Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Matsumoto Hayashima
Kategória: Yaoi
Feltöltő: oosakinana

Kor: 25

Külső leírás: Hosszú fekete haja van, amit ritkán szokott összekötve hordani, mert így legalább körbe öleli karakteres arcát és sokkal jobban kiemeli mandula vágású szemeit. Íriszei nagyon sötét barnák, amik kedvességet, de olykor szomorúságot is suggalnak az emberek felé. Izmos felsőtesttel rendelkezik, hiszen a munkája is megköveteli tőle, de ön magának való bizonyítás miatt is szereti a kockáit.... Na meg persze azok a srácok is imádják, akiket olykor felszokott vinni a lakására egy-egy menetre. Tudja magáról, hogy mennyire helyes, de ritkán szokta kihasználni, ám ha kihasználja akkor nagyon nyomós érve van. Leginkább kimonókban szeret mászkálni, amik a piros színben pompáznak vagy annak bármely árnyalatában. Szereti az ékszereket is, ami meg is látszik rajta. Amik állandóan rajta szoktak lenni az a nyaklánva, a karkötője és a gyűrűje.

Jellem: Mi mást nézne ki az ember egy színészből, mint azt, hogy nagyon jól színészkedik. Ez teljesen így van Matsumotonál is, és nagyon sokat hazudott, de az élet megtanította rá, hogy mindig csak az igazat mondja és azóta nagyon őszinte. Kedves és mosolygós természet. Segít másoknak és eddig még mindig jól kijött a kaszkadőerivel is, akik tudták, hogy miért kell neki segíteniük. Imád bulizni és ez persze azzal is jár, hogy inni is, de mindig tudja hol a határ és hol kell megállni. Nem volt még életében soha szerelmes, de valamiért legbelül várja azt a pillanatot, amikor valaki eljön az életébe és magával ragadja az érzés. Ezért olykor szomorú is szokott lenni, de próbálja leplezni, de ahogy mondani a szem a lélek tükre és a szeme mindig elárulja valódi érzelmeit. Nagyon lelekes a munkájában és mindig százszázalkoz teljesít.

Élettörténet: Átlagos életet élt szüleivel. Egyedüli gyerek volt, de ez annyira nem volt jó neki. A szülei szerették, de annyit dolgoztak, hogy Matsumotora, már nem is volt idejük. A gyereknek minden szavát elhitték és bármit mondott a szülők százszázalék bizalmat adtak neki, pedig olykor nem kellett volna. Elég sokszor színészkedett és volt, hogy a jegyeit is megmásította, vagy ha nem tett kis történettel állt elő. Ezt folyamatosan megcsinálta, egészen addig, amíg színészeti főiskolára nem került.... Ott megváltozott minden. Próbálta a szokásos hazugságokat beadagolni a tanárainak barátainak, de mivel tudták, hogy színészképzőben vannak, így nem hittek neki és elég sokszor járt pórul a hazugságai miatt. Az egyik hazugsága miatt veszítette el a kisujját. Nem hittek neki, hogy valóban igazat mond az egyik próba alklamával, de végül megtörtént a baj... Leesett az egyik fényszóró és sajnos pont úgy esett rá a kezére, hogy az levágta a kisujját. Azóta egy vaskaromhoz hasonló gyűrűvel pótolja ujját és teljesen megváltozott. csak az igazat mondja az embereknek, még akkor is ha másvéleményen van. Az iskolát elvégezte, de eleinte nagyon kevés szerepet kapott az ujja miatt, de mióta felfedezték, hogy valójan milyen jó színész és bármilyen szerepet eltud játszani, azóta kapkodnak utána és alig bírja követni, hogy mikor hol kell lennie. Szokott olyan lenni, hogy egyszerre két forgatáson kell lennie, és pontosan ezért használ kaszkadőrt, hogy ezt megtudja csinálni, de szereti magának elvégezni a piszkos dolgokat.

Hobby: Bulik, flört, szex

Foglalkozás: Színész

Extrák: Az ujja elég sűrűn szokott fájni, de szerencsére nem szokta a munkájában gátolni. ~ Yoshiko-nak.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).