Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Dr. Sean E. Mendosa
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 26

Külső leírás: Közepesen hosszú fekete haja van, amit mindig hátra szokott fésülni és ha nem áll meg akkor hátra zselézi. Karakteres arca van és fehér bőre, ami még vonzóbbá teszi megjelenését. Pisze orra van és csókra csábító ajkakkal rendelkezik, amit esténként ki is szokott használni, ha bulizni megy és vadászni szeretne. Izmos felsőteste van, amit az ingei alól szeretet megmutatni mindenkinek. Leginkább a munkája miatt ingekben és vászon nadrágokban mászkál, de azokból is a fehér szín a kedvence. Magasabb az átlag embereknél: 190 centi. Szereti az ékszereket, mert úgy érzi ezzel a gazdagságát is kitudja fejezni, nem csak az imázsát tudja növelni.

Jellem: Eléggé öszetett jellem. Van benne egy fokú kedvesség is, de pont ugyan annyi fokban található benne szarkazmus is. Embereivel szeret szívózni, akiknek nincs más választásuk, mint hogy elviseljék tőle. Két valakinek hódol csak be teljesen. Az egyik ilyen személy az igazgató, mert őt nagyon tiszteli az elmúlt években való teljesítménye miatt. A másik személy pedig édesanyja, hiszen neki köszönheti az életét, amiért nagyon hálás neki. A nőkkel is vegyesen bánok. Vannak, akik egyáltalán nem tetszenek neki vagy elítéli a munkájukat (pl kurvák), őket nagyon lenézi és olyan gúnnyal és iróniával tud beszélni velük, hogy még annak fáj, aki csak szimplá mellette ül. Ám vannak azok a nők, akik már az ő kategóriája. A kedvesebbik részével ő is kedvesen bánik és olykor megmutatja nekika romantikus énét. Viszont vannak olyan nők, akik beképzeltek és bunkók, na velük megint nem bánik kesztyűs kézzel. Nekik is megmondja a magáét, bár kicsit finomabban, mint az alja népnek.

Élettörténet: Gazdag család sarja és persze egyetlen gyermeke. A szülei nagymenő orvosok. Édesanyja gyermek orvos, míg édes apja a világ leghíresebb neurológusa. Szülei azt akarták, hogy valamelyikőjük nyomdokaiba lépjen és vigye tovább a szakmát, de Sean úgy döntött, hogy a saját útját járja. igaz, hogy orvos lett, de őt az idegsebészet és a diagnosztika érdekelte a legjobban és ez meg is látszik rajta, hiszen ahogy az iskolát befejezte két év telt el és ő lett az ország leghíresebb dioagnosztikai osztály vezetője. Csak úgy özönlenek hozzá az érdekesebbnél érdekesebb betegséggel rendelkező emberek, akiknek kideríti, hogy milyen bajuk van. Eddig praktizálása során csak egyetlen egy beteget veszített el, de őt is csak azért, mert feladta az életét és nem egyezett bee több kezelésbe és semmibe sem. Munkáján kívül haverjaivval szokott eljárni bulizni és olykor ott szed fel magának jobbnál jobb pipiket, de eddig még nem vette arra a fejét, hogy komolyabb kapcsolata legyen, meg magasan van nála a mérce így nem is akár kivel kezdene ki.

Hobby: Szex, úszás

Foglalkozás: Szakmálya szerint idegsebész, de a kórházban saját diagnosztikai csoportja van.

Extrák: Csak ezüst vagy fehér arany ékszereket hord. ~ Yoshiko-nak ~ Dr. SAM-nek szokták hívni kollégái. ~ Külön lakása van.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).