Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Stephat
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 18év

Külső leírás: Világoskék haja rendezetlenül áll a fején, amolyan rossz fiús, macsó benyomását keltve. Világos kék szemeit kékes árnyalatú szempillák keretezik. Porcelán fehér bőrrel áldotta meg az ég és bármit tesz nem képes lebarnulni. Nagyon szereti a kék, lila, szürke, fekete és fehér színekben pompázó ruhadarabokat. Előszeretettel hord bőrdzsekit vagy farmer dzsekit de abszolút kedvencei a zakók és mellények. Szeret inget hordani, valamint kockás kidolgozott hasfalára simuló ruhákat. Szikár testalkatú és roppant izmos. Ezt előszeretettel mutogatja is. Szereti a torna csukákat, és a bakancsokat. Szereti a szűk szárú farmerokat és a kissé buggyosakat is. Testén tetoválások is találhatóak, többek között ágyékán kétoldalt öt ágú csillagok, oldalán egy sárkány. lapockáján egy kék álomfogó, bal alkarján egy farkas, jobb vállán egy csontváz melynek kezében pisztoly van. Jobb csuklóján továbbá egy szögesdrót tetoválás tekereg körbe a könyökéig, a szögesdrótba elszórtan három rózsa található. piercinge is van mégpedig a bal fülében a felső porcban egy fekete csőszerű fülbevaló ékeskedik. Nem tartozik az alacsony típusok közé 190 centiméterével.

Jellem: Makacs srác és nem tűri ha dirigálnak neki. Amolyan öntörvényű típus. Sose szerette ha megszabják neki a határait, nem szerette ha korlátok közé zárják. Fájdalomtűrő küszöbe roppant magas, egy átlag emberéhez képest. Nagyon nem szereti ha lenézik és kekeckednek vele, rendszerint leken egy egy maflást annak aki kikezd vele. Nem szerencsés vele viccelődni, ő mindig tud mindenről ami történik, és sokak szerint ő mindenhol ott van. Nagyon egoista, érzékeny a külsejére és nem szereti ha tudását sértegetik, nem bírja elviselni ha valaki jobb nála valamiben. állandóan mércét állít maga elé és állandóan azokat próbálja elérni általában sikerrel. Mindig kitűz maga elé egy célt amiket rendszerint meg is valósít. Szereti próbálgatni mennyit bír és általában mindig a jobbra törekszik, egy szóval maximalista. Büszke típus, büszke magára, büszke arra amit elért, szereti ha mások felnéznek rá. Nagyon perverz egyéniség. Mindig minden lányt megkap, akit csak akar. Sok egy éjszakás kalandja volt, érzelmek nélkül szórakozik a gyengébbik nem érzéseivel. Aki kell neki azt mindig megszerzi. Eddig még olyan nővel nem találkozott aki ellenlát volna neki. ismer minden kis trükköt a női szívek elnyerésére, minden édes, mézes technikát. Barátai nem igen vannak inkább követői és csodálói akadnak csak. De van egy srác akivel gyerekkora óta barátok és azóta általában együtt lógnak. Nagyon tiszteli a barátját, amiért elviseli a szeszélyeit. az összes titkát megosztotta a sráccal, nagyon meg tud bízni az emberekben, de csak ha azok kiérdemlik, amit nála nagyon nehezen lehet. Szeret megismerni új embereket, eléggé társasági lény. Ezen tulajdonságai mellett, ha kell nagyon komoly tud lenné, képes megfontolt döntéseket hozni, éles helyzetekben nagyon gyors a reakció képessége. Nagyon éles esze van és jó meglátásai, észrevételei. Magas IQ-val rendelkezik, bár sokan nem nézik ki belőle de osztály első. nem tesz nagy erőfeszítéseket érte és sose akart az lenni, de ez van elfogadja. Ugyan akkor szeret kérkedni vele.

Élettörténet: Egy gazdag városi családban született. Apja egy kereskedői cég vezérigazgatója, míg édesanyja egy divatcégnél dolgozik mint menedzser. a kisfiú gyermekkorától kezdve mindent megkapott, amit csak lehetett. ezzel kárpótolták szülei a sok egyedül töltött időért. A ház személyzete nevelte a kisfiút, mert nagyon sajnálták, hogy szülei nem foglalkoznak vele, nem töltenek vele sok időt. Nagyon helyes volt már gyerekkorában is és ezt többen meg is jegyezték neki. Legjobb barátjával Scottal 6éves korában ismerték meg egymást. Azonnal nagyon jó barátok lettek. sülve főve együtt voltak. tanulmányaik első évét magántanulóként töltötték, majd később 12 éves korukban mentek először iskolába és ekkor fedezték felé különös képességeiket is amiről senkinek sem beszéltek. Egy osztályba is kerültek, és nagyon sokan akartak velük barátkozni. Egy idő után kialakítottak maguk köré egy haveri kört, mindenki oda akart tartozni. A két srác mindig is különc volt, imádtak kicseszni a tanárral és szórakozni a lányokkal. Később ahogy teltek az évek 14évesen az apja ajánlására ő és a barátja bekerültek egy elit gimnáziumba.Ezzel egy időben született meg kishúga Rose. Nagyon örültek neki. Az iskolában vált szenvedélyükké a sport. Sulin kívül kellett egy sport és egy kissé tanulósabb szakkört választani. a focit választották, kiváltságaik közé tartozott, hogy a focisták bármikor használhatták a kondi termet amit rendszeresen igénybe vettek. A másik szakkörnek pedig az olvasó kört választották, mivel hála a komornyiknak imádtak olvasni. Főleg a horrorért és a krimiért voltak oda. Sose próbálták kitalálni ki a gyilkos inkább csak élvezetből olvasták a könyveket. 16 volt mikor elkezdődött nála az egy éjszakás kaland korszak. Barátjával ellentétben hajtotta a nőket. Barátja ennek mindig is ellene volt, próbálta lebeszélni róla Adamet de sose sikerült neki, egy idő után rájött, jobb ha nem próbálkozik ilyesmivel, mert úgyse figyel rá olyankor drága barátja. folyamatosan fejlesztették a régen felfedezett képességeiket, és ezzel egy időben az FBI-felkereste őket, hogy segítsenek a nyomozásoknál. Időközben Adam barátja Scott kiesett a nyomozásokból, mert nem bizonyult eléggé agyafúrtnak a munkához. Adam élvezte ezt a kis titkos munkát, amiről szülei nem tudtak , kikapcsolódott miközben kereste a tetteseket. Ám egy fél év elteltével lebukott és rájöttek a szülei mit is művelt titokban. kényszerítették, hogy hagyja abba vagy költözzön el. Így Adam elköltözött otthonról, az FBI által biztosított ügynöki szállásra. Ám most, hogy betöltötte a 18-at az FBI szervez egy különleges alakulatot amelyben a különleges képességű fiatalokat tanítják és képezik ki bűnügyek megoldására. Természetesen szívesen belement a dologba, a program még nem indult el de már beköltözött az elit alakulat kastélyszerű szállásába.

Hobby: céllövészet, sportok űzése, olvasás, zene hallgatás, nők hajtása

Foglalkozás: tanuló, FBI-i kisegítő

Extrák: Különleges képessége: képes az emlék olvasásra és Pszichikai fegyver képességgel rendelkezik. Utóbbi azt jelenti, hogy képes pszichikai erejét úgy összpontosítani, hogy az egy fegyverben öltsön testet. Ez a fegyver fizikai sérüléseket okoz. ** utálja a szűk helyeket és a bezártságot.** Nem lát bele az erős mentális képességekkel rendelkezők emlékeibe**Van egy sötétkék Audi R8-asa** Imádja a gyorsaságot és az esőt** Szereti az éjszakát és a hűvös időt**

Képinfo: Nem az én tulajdonom csak illusztrációként szolgál a történetemhez! (http://)

Engedélyezve: 2012. 07. 29.
2013. 07. 19.

Módosítva: 2013. 07. 19. 21:10:07
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).