Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hoshi Hiro
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Nauki

Kor: 20év

Külső leírás: Hosszú szőkés barna haja enyhén hullámosan omlik a hátára. Szürke szemeiben semmilyen érzelem nem tükröződik, általában fekete tussal emeli ki a szemét, szemei alatt továbbá 3-3 fekete vékonyabb vonal helyezkedik el. Vörös telt ajkai csábosan hatnak világos bőrszínéhez képest. Erős testalkatú, vékony testét erőteljes csontok szilárdítják, lábai izmosak és teltek. Ruházata általában egyhangú vagy az egyenruháját hordja ami kimerül egy vörös mélyen dekoltált hosszujjúban rá pedig magas galléros fekete mell alá érő libbenős vállvértben melyen a mintázat arany két oldalt a vállánál keresztek találhatóak. A nyakrészénél arany láncok tartják össze. Ugyanilyen fekete kesztyű és hosszú szoknya. Felső része v alakban kivágott a csípő résznél pedig egy szíj tartja a ruhát. Jobb oldalt pedig felhasított. Lábára pedig fekete térdig érő bőrcsizma. Nyakában arany kereszt lóg, sőt karján is van egy aranykarkötőn. Kardja aranymarkolatú a penge pedig sötétszürke. Ha nem ezt a ruházatot viseli akkor szabadnapja van mikor is, rövid vörös szoknyát, buggyos fehér blúzt visel dereka körül átkötött fekete kendővel az oldalán megcsomózva. lábára fekete csizma. Haját pedig összeköti.

Jellem: Barátságos lány alapjáraton viszont ha dolgozik nem ismer kegyelmet. Oroszlánszívű, az egyik legbátrabb Arany Rendi katona. Becsületes ha hibát követ el be vallja és vállalja a következményeket. Nem hallgat el semmit roppant őszinte személyiség. Ami a szívén az a száján. Céltudatos és kitartó ez a két tulajdonság pedig igen hasznos mivel sokra van szükség a katonai hivatásba. Elégedett jelenlegi életével viszont saját teljesítményével nem, mindig agyonhajszolja magát, egyre több és több dolgot akar magára vállalni és végbe vinni egyszerre. Türelmetlen személyiség ha gyógyulásról van szó. Nem szeret sokáig nyugton ülni. Elővigyázatos és óvatos, és nagyon érett ember. Ésszerű és felelősségteljes döntéseket képes hozni.

Élettörténet: Apja Hadseregtábornok édesanyja pedig egyszerű hadnagy. Katonai szülők gyermeke. Gyermekkorában elvesztette szüleit a holtak csatájába. Ezekután egy női katona szárnyai alá vette és elkezdte felnevelni. Fokozatosan megtanították harcolni 6éves korában íjjal ismerkedett majd 7éves korába a tőrrel utána az ostorral és a naginatával, később pedig sai-al a tessennel és a kusaragi-gammával majd a kardal. Mostanra már profi harcos és elismert katona még a férfiak körében is. A pasik csak úgy bomlanak utána.

Hobby: céllövészet, edzés, lovaglás, olvasás

Foglalkozás: Arany Rendi hadseregtábornok

Extrák: Holtak csatája: egy rosszhírű boszorkány uralma alá akarta vonni a királyságot és halottakból álló hadsereget hozott létre ők voltak a Sötét-ezred

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2013. 01. 10.
2013. 10. 31.

Módosítva: 2013. 10. 31. 14:13:23
Módosította: Nauki

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).