Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kimiko Élise Fontaine
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lexine

Kor: 17

Külső leírás: Első ránézésre két dolog tűnik fel az embereknek. Egyik ezek közül hösszú, vörös haja, a másik pedig félvér származása, édesanyja ugyanis francia, volt. Hajszíne és európai vonásai miatt kilógott a sorból az iskolában és sokat is piszkálták emiatt. Ezért mindig összefogva hordta, igyekezett nem ráterelni az emberek figyelmét. Egy idő után viszont sikerült nagyon megszeretnie saját haját és ma már ezt tartja egyik legnagyobb kincsének és nagyon sok gondot fordít rá. Elegáns arca, finom vonásai és törékenynek tűnő, kecses testalkata miatt bárki első látásra megmondja, hogy előkelő családból való. Szereti a bájos, kifinomult ruhákat, de kíváncsi jelleme miatt néha szeret teljesen eltérő stílusokat kipróbálni.

Jellem: Nagyon kedves, segítőkész lány, de igen zárkózott. A szíve a helyén van és az esze is jól vág, ezért sokszor gondot okoz neki eldönteni, hogy melyikre hallgasson. Álatlában komoly és megfontolt, képes mások helyzetébe képzelni magát, emiatt szinte mindenkivel nagyon megértő. A családjáról terjengő pletykák miatt szinte egész életében kerülték és gyermekkorát nagyon magányosan töltötte. Emiatt, ha valaki csak egyetlen kedves szót is szól hozzá, Élise szinte már a fellegekben jár és azonnal kötődni kezd az illetőhöz, bár ezt nagyon ügyesen tudja leplezni. Meggyőződése, hogy egy kis kedvességgel még a legelveszettebb embert is vissza lehet terelni a helyes útra és ehhez az elvhez makacsul ragaszkodik. Előkelő származása miatt néha kénytelen a felsőbb körökben is tiszteletét tenni, bár nem nagyon rajong ezekért az eseményekért. Ennek ellenére ügyesen megállja a helyét a gazdag, számító tárasaságokban és jól tudja, hogy kell bánni az ottani emberekkel.

Élettörténet: Előkelő családba született egyetlen gyermekként. A nyilvánosság elött szülei gazdag üzletemberek voltak, de titokban egy másik foglalkozásuk is volt. Nagymúltú családjuk hagyományait követve szelleműzéseket végeztek. Ezt teljes titokban csinálták, de így is szárnyra kapott néhány rosszindulatú pletyka a családról. Amikor Élise hároméves volt, szüleit felkérték egy rettentően erős és ártó szándékú szellem elűzéséhez. A szülők a rituáléhoz segítségül hívtak egy nagy erejű jó szellemet. A szelleműzés azonban rosszul végződött, Élise szülei meghaltak, a segítségül hívott szellem pedig szinte minden erejét elvesztette. Csak úgy tudta elkerülni, hogy végleg semmivé váljon, hogy Élis testébe költözött, amíg lassan visszazserezte erejét.. A lány és a bölcs szellem hónapokat töltött egy testben, ezalatt az idő alatt Elise elméje megtelt a szellem több évszázados bölcssségével és emlékeivel és sok tulajdonságát átvette, ezek azután is megmaradtak, hogy a szellem elhagyta Élise testét. Élise nem igazán érdeklődik az üzleti világ iránt, gyermek-vagy sportorvos szeretne lenni.

Hobby: A családi villa hatalmas kertjében lévő fák hűvös árnyékában pihenni és a szellem emlékképeit lefesteni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Mivel az őt megszálló szellem eredetileg egy hőfödte hegység védőszelleme volt, Élise nem tűri jól a meleg, nyári napokat.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 25.

Módosítva: 2012. 07. 25. 12:28:36
Módosította: Lexine

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).