Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nauki Rein
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nauki

Kor: 19év

Külső leírás: Hosszú festett kék haja tökéletesen illik kék szeméhez. Eredeti hajszíne a szőke csak azt nem szerette annyira meg nem is illet hozzá állítása szerint ezért festette át. Alacsony termetű és világos bőrszínű, vékony lány. Dús keblei,mindig mosolygó ajkai és különc öltözködési stílussal lett megáldva. Általában valamilyen sapkát visel a fején kedvence egy zöld buggyos baseballsapka. Kezein általában ujjatlan kesztyűt visel és jobb felkarján pedig egy MP4 lejátszót egy fekete tokba. Bal felkarján pedig egy ezüst pánt díszeleg. Sapkája alatt pedig általában ott díszeleg a fülén a fekete szürke fülhallgató. ruházatát általában szem és hajszínéhez igazítja de szereti az összes színt. Nyakában egy kulcs alakú medál lóg.

Jellem: Igazi vadóc lány. Szeret a középpontban lenni és imádja fárasztó vicceivel szórakoztatni társait. Mindig feltalálja magát akár a szorult helyzetekben is. Könnyen fel lehet vidítani. Általában kimondja amit gondol és ezért sokan csodálják. Merész lány nem riad vissza semmitől ugyanakkor nagyon eltökélt is amit a fejébe vesz azt végbe is viszi. Nehezen lehet bármiről is lebeszélni. Imádja a veszélyes helyzeteket. Igazi partyarc, szeretnek vele bulizni mert roppant jól táncol. Sok haverja, barátja van mivel elég barátkozós típus. De az örök barátait sohasem hanyagolja el. Szeret mindenkivel jóba lenni nem szereti ha valaki haragszik rá akivel jóba van. A felvágós libákat meg egyenesen gyűlöli a plaza macskákkal együtt. Ha beszólnak neki általában visszaszól. Nem egy agresszív személyiség de megtudja védeni magát és ha kell oda is csap. Kíváncsiskodó jellem, ha valamit nem mondanak meg neki akkor utánajár, utánakérdez és előbb utóbb meg is tudja.

Élettörténet: Japánban született egy teljesen átlagos pár második gyermekeként. Édesanyja orvos édesapja pedig ügyvéd. Bátyja 6évvel idősebb, mindig húga mellett állt bármire is szüksége volt de mikor Nauki betöltötte a 18at egy súlyos busz baleset következtében elvesztette a bátyját. Magába roskad a vadóc kislány magába fordult alig evett valamicskét. Kórházba is került ahol 2hónapig tartózkodott infúzión kapta az ételt. Szülei elkeseredtek, hogy elvesztik lányukat is. Nauki egy idő után rájött, hogy bátyja nemö örülne neki, hogy miatta ilyen állapotba került. NEm is telt sok időbe mire felépült és hazamehetett. Bátyja média szakon végzett ezért eldöntötte, hogy az ő emlékére ő is ott fog végezni és hivatásos DJ lesz. Szülei a hír hallattára kicsit csalódottak lettek mert komolyabb pályára szánták gyermeküket. De mit volt mit tenni beíratták az egyetemre ahol média szakra jelentkezett. Kitűnő átlagának köszönhetően fel is vették. Most ott tanul szintén ilyen eredménnyel.

Hobby: zene mixelés,zenehallgatás,hip-hop,éneklés,bulizás,gördeszkázás

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Van egy jó kis haveri köre akikkel együtt szokott lógni, bulizni deszkázni. A törzshelyük egy elhagyatott raktárépület amit az egyik srác apja vett meg és akarta felújítani de aztán nem lett belőle semmi így odaadta a srácoknak. Most spéci kis banda helyet alakítottak ki belőle.****van egy CD gyűjteménye több mint 1000darab található benne.****Egy discoban dolgozik mint DJ.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 21.
2013. 07. 21.

Módosítva: 2013. 07. 21. 13:33:26
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).