Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Zoe Kenneth
Kategória: Yuri
Feltöltő: Cyntie Dred

Kor: 17

Külső leírás: Külső szemlélődőnek talán a porcelánbaba szó jut először eszébe, mikor Zoet meglátja. Tipikusan az a lány, akit nem lenne szíved megütni, nehogy ripityára törjön. 162cm, és elég vékony. Mellei nem igazán vannak, de amennyi van az aranyos és formás. Szemei igézőek, és világosbarnák, amikkel nagyon csúnyán tud nézni. Haja sötétbarna, pusztán azért festi feketére, mert ő ettől jobban érzi magát. Sokan ázsiainak titulálják, pedig valójában csak a nagymamája koreai származású. Szemei igencsak gyengék, de valamilyen szinten szemüveg nélkül is lát. Ruhái egyszerűek és kifinomultak. Kedveli a pasztell színeket, a virágokat, apró pöttyöket.

Jellem: Ő tipikusan az a lány, aki kívül lágy, belül pedig acél. A környezetével általában mosolygós, illedelmes, halk szavú, és félénk, aki a sarokban szeret helyet foglalni, ott bújni kedvenc könyveit. Felettébb naiv lány, aki hisz az örök szerelemben, a cukormázas-habosbabos tündérmesékben. Ennek ellenére belül erős és határozott, valamint nagyon makacs. Ha valamibe belekezd, azt a sírig képes elvinni, ha gyümölcsöző számára, ha nem. Nagyon kevés barátja van, az iskolában szinte egy sincs, mert ki van közösítve felvállalt mássága miatt. A sok testi és lelki bántalmazás miatt enyhén depresszív jellem. Kislányos viselkedése ellenére igaz bosszúálló: Ha veszélyben érzi magát beindul benne az ösztön arra, hogy aláásson bárkinek is. Káros szenvedélye nincs, talán csak a a szerettek utáni beteges ragaszkodási kényszere.

Élettörténet: Élete mondhatni, átlagos és unalmas: Szülei a banki szektorban dolgoznak, itt ismerkedtek meg. LA egyik kertvárosi kerületében él szüleivel, koreai nagymamájával, és öccsével. Gyermekkora boldog és szeretetteljes volt, sosem szenvedett semmiben sem hiányt. Kitűnő tanuló, osztály és évfolyamelső, hiszen nincsenek barátai, hogy azokkal lógjon. Ismeretségei csak internetről vannak, akikkel persze élőben is tartja a kapcsolatot. Ez eddig szép és unalmas, nemde? Egyetlen gikszer van úgymond Zoe életében: Felvállaltan leszbikus. Bár ez neki nem is igazán probléma, egy olyan helyen, mint Los Angeles, annál inkább. Szülei, és a rokonság elfogadta, viszont környezete inkább kitaszította magából. Az iskolában folyamatosan bántalmazzák, csupán a tanári kar lojalitásának, és a többi homoszexuális tanulónak köszönhető az, hogy nem nyírták még ki. Rendszerint a tanárokkal, és a hozzá hasonlóakkal kommunikál csak az iskolába, valamelyikük nélkül még a büféhez sem mer elmenni. Mindig is irigyelte azokat, akiket szeret úgymond a társadalom, szóval a suli menőinek apró csínyekkel szeret keresztbe tenni. Ezek miatt már megannyi galibába keveredett, ennek ellenére ő folytatja csöndes lázadását. Suli mellett dolgozik egy könyvtárban, hogy más állambéli barátait legyen miből meglátogatnia.

Hobby: csínytevés, olvasás, találkozni a barátaival

Foglalkozás: tanuló

Extrák: /foglalt karakter/ ~Kiválóan beszél koreaiul (a nagymamája tanította meg) ~ Sokan nem nézik ki belőle, de metál zenét hallgat ~

Képinfo: Tumblr (http://)

Engedélyezve: 2012. 07. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).