Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Koizumi Km´dicer
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: felül hosszabb hófehér haja alul pedig lenövesztett tincsekbe fonott. ehhez párosul a jég-kék szem az enyhén barnult bőr robosszus testalkat, szálkás izmok széles váll. Ruházatát szereti bonyolítni de főbb darabjai általában egy farmernadrág szürke vagy fekete színekben a fém csuklópántjai, a gyűrűi és a jobb fülében lévő fülbevalók. Nem szereti az összefüggő felsőket ezért azt általában csatokkal és övekkel csatolja össze.

Jellem: Roppant bátor férfi a legnehezebb helyzetekben is kivágja magát és kreatív módon meg tud oldani mindent. Valamilyen szinten mindenhez ért csodálatos módon, nem végez kontár munkát ha valamit elvállal azt tisztességesen megcsinálja. Büszke természet, ha valami sikerül neki ami másnak nem eldicsekszik vele. Céltudatos ha valamit kitűz maga elé akkor azt tűzön vízen véghez viszi. Energikus természet, kevés pihenéssel is beéri. A végtelenségig képes magát hajszolni. a határait állandóan feszegeti és rendszeresen át is lépi ezzel egy újat felállítva. Határozott ha valami nem tetszik neki a sarkára áll és megmondja ami a szívén az a száján. Ugyanakkor udvarias és felettébb tapintatos módon közli a véleményét. Hűséges ember, legalábbis annak ismerik. A nagyobb tragédiákat könnyen feldolgozza, nem híve annak, hogy a múltat fel kell háborgatni, szeret csak előre tekinteni és a jelent élni. Nem szokási kíváncsiskodni amiről nem akarják, hogy tudjon akkor arról nem is akar hallani. Nem szereti a kétszínű embereket, gerinctelen dolognak tartja ha mást a háta mögött minden szemétnek elhordja és előtte meg adja az ártatlan segítőkész ,,barátot".

Élettörténet: Egy jól elrejtett kastélyban született törvénytelen gyermekként. Édesanyja egy nemesi vértigris felesége volt és mégse neki szülte a gyermeket hanem az egyik zsoldosnak akit főbelővelövettek. A gyermeket egy ideig neveltették majd mikor 15 lett száműzték. Nem talált magának többé otthont, folyamatosan vándorol helyét keresve de mára már nagyjából beletörődött sorsába. Útközbe egy kis főnixet csatlakozott hozzá aki azóta is vele van. Nem képes lerázni magáról de nem is bánja legalább van egy társa. Útja során számtalan fegyverrel tanult meg bánni de a kedvence a SAI amivel rendelkezik is. Időközben egy út menti mágus megtanította a mágia rejtelmére a gyűrűket is tőle kapta amelyek segítségével képes használni a benne rejtőző erőt. Abból áll az ereje, hogy képes létrehozni különféle típusú gömböket és azokat beleküldeni az ellenfele testébe. Így az különféle sérüléseket szenved vagy különféle képen hal meg. A kedvence a sokkoló gömb. Beleküldve az ellenfél testébe az áramütésszerűen sokkolva meghal vagy elkábul. A gömb mágiával való sűrűségétől függően.

Hobby: nincs különösebb hobbija mindent szeret csinálni

Foglalkozás: vándor

Extrák: vértigris**van egy kis főnixe Kiero

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 26.
2012. 12. 26.

Módosítva: 2012. 12. 26. 17:12:40
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).