Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Minamoto Yuji
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 34

Külső leírás: Fekete haja van, mely a válláig is leér és néhány tincs szeme elé lóg. Igéző barna szemei vannak, melyek már-már feketék. Szép arca van, ajkai vékonyak és szépen íveltek, halvány rózsaszínek. Vékony és a maga 185 cm-ével igencsak magas is. Az egyszerre elegáns, ám kényelmes ruhákat preferálja. Szereti a sötét színeket. Szerencsére a kora nem igazán látszik meg rajta.

Jellem: Megfontolt cápa az üzlet világban. Magában azonban még mindig az a zárkózott, magányos ember, aki mindig is volt. Néha végtelenül kegyetlen, máskor viszont meglepően gyengéd tud lenni. Eléggé racionális, emellett szarkasztikus is, amit sajnos nem sok ember visel el.

Élettörténet: Egy középosztálybeli családba született. Apuci magán vállalkozó, anyuci titkárnő volt. Tíz éves kora körül mindent elveszített, mivel apja eladósodott. Ha még ez nem lett volna elég, yakuzáknak tartozott. A kicsi Yujival borzalmas dolgok történtek, melyekről azóta sem beszélt senkinek. Miután kiszabadult a maffia karmaiból, árvaházba került. Ott nőtt fel. Nagyon jó tanuló volt, így könnyedén bekerült az általa kiszemelt egyetemre. A diplomáját summa cum-laude-val kapta meg. Ezután létrehozott egy üzleti céget, ami hamar felfutott. Most dúsgazdag. Legjobb barátja a titkára, Masami. Rajta kívül csak egy gaz barátja van, de róla nem beszél, és nagyon ritkán találkoznak. Még Masami sem ismeri a másik személyt. Két éve örökbefogadott egy akkor tizennyolc éves fiút. A fiú azóta szolgálóként van mellette, minden kérését teljesíti. Cserébe Yuji mindent megad neki, amit csak kíván.

Hobby: olvasni, nevelt fiát figyelni

Foglalkozás: Üzletember

Extrák: Szereti a minőségi alkoholt, azonban ritkán iszik. Sokat dohányzik. Beleszeretett a nevelt fiába, azonban erre még ő sem ébredt rá, ellenben a titkára tökéletesen tisztában van ezzel.

Képinfo: Nem saját mű, pusztán szemléltetési célzatot szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2013. 04. 02.
2013. 05. 31.

Módosítva: 2013. 05. 31. 00:28:02
Módosította: Katharina-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).