Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kaname Tatsuya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Nem nőtt túl magasra, ami nem is meglepő, hiszen egykor nővére sem volt egy felhőkarcoló. Vékony, mivel nem igazán foglalkozik a testedzéssel vagy hasonlókkal ezért nem mondható izmosnak, inkább a „szálkás” legalsó határát üti meg. Bőre fehér, hiszen napozni sem szokása, esetleg akkor, ha nyaraláson nincs jobb dolga, akkor kiül pár percre süttetni magát. Arcán az esetek legtöbbjében egy kisfiús mosoly idétlenkedik, de sok érzelem fordul meg nála nap mint nap. Szemei vékonyabb vágásúak, aranybarna színűek. Kisebb korában haja sötétebb volt, mára-már kifejezetten olyan színe van, mint egykor a nővérének. Félhosszú, tépettre vágott, és frufruja itt-ott beleér még a szemébe is, valamint pár tincs mindig két szeme közt lófrál. Elég sokáig tart rendbe szedni egy reggeli felkelés után, bár sokszor így is az ápolatlanságot sugározza, pedig reggelente valósággal harcol a rózsaszín tincsekkel. Öltözködését tekintve leginkább az iskolai egyenruhájában lelhető fel, ami az iskolájára jellemző fehér felső és nadrág. Ha éppen iskolán kívül tartózkodik, akkor egyszerűbb, inkább sportosabb ruhákat húz.

Jellem: Nehéz pontosan behatárolni, de általában a jókedvű jelző mindig ráaggatható. Kisebb korában is egyfolytában mosolygott, ez talán kihatott a mostani jellemére is. Elég nehezen tudja valaki magára haragítani hosszú időre, bár néha kicsit hamar felkapja a vizet, de egy kisebb ügynél a bocsánat neki elég ahhoz, hogy elfelejtse a dolgokat. Talán nővéréről is ragadt rá valami, hiszen majdnem mindenkivel kedves, segítőkész, és pont ezért veszik körül szinte mindig emberek. Egyszerűen csak szimpatikus srác, de ez neki sosem esett le, ezért nem is használja ki az „adottságát”. Kerüli a balhékat, nem igazán szeret veszekedni, vagy haragban lenni másokkal, de ha a saját becsületét, vagy éppen másét kell megvédenie, akkor képes lenne majdnem bármire. Rossz tulajdonsága talán pont az, hogy még egy jöttment embernek is képes lenne segítő kezet nyújtani, és még ő is jól tudja, hogy ez miatt egyszer szép nagy bajba fog keveredni.

Élettörténet: (Spoiler veszély! Valamint találhatóak kitalált elemek, hiszen a karakter csak kisgyerekként szerepelt a sorozatban!) Tatsuya egy szerető család egyetlen fia, bár ez nem mindig volt így. Nincs itt szó semmiféle balesetről ami miatt elveszthette volna a testvérét, hiszen ő maga is emlékszik Madokára, sőt, talán ő az egyetlen, aki korábban nem felejtette el a lányt. Tatsuya nővére ugyanis Mahou Shoujová vált, ezzel védelmezve az embereket a boszorkáktól, és elindítva egy nagy körforgást, aminek a vége az lett, hogy most – úgymond - Istenként óvja a föld lakóit. Mikor ez bekövetkezett, Madoka lényegében eltűnt, még az emberek emlékeiből is, ezért a saját anyja is csak Tatsuyát tartja a gyermekének, hiszen nem is tud arról, hogy van egy lánya. Viszont a fiú emlékszik rá, bár nem kifejezetten úgy, hogy a nővére, de a nevét már tipegő korában hajtogatta. Az anyja azt gondolta, hogy valamiféle képzeletbeli barát, esetleg egy anime sorozat szereplője, aki nagyon megtetszett a fiának, így nem is avatkozott bele a dolgokba, hiszen egy idő után minden elképzelt barát eltűnik a kisgyerekek elméjéből, ez nála se történt másképp. Mára már alig gondol a lányra, hiszen nem is látta egy ideje, de valamiért motoszkál benne az az érzés, hogy Madoka még mindig mellette van.

Hobby: Barátaival lógni, videójátékok.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Anime: Puella Magi Madoka Magica *** Talán még most is képes lenne olyan részletesen felidézni Madokát, hogy lerajzolja. *** Imád beszélni, és a figyelem középpontjában lenni.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).