Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Emilio Velazquez
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 20

Külső leírás: Napbarnított bőre, akár a cappuccino, lerí róla, hogy mexikói származású. Szemöldöke sűrű és szinte fekete, haja félhosszú, gesztenyebarna. Kissé szögletes állát, vastag csókolnivaló ajkait és egyenes orrát apjától örökölte. Szemei vékony vágásúak és vakítóan kékek, szinte világítanak. Megdöbbentően magas, pár centivel még a két métert is túllépi, amivel nem kis feltűnést kelt az utcán. Magasságához képest kissé talán vékony, de szálkás izmai nagyon kemények, látszik, hogy rengeteget sportol. Szereti a laza öltözetett, farmernadrágban és pólóban látni a legtöbbet, de az elmaradhatatlan az ujjatlan sofőrkesztyűje. Bal fülében két fülbevaló is van, de amitől soha nem válna meg, az édesanyjától kapott kereszt.

Jellem: Gyerekkorában kis rosszcsont volt, mindig a kalandot kereste és le se lehetett vakarni a mosolyt az arcáról. Csapatjátékos és vezéregyéniség volt a barátai körében. De az anyja halála, a húgáért való felelősség és Adolfo gondoskodott róla, hogy hamar felnőjön. Azóta igen óvatos és rideg az emberekkel, szeme sem rebben más fájdalma vagy vére láttán. Sőt, van mikor ezt ő maga okozza. Viszont a húgával figyelmes és segítőkész. A közelében mindig mosolyog és minden bohóckodásban benne van. Persze előtte gondoskodik róla, hogy semmi baj ne történhessen.

Élettörténet: Mexikói szülők egy szem gyereke, apját nem ismerhette, még csecsemő korában meghalt egy autóbalesetben. Anyja próbált mindent megtenni, hogy a kis Emilio semmiben sem szenvedjen hiányt, de ezt a fodrászi állásából kissé nehézkesen ment. Végül Emilio hat éves korában New Yorkba költöztek a jobb élet reményében. Jól mentek a dolgok, édesanyja jól fizető állást kapott, Emilio hamar beilleszkedett az új környezetbe, barátokat szerzett és még az albérletük is egész jó helyen volt. Emilio időnként bajba került ugyan, de mindig vidám és boldog volt. Majd Emilio anyja, Maria megismerkedett egy üzletemberrel, Adolfoval. Emilio tartotta a távolságot, észrevett pár dolgot, ami nem stimmelt, de anyja hit hű katolikusként nem ítélkezett. Majd egy év múlva meg is született Camila. Lionak még mindig voltak ellenérzései a férfival kapcsolatban, de a húgáért oda meg vissza volt. Békés két év telt el, mikor villámcsapásként az édesanyját megölték. Az ügy nyom híján megoldatlanként félre dobták. Viszont Lio még mindig nem bízott a férfiban és Camila jólétét szerette volna, így szó nélkül lelépet vele. Nem sokáig jutottak, Adolfo hamar megtalálta őket, az addig titkolt befolyásának hála. Adolfo jó üzletemberként ajánlatott tett, Emilionak. Camila vele maradhatott, nem is kellett Adolfoval élniük, még Camila az anyja nevét is megtarthatta, de cserébe ha Adolfo füttyent, Lio ugrik. Emilio gondolkozás nélkül bele ment.

Hobby: Húgával való időtöltés, sport, főzés-sütés

Foglalkozás: Ami akad

Extrák: Biszex, csak futó kalandjai voltak. ~ Minden káros dolgot kipróbált, de semmire sem szokott rá. Azonban, ha kiveri valami a biztosítékot nála vagy bulizik, akkor cigizik és iszik.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 12. 02.
2021. 09. 15.

Módosítva: 2021. 09. 10. 19:31:17
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).