Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Fujita Arata (kitalált)
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Calael

Kor: 18

Külső leírás: Vörös hajjal született, amely családjában igen ritkának számít. Legutoljára dédnagyanyja született ilyen hajszínnel, azóta a családon belül a szőke és a világosabb barna szín dominált. Kék szemei már átlagosabbak, minden második családtagjának ilyen a szeme. Szája különösen csábító mosolyra tud húzódni, a legtöbb halandó azonnal rokonszenvezni kezd vele, ha meglátja. Ezt néha ügyesen ki is használja, máskor azonban teljesen figyelmen kívül hagyja áldozatát. Legtöbbször a Cross Akadémia egyenruhájában feszít, fekete ruhán (póló, ing, atléta, mikor milyen kedve van) a felső, hófehér színű zakó és nadrág, vörös nyakkendővel és fekete cipővel kiegészítve.

Jellem: Az egyetlen éjjeli tagozatos, akit eltiltottak egy évre az Akadémia látogatásától. Az egyik nappali tagozatos lánnyal ugyanis tiltott kapcsolatba került, ami egy pillanatig sem maradt titok Kuran Kaname előtt. Amíg távol volt az iskolától, nemesi családjával töltötte az idejét, nem túlságosan rágódva azon, hogy az emberekből mérhetetlen nagy elővigyázatossággal szabad csak vért venni, illetve nem illik megzavarni a tiszta vérűek életét ennek az elmulasztásával. Szereti elcsábítani a nőket, majd nem túl sok figyelemmel magához láncolni őket. A férfiakkal máshogy viselkedik, velük elővigyázatosabban bánik, nem akar megbukni azon, hogy megsért bárkit is azzal, hogy nyilvánvalóan melegként tekint rájuk. Változó, mennyire beszédes, de minden esetben előzékeny. Nemesi társaival nem nagyon szokott beszélni, mindegyiket talpnyalónak tartja.

Élettörténet: A vámpírok nemességéhez tartozik, vagyis, oda született. A Fujita család végletekig hűséges a Kuranokhoz, és a család idősebb tagjai gondoskodnak arról, hogy az újabb és újabb generációk is így viselkedjenek. Ez persze Aratát aligha érdekli, neki saját céljai vannak, bár hogy azok micsodák, még ő sem tudja, azonban sokszor eljátszik a gondolattal, hogy modell lesz. Vagy sportoló. Vagy komédiás. Bármi, csak ne az, amit a családja elvár tőle. Kishúga, Eriko hasonlóan gondolkodik. Ő sem az a tipikus családcentrikus alak. Igaz, ő még csak tizennégy éves, de Arata már biztosra veszi, hogy a lány a nyomdokaiba fog lépni, és együtt majd tudnak kezdeni valami hasznosat az életben. Az, hogy vissza kell térnie a Cross Akadémiára, nem tölti el nagy örömmel, fél attól, hogy Erikót végül a családja mégis jó (számukra jó) útra tereli.

Hobby: Csajozás.

Foglalkozás: A Cross Akadémia hallgatója.

Extrák: Biszexuális, a családja emiatt nem ítéli el, nem ő az első ilyen eset. // Nemesi vérből származik, képessége az, hogy illúziókat képes teremteni a tíz méteres körzetében.

Képinfo: nem saját tulajdon, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 07. 19.
2018. 05. 22.

Módosítva: 2018. 05. 20. 19:30:42
Módosította: Calael

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).