Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Daichi Mikuren
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: gondosan beállított fehér haja van mely majdnem egybeolvad fehér porcelán hatású bőrével. Szemei a kék több árnyalatában táncolnak. Lágy kisfiús vonási vannak de mégis férfias. Magas vékony férfi. Szemüveges fekete alul keretes lekerekített keretes szemüveget visel mely kiemeli kifinomultságát. Bal fülében fülbevalók sorozata díszeleg, nyakába pedig általában egy bőrszíj található. Kedvence a fekete szín ezt hordja általában de bármilyen szín jól áll neki.

Jellem: komoly személyiség ha munkáról vagy magánéletéről van szó. Nem szereti ha vájkálnak a múltjában. Szereti a csöndet és a nyugalmat. Roppant türelmes ember és nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. Jól kijön bárkivel, mindenkivel megtalálja a tökéletes hangot. Nem szereti a rikácsoló nőket. Kedvenc évszaka a tél mert akkor minden szép fehér és békés.

Élettörténet: Egy átlagos pár gyermekeként született a világra. Eleinte tökéletes gyermekkora volt aminek vége lett 7éves korában. Édesapja elkezdett inni és verni kezdte édesanyját. Majd egy nap nem jött haza. Lelépett az egyik nőjével. Anyja a trauma után rászokott a dohányzásra és erősen drogozott nem egyszer verte meg a fiát. Daichi 8éves korában egyszer súlyos sérülésekkel kórházba is került. Viszont oda már édesanyja nem jött érte. Kiderült, hogy anyja túladagolásban meghalt. Miután felépült nagyszüleihez került mivel mindkét szülője egyke volt. Nagymamája 10éves korában életét vesztette. Csendesen halt meg fájdalom nélkül. Nem is lehetne szebb halála. Legalább csendben ment el. gondolta Daichi a temetésen. De a tragédialáncnak nem lett vége. Nagypapáját elvesztette 12 éves korában. onnantól nem maradt senkije. árvaházba került a ház az ő nevén maradt. 18éves koráig nem talált új szülőkre. Sokat piszkálták az árvaházba. Egyik este Daichi kiszökött és a holdfényben sétálgatott. Majd zörrenést hallott és a bokorból egy nagydarab kutya lépett elő. Arra gondolt bárcsak madár lehetne és elmenekülhetne. Akkor tudta meg mi is ő. Egy alakváltó. Bármely állat alakját képes felvenni. 18 éves volt mikor elhagyhatta az otthont jelentős pénzügyi és tárgyi örökség maradt rá édesanyjától és nagyszüleitől. Egy részét befektette másik részéből fenntartotta magát. A sok szenvedésnek vége volt. De ami történt nem volt teljes anélkül, hogy mindemellett kitűnő tanuló volt. Tartotta magát bár tanárai tudták mi történt vele ő megkért minden tanárt ne kivételezzenek vele. Mikor egyszer egy ruhaüzletbe vásárolt egy nő odament hozzá és ajánlatot tett neki. Mivel tökéletes az alkata a magazinjukba a férfi divathoz. Ott kezdett el dolgozni és még mindig ott is dolgozik modellként. Azóta több más felkérést is kapott. A magazinnál cikkíró lett. Valamint riporterként is tevékenykedik ha valamelyik hírcsatorna felkéri. Mostanra sikeres író, riporter és modell mindemellett pedig pár női ruhát is tervez időnként amiket elad valamilyen divat cégnek. Van egy híres regénye amit ki is adtak. Nagyon jó hírnévnek is örvend. Sok barátot is szerzett azóta és mára már legjobb barátja is van Yahiro.

Hobby: írás, ruhák tervezgetése, cicájával játszás, Yahiróval lógás, bulizás

Foglalkozás: modell,riporter, divattervező, író

Extrák: van egy fehér cicusa akit Fagyinak nevezett el.***van egy tetoválása. A hátán egykék főnix díszeleg ami beteríti az egészet. Egy szöveg is van odaírva mégpedig ez: Belive your dream!**alakváltó

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).