Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sayuri Miyame
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 24 éves

Külső leírás: 170 cm magas igen karcsú testalkatú nő. Hosszú fekete haja, egészen a derekáig ér, melyet kiskora óta növeszt. Íriszei nagyon világos kék pompázik. Nagyon ritkán sminkeli, magát, de ha mégis, akkor csak a szemét emeli kis szemceruzával és szemspirállal. Íves szemöldöke tökéletesen harmonizál arca kecses vonalával és selymes bőrével. Imádja a fűzős ruhákat, minden egyes ruha költeményét varrónőjével csináltatja. Kedvenc színe a piros és fekete. Ezek a színek dominálnak a ruhatárában. A vörös harisnyákat imádja, melyeket egy szál cérna tartja a ruhájához. Dús és kerek, mellét szívesen kihangsúlyozza, hiszen büszke rájuk. Elengedhetetlen kiegészítő számára a hosszú kesztyű, mely kiemeli kecses kezét. A fűzős egybe ruhái mindnek olyan szabása van, hogy egészen a csípőjéig fel van sliccelve így engedni láttatja, formás combjait. A magas sarkú csizmákat egyenesen imádja. Amikor csak teheti, vesz egyet magának a legjobb márkákból.

Jellem: Tisztában van azzal, hogy a pasik mindent megtennének azért, hogy a kegyét keressék. Ilyenkor határozottan szokott fellépni. A munkájában, gyors, precíz és nem hagy maga után semmilyen nyomot. Magánéletben igencsak magának való, mivel egyedül él, így az egyedüli társa a magány. Sokszor van maga alatt, amióta elhagyta élete nagy szerelme 4 éve, azóta nem tudott senkit sem közel engedni magához. Nem keveri össze a munkát a magánéletével… Meggyűlt már ezzel a baja…

Élettörténet: Szülei, sosem voltak gazdagok, leginkább, az volt rájuk jellemző, hogy alig tudtak megélni.8 éves volt Sayuri, mikor a behajtók betörtek hozzájuk, apját agyon verték. Sayuri az ágy alá menekült ekkor és a szeme láttára ölték meg édesanyját, akit az ágyon öltek meg. Ekkor bosszút forralt a vezér ellen. Kiderült, hogy a vezérük pedofil volt, így pár év múlva tett egy kísérletet és ekkor lecsapott rá. Azóta édesapja ellenségeivel végzett. 16 évesen már nagyon sok megbízáson túl volt. 20 évesen egy politikust lőtt le, ekkor ismerkedett meg első szerelmével, aki el is hagyta, mert megfenyegették. Mostanra profi bérgyilkossá és fegyver kereskedő vált. A fegyverek iránt régóta rajongott, így mindig nagy lelkesedéssel tanult a felmenőitől.

Hobby: Ha nem dolgozik, akkor vásárolgat, könyveket olvas.

Foglalkozás: Fegyverkereskedő, bérgyilkos

Extrák: Szeret romantikázni, imádja a csokoládétortát, ezért ritkán eszik ilyet, mert hajlamos a hízásra, nehezen adja le a kilóit.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 20.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:15:58
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).