Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Conrad (Conrart) Weller
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Lorian

Kor: 125

Külső leírás: Csillogó karamellszínű szemek rögtön foglyul ejtenek, annyi élet, annyi gondoskodás, melegség, gyengédség árad belőlük. Conrad szemébe nézel, és elhiszed: semmi rossz nem történhet, amíg ő itt van. Azonban ahogy a karamell is egy pillanat alatt megszilárdul, és éles szilánkok törnek le belőle, Conrad szeme is keményen, élesen tud villanni. Magas, mindig büszke és egyenes tartású férfi. Kisgyerek kora óta kardforgatást gyakorol, így teste acélosan izmos. Ezen a testen azonban sebhelyek tucatja is található: a kegyetlen háború nyomai. Jóképű, férfias arca szinte mindig nyugodt, higgadtságot és derűt sugárzó. Haja dús szálú, selymes fényű, melegbarna – Yuuri szerint „tökéletes”. Lázadó fiatalként még hagyta, hogy hosszabbra nőjön, a puha tincsek rakoncátlanul hulltak arcába. Később rövidebb frizurát kezd el hordani. Arcán is kézjelét hagyta a háború: egy kard pengéje kis híján látását, s életét vette – a jobb szemöldökét kettészelő heg emlékezteti erre örökre. Szinte mindig a rangjának megfelelő egyenruhát hordja.

Jellem: „Conrart stands upon the Earth”- így hívják azt a kék virágot, melyet róla neveztek el. Igen, Conrad a földön jár, erős kőszikla ő, amire várat lehet építeni. Nem ingatja meg egyéni, kicsinyes érdek, nem veszíti el a fejét. Józanul, higgadtan gondolkodik, mosolyogva figyeli csak az önző vitákat, cívódásokat. Udvarias, előzékeny, igazi tiszt és igazi úriember. Fiatalkorában – amikor játékunk kezdődik – még nem mindig ilyen megfontolt: olykor kitör belőle lázadó, szenvedélyes, makacs énje, szívesen kiszökött például az akadémiáról, hogy helyette Jozakkal iszogasson egy-egy bárban, az akadámiai vívóleckéken már úgysem tudtak mit tanítani neki.Sok pofont kapott az élettől: kisöccse, akit Conrad pelenkázott, tanított, s aki imádta őt, amikor megtudta, hogy bátyja félig ember, megtagadta őt, többé nem tekintette testvérének. Ekkor tört össze Conrad szíve először... de nyugodt mosollyal, elnéző szeretettel viselte ezt is. Családja iránti szeretete éppoly mély és elkötelezett, mint hazája iránt – pedig sosem hagyták, hogy elfelejtse: ő csak félig mazoku. Az igazi szeretetre és gondoskodásra azonban egy fiatal nemes hölgy, Julia vonWincott tanítja meg őt. A vak lány iránti érzelmei a törődés egészen más szintjeit mutatta meg neki: a vele való kapcsolatában lett Conrad az, aki: mindig ott van neked, veled, sosem tolakodó, sosem helyezi magát előtérbe – nem érzi magát olyan fontosnak - , de ha elbotlanál, ő ott van, hogy elkapjon. A véres csaták után, ahol szinte összes bajtársát elvesztette, és Julia halálhíre is eljut hozzá, Conrad mosolya eltűnik. Keserű, összetört ember lesz, mérhetetlen bűntudattal, fájdalommal és dühvel. Azonban amikor Julia lelke egy földi kisbabába száll, Conradban is lezárul egy korszak, és türelemmel várja, hogy Yuuri megjelenjen. Conrad igazi énje Yuuri közelében mutatkozik meg teljességében: a sokat tapasztalt, sok mindenen átment ember bölcsessége, szelídsége, visszahúzódó figyelmessége, mély szeretete és hűsége, empátiája, béke iránti vágya. S ahogy azt Juliánál megtanulta: nem tolakszik a szeretetével, a Yuuriért versengők közt ő nem áll sorba - beéri azzal, ha látja őt.

Élettörténet: Conrad az előző uralkodó, Cheri-sama második gyereke, azonban csak félig mazoku: édesapja ember volt, az egyik legjobb kardforgató a világon. Az apa gyakran magával vitte a kis Conradot útjaira, ahol a fiú sokat tapasztalt, s már gyerekként mestere lett a kardnak, apját is túlszárnyalva. Nem volt egyszerű dolga a családban: bátyja sosem fogadta el Conrad apját, öccse, Wolfram pedig attól a naptól kezdve, hogy megtudta, Conrad félig ember, még azt sem hagyta, hogy megérintse őt. Az akadémián Günter volt az egyik tanára, aki meglátta a lázadó, makacs fiúban rejlő képességeket. Az emberek elleni háborúban a félig ember, félig mazoku származásúakat azzal vádolták, hogy kémkednek, elárulják hazájukat. Ártatlanságukat és hűségüket csatában kellett bizonyítaniuk... szedett-vedett, képzetlen, fegyvertelen, védtelen emberek vonultak háborúba – élükön Conraddal, aki maga kérte, hogy velük tarthasson. A kegyetlen csatában majdnem életét vesztette, végül csak ő és legjobb barátja, Jozak élte túl a vérengzést. Itt kapta a „Rutenbergi hazafi” nevet. Hazatérve és felépülve ő vitte el Julia lelkét a Földre. A lélek egy japán család újszülött fiába került, akit az anya Conrad hatására Yuurinak nevezett el. Conrad megígérte az apának, hogy Yuuri sosem fogja látni az ő szomorú, keserű arcát, csak mosolyogni fog rá... Ezután visszatért hazájába, és a következő 16 év minden napját az a tudat tette széppé: egyszer eljön Yuuri, akiben Julia lelke él. S ha Juliát nem is tudta, de ezt a fiút, aki a szeretett lány lelkének hordozója, megvédi bármi áron.

Hobby: kardvívás, lovaglás, baseball (a Földön tanult meg játszani)

Foglalkozás: tiszt (kapitány), testőr

Extrák: anime: Kyou Kara MAou * a mazokuk jóval tovább élnek, mint az emberek, így Conrad a maga 125 évével fiatalnak számít * egyetlen ékszere a Juliától kapott égkék szerencsetalizmán, melyet mindig a nyakában hord,majd Yuurinak adja

Képinfo: az animéből csentem ki (http://)

Engedélyezve: 2012. 07. 11.
2015. 06. 20.

Módosítva: 2015. 06. 20. 17:28:44
Módosította: Lorian

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).