Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jamien
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: Körülbelül négy éves de tizenhétnek néz ki

Külső leírás: Középmagas, sovány fiú. Bőre világos, szinte tökéletes. Testén egyetlen anyajegy, heg vagy zúzódás sincs sehol. Akár azt is mondhatnánk, makulátlan tisztaságú bőre van. Dús haja égő vörös, tépett, és a szélrózsa minden irányába áll. Nagy szemei égszín kékek, őszintén csillognak, tele naivitással és ártatlansággal. Szemöldöke lágyan ívelő, szempillái sűrűek, elképesztően hosszúak és nagyon sötétek. Ajkai dúsak, színük leginkább az eperéhez hasonlít. Orra pisze, s ez valamilyen szinten kisfiús bájt kölcsönöz neki. Nyaka vékony, vállai keskenyek, csípője szintúgy. Nem tud verekedni, nem képes megvédeni magát, de ezekre nem is gondol. Általában sötét nadrágokat hord és mintás pólókat. Emellett szereti a kapucnis pulóvereket. Ékszereket, kiegészítőket nem hord, és bár nem szereti a feltűnést, egészen figyelemre méltó, aranyos fiú. A legtöbb emberben félszegsége felkelti az ösztönt, hogy vigyázzanak rá, hogy ne bántsák semmivel, de persze akadnak olyanok is, akik egész más szándékkal mosolyognak rá kedvesen. Ő persze még képtelen különbséget tenni ember és ember között.

Jellem: Végtelenül naiv és ártatlan figura. Nincs tisztában az élet és az emberek kegyetlenségével. Még mindig hisz benne, hogy mindenki jó, mindenki kedves, csak ő a rossz, a selejt. És ez miatt végtelenül gyűlöli magát. Képtelen elfogadni, hogy miért kell selejtként élnie az ő általa olyan kedvesnek tartott emberek között. Maga sem tudja, hogy ember-e inkább vagy robot. Nem mer közeledni senki felé, mert fél hogy eltaszítják maguktól az emberek, ezt leszámítva azonban olyan, mint egy hiszékeny kisfiú. Bármit elhisz, amit mondanak neki. Ha valaki dühös valamiért, Jamien mindig önmagát okolja érte, és igyekszik jóvá tenni a dolgot. Mindennél jobban szeretné, ha elfogadnák őt, de ehhez előbb el kell fogadnia önmagát. Ha valakit megkedvel, igyekszik mindig a kedvében járni. Rendkívül segítőkész fiú, és mesterséges intelligenciájának köszönhetően, okos is a maga módján. Meglehetősen könnyen és gyorsan tanul, ha valaki foglalkozik vele. Mint azt már fentebb említettem, olyan, mint egy kisfiú: tapasztalatlan, naiv, és kíváncsi.

Élettörténet: Selejtes humán típusú android. Különleges ismertetőjele, hogy saját öntudata van. Teste többnyire szintetikus anyagokból előállított szerveket és szöveteket tartalmaz, szinte teljesen emberi... Csak hát mesterségesen teremtették. Egy kísérleti sorozat vakvágányra futott ága. Egy professzor azon mesterkedett, hogy létrehozza a tökéletes, mesterséges embert. Ő adta neki a Jamien nevet. Egyedül az emlékeztet rá, hogy Jamien android, hogy agya helyett mikrochipek és memóriatárolók alkotnak koponyája mögött mesterséges intelligenciát és idegrendszert, illetve szíve helyett egy apró motor keringeti ereiben a vért. Nyilvánvaló volt, hogy nem tökéletes, de az öreg professzor két éven keresztül maga mellett tartotta a fiút, ám mikor elkészült az újabb és jobb prototípus, kikapcsolta Jamient. Hónapokon keresztül egy szeméttelepen hevert, amíg pár suhanc véletlenül be nem kapcsolta. A fiatalok azonnal meg is rémültek, mikor megmozdult, és el is futottak. Jamien először nem értette a helyzetet, hogyan kerülhetett egy olyan helyre, ezért visszament alkotójához, de ahogy benézett az ablakon, minden világossá vált számára. Harag helyett végtelenül magányosnak és szomorúnak érezte magát. Úgy érezte semmi szükség arra, hogy létezzen, ezért véget akart vetni az életének, hiszen úgy is csak egy selejt. Ekkor azonban összefutott valakivel, aki befogadta. Kölcsönösen megkedvelték egymást. Talán még szerelem is gyúlt bennük, aztán a férfi számára kiderült, hogy egy androiddal került össze és megundorodott a fiútól. Elkergette Jamient, aki ismét egyedül maradt a nagyvilágban gyámoltalanabbul és elkeseredettebben, mint valaha.

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: Uke *** Van éhségérzete és megfelelő folyadékbevitelre is szüksége van. Ezen felül alvásigénye is van. *** Bőre és szervei szintetikus anyagok felhasználásával lettek reprodukálva, míg "csontváza" fémből készült. *** Agya illetve szíve helyén lévő szerkezeteket -no meg a fém vázát- leszámítva teljesen emberi. *** Nincs köldöke.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (http://)

Engedélyezve: 2012. 07. 09.

Módosítva: 2013. 08. 08. 12:19:49
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).