, uram.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 28.

Módosítva: 2012. 07. 28. 13:43:30
Módosította: Thalia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).