Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kate Boabista
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 22

Külső leírás: Hosszú, hátközépig érő barna haja van, ami elől rövidebbre van vágva így bele lóg a világos kék szemeibe, az egyiket el is takarva néha, de ez nem szokta zavarni. Nőies és igazán csábító arca van, minden férfi felfigyel rá, aki mellett csak el halad. Pisze orra van és az ajkai bűnre csábítják a hímneműket. Formás a teste, amihez kerek mellek és igazán gömbölyded popsi is található, amiket a férfiak örömmel fogdosnának, de nem szabad. Szereti a sötét cikláman színt és a legtöbb ruhájában található ilyen szín. Ruhái nagyon figyelem felkeltőek szoktak lenni, de még sem kurvásak. Nem szokott átesni a ló tuloldalára. Mindig figyel a megjelenésére.

Jellem: Kate egy mosolygós és kedves lány, mert a szülei is ezt várják el tőle, meg erre nevelték. A munkája miatt is kell a kedvesség, meg a megértés, hiszen ha problémával fordulnak hozzá, akkor készségesen kell segíteni és a problémákat megoldania. Ám ha a barátaival van, akkor kicsit vadócabb természet. Szeret bulizni és flörtölgetni a pasikkal, de nem veszi komolyan őket, mert tudja, hogy csak a szépségére hajtanak. Ágyba ritkán szokott bárkivel is feküdni, mert megválogatja, kinek engedi meg. Van egy dolog viszont, amit a barátnői sem tudnak.... Nagyon szeretet éhes és vágyik arra, hogy valaki minden figyelmét szinte csak neki. Nagyra értékeli és meg is becsüli ha figyelnek rá és nem csak lyukat látják benne, hanem egy érző lányt, akinek szeretetre van szüksége, ahoz, hogy továbbra is fényesen ragyogjon.

Élettörténet: Nem gazdag családban született, de nem is átlagosba, hanem a kettő között. Mindig meg van amire vágynak és nem kell nélkülönözniük, de egyáltalán nem tartoznak a gazdaok körébe. Van egy idősebb testvére, akivel már annyira nem tartja a kapcsolatot, mert ő megházasodott azzal az emberrel, akit a szüleik kinéztek neki és elköltöztek. Kate-nek nagyon hiányzik a testvére, de mivel édesapja rábízta az ékszerüzletik irányítását így annyira nincs ideje, hogy foglalkozzon a gondjaival, mert majdnem minden idejét elveszi, estemeg inkább a barátnőivel szórakozik és bulizza ki magát, miközben keresi azt a férfit, akitől megkaphatná azt a szeretet és boldogságot, amit megéremelne. Ám az elmúlt 2 hónapban nagyon megváltozott az élete ugyan is megjelent egy férfi a városban, aki dúsgazdat és asszonyt keres magának. Ez a szülei fülébe is eljutott és természetesen egyből felajánlották a lányukat, hogy ő szabad és hozzá megy a férfihoz. Kate-nek nagyon nem tetszett a dolog és mái napig nem is tetszik... Nagyon jól tudja, hogy az a férfi soha nem adná meg neki a tökéletes boldogságot, csak a rengeteg pénzt, ami meg neki nem kell. Jegyessége ellenére barátnővel ugyan úgy jár bulizni és továbbra sem adja fel a keresért az igazi férfi után, akinek nem a pénz a mindene, hanem ő saját maga...

Hobby: Bulizni, barátnőkkel találkozni, vásárolgatni.

Foglalkozás: Ékszer boltban üzletvezető, az édesapja helyett

Extrák: Timcsinek villámszerepre! ~ Fél a viharoktól és a kutyáktól. ~ Allergiás a méhcsípésre.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).