Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hatsune Mikuo
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Nagyon sok tulajdonságában hasonlít nővérére, hiszen csakugyan alacsony, alig egy fejjel nagyobb Mikunál, ez mellett vékony, szálkásnak is csak alig-alig mondható. Gyakorlatilag férfi létére igencsak kecses testalkattal rendelkezik, talán az ami megkülönbözteti Mikutól az az arcra és haja. Kicsit komolyabb, cseppet érettebb pofija van, de fellelhető rajta az a bizonyos aranyosság, amit egy vérbeli tsundere vissza tud adni a külvilágnak. Nővéréhez hasonló színű, tépettre vágott zöldeskék haja rövid, épp, hogy érinti tarkóját, és mindig össze meg vissza áll, itt-ott felfelé is hajlik egy cseppet néhány tincse, és frufruja bőven belelóg nagy, hajával megegyező színű szemeibe, amiből árad a lenézés, még ezzel is azt az érzetet kelti az emberekben, hogy ő feljebbvaló a többieknél, mindössze csak azért, mert a neve előtt ott díszeleg a Hatsune szó. Daltól független bármit képes felvenni, de a lehető legtöbb esetben kikéri nővére véleményét, és igazán örül ha ő segít neki a kinézetével kapcsolatban. Általános ruhája egy cseppet hosszabb ujjú, szürke ing zöldeskék nyakkendővel és szegéllyel, egy hasonló színvilágú nadrág. Körmei zöldre vannak festve, és az ő vállán is a 01-es felirat díszeleg rózsaszínben pompázva. Egyszerűen gyűlöli, ha akár csak egy centiméter is igénytelennek néz ki rajta, egy reggelt sem tud kibírni fogmosás nélkül, mindig van rajta valamennyi parfüm, még akkor is ha csak otthon van.

Jellem: Amint említettem, egy igazi tsundere, azaz olyan srác, aki még azt is folyton sértegeti, akibe bele van esve. Sőt, leginkább azokat az embereket sértegeti, akiket kedvel, vagy akik túl közel kerülnek nővéréhez. Eléggé testvérkomplexusos, mindig próbál Miku körül lebzselni, hiszen felnéz a lányra, és olyan nagy sztár akar lenni, mint ő. Általában lakótársai előtt rideg, szótlan és nagy ívben tojik rájuk, legalábbis addig, ameddig nem tesznek olyat, ami rá egy kicsit is rossz hatással lenne. Kiválóan ért mások lehordásához, még a legkisebb hibáért is képes fél percig mérgelődni, aztán inkább leinti a dolgot, mondván, hogy neki nincs erre ideje. Egyedül akkor húzza meg magát, amikor Akaitonak dührohama van, és még vele is képes kiabálni. Na igen, ez a gyengéje. Ha valaki határozottan rá szól, akkor fülét-farkát behúzva folytatja a napot. Hosszú idő amíg megszelídül bárki számára is, de utána képes még kedveskedni is azon személy számára. Sokszor durcázik ugyan, de ha rájön, hogy ezzel semmire nem megy akkor inkább abbahagyja a dolgot.

Élettörténet: Mikuo a híres díva ikeröccse, szinte együtt lettek Vocaloidok, de Mikuo később kezdett bele az éneklésbe. Mindig is nővére árnyékában élt, és most is ott kuporog mindig mögötte: de ez neki teljesen megfelel, mivel ő is idol akar lenni. Mivel Mikuval nem lakhatott, és egyedül sem akart, ezért egy szintén nagyobb lakásban, szinte már egy villában lakik Akaitoval, Lukival, Rintával és Gumoval, akik a vörös kivételével mindig próbálnak Mikuo kedvében járni, hiszen nem hiába tartja nagyra magát, Hatsunének lenni nem kis dolog, egy szó is elég tőle, és a producerek máris jó vagy rossz megítélésbe kezdenek az említett személlyel kapcsolatban.

Hobby: Mindenki agyára menni, ápolni az egóját, Akaitoval lenni.

Foglalkozás: Vocaloid (énekes).

Extrák: Anime/Program: Vocaloid. *** Szinte csak nővérei számait énekli. *** Kifejezetten kedveli Akaitot, ezért ha teheti akkor mindig vele van. Ő se tudja miért, talán azért, mert a vörös képes kordában tartani még őt is.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).