Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Groves
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Adriana

Kor: 22

Külső leírás: Félhosszú egyenes barna haját gyakran kócosan hagyja. Zöld szeme igen kifejezőek tudnak lenni, de csak ha nem leplezi a valódi érzéseit. 190 cm körül van a magassága, mondhatni izmos a teste. A laza ruhákat részesíti előnyben, a leggyakoribb öltözék rajta, az ing. Jobb fülében két fülbevaló van, amit a húgától kapott ajándékba. Az alkarjain egy-egy tetoválás van, ami a tizennyolcadik születésnapján jelent meg rajta, ami azóta is fájdalmat okoz neki, de ezt már megtanulta leplezni.

Jellem: Visszahúzódó az idegenekkel szemben és nehezen bízik meg bárkiben is, de ennek ellenére mondhatni könnyen barátkozik és nagyon mosolygós. Férfi létére romantikus alkat. Gondoskodó és figyelmes a szeretteivel. Viszont ha valaki bántani meri a szeretteit, az megkeserüli a tettét.

Élettörténet: Egy középszerű család első szülött gyermekeként jött a világra. Rá három évre, megszületet a húga is, akivel a mai napig össze vannak nőve. Édesanyja óvónőként, míg édesapja tanárként dolgozott. Adam mindig is minta gyerek volt, így az iskolában is mindig jó eredményei voltak. Emiatt kicsit kilógott a tanulók többsége közül, de nem közösítették ki. Könnyűszerrel felvették volna egy erősebb egyetemre, de időközben édesapját kirúgtál, így hogy segíthessen, elvállalt egy eladói állást. Viszont a bolt csődbe ment, de szinte rögtön lett egy másik állása az egyik unokatestvérének hála, egy cukrászda tulaja és felajánlott neki ott egy állást.

Hobby: sétálás, olvasás, rejtvényfejtés

Foglalkozás: Cukrászdai eladó

Extrák: Biszex, seme. Mind a két nemmel volt már dolga, de hosszú kapcsolata még nem volt. ~ Imádja az édes dolgokat és az állatokat is. ~ A Bibliából ismert Ádám leszármazottja.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 24.
2014. 02. 10.

Módosítva: 2014. 02. 09. 21:48:39
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).