Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lilian
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 16

Külső leírás: Mikor rátekintesz, egy pillanatra még a lélegzeted is elakad. Gyönyörű, ez a szó jut eszedbe róla legelőször. Egész megjelenéséből kecsesség, tisztaság és ártatlanság sugárzik, olybá tűnik, egy angyal szállt le közénk a földre. Lilian olyan, mint egy kis virág, mint egy liliom. Szemet gyönyörködtető és törékeny, elég egy apró kis ballépés, és máris elhullajtja leveleit és végleg elhervad. Lilian is pont ilyen. Rendkívül törékeny teremtés, még a 160 centit sem éri el. Alkata nagyon karcsú. Lábai hosszúak és formásak, még egy nő is megirigyelhetné. Feneke apró és kerek, élvezet már csak nézni is. Dereka vékony, vállai keskenyek és gömbölyűek, karjai vékonykák. Apró, kecses kis kezecskéi vannak, hosszú, vékony ujjakkal, ujjai végén éles kis karmokkal. Nyaka vékony és hívogató. Bőre hófehér és hamvas, érintése akár a legfinomabb selyemé. Arcocskája elbűvölő, nincs rá más szó. Fiú létére gyönyörű, és kissé lányos is. Álla apró és hegyes, ajkai halvány rózsaszínűek, teltek, apró kis szemfogai hegyesek. Orra fitos, bájos megjelenést kölcsönös neki. Szemei rendkívül kifejezőek, nagyok és csillogóak. Csillogó, zöldeskék színűek, pupillája függőleges. Arcára halvány árnyat vetnek dús, ében szempillái. Szemöldöke szépen ívelt, nagyon vékony. Haja, akár valami drága, nemes kelme, rendkívül puha, szinte csiklandozza az ember bőrét. Félhosszú, enyhén hullámos, sötétszőke színű, lágyan keretezi gyönyörű arcocskáját. Fején édes kis cicafülek találhatók, melyeknek színe megegyezik a hajáéval. Továbbá a fülekhez tartozik még egy édes kis cicafarok is, aminek szintén ugyanilyen színe van. Mindig pasztell, világos színű ruhákat hord. Oda van a pulóverekért, amelyekben szinte elveszik apró alakja. Semmilyen ékszert nem visel a testén, még fülbevalót sem, idegennek érzi magán, feszélyezi.

Jellem: Lilian a megtestesült ártatlanság maga. Bájos naivsággal szemléli a világot. Mindenkivel csupa kedvesség, a legjobbat feltételezi a legsötétebb tekintetű idegenről is. Mindenkibe előre bizalmat fektet, egy-két jó szava mindig akad. Nagyon könnyen barátkozik, könnyedén beszélgetésbe elegyedik akárkivel. Ha szomorú, komor alakot lát, szinte kényszert érez, hogy felvidítsa valahogy. Mindig optimista, mindenben csak a jót látja. Próbál pozitívan állni a dolgokhoz. Elég naiv, sok dolgot képes elhinni az embereknek, mert bizalmat fektet beléjük, ezért nem is gondolja, hogy valaki hazudna neki. Viszont közel sem ostoba. Pusztán még nem látta a világ kegyetlen oldalát. Mindig mosoly ül ajkain, ő minden körülmény között képes megtalálni a boldogságot, akár egy kis virágban, madárszóban, vagy magában a Napfényben. Képes élvezni az életet, kiélvezni a pillanatot, ahogy a Nap fénye melengeti a bőrét. Sokszor próbálja ezt megmutatni az embereknek, a természet, az élet csodáit, de legtöbbször szavai süket fülekre találnak, mindezek ellenére tovább próbálkozik. Ha szimpatikusnak talál valakit, annak keresi a társaságát, és különösen sokat csacsog neki. Még soha, semmilyen szexuális élménye nem volt, igazából fogalma sincs, mi az a szex. Teljesen érintetlen.

Élettörténet: Lilian egy kényelmes, gyönyörű otthonba született. Édesanyja neko volt, egy gazdag férfi házi kedvence. Lilian egy apró kis félrelépés eredményeképpen fogant meg, a gazdag úr, nevezetesen Lumiére pedig ennek ellenére határtalanul örült a fiúcskának. Bár felesége és gyermeke volt, ez mégsem számított, a kis Liliant és anyukáját egyik nyaralójába költöztette és havonta látogatta őket. A kis család semmiben nem szenvedett hiányt, úri körülmények között éltek. Több szolga gondoskodott róluk, a kis Liliannak pedig külön tanárt fogadtak. Fogékony volt a tudásra, meglepően könnyen fogadta be a különféle információkat. Életének 16 éve alatt meglepően sok tudást szedett már össze, talán többet, mint amennyit egy idős, bölcs ember halmozott fel hosszú élete során. Sosem látta igazán a külvilágot. Az ő kis világa a hatalmas nyaralóra és annak udvarára terjedt csak ki, sosem lépte át a kaput. Kedves, szerető, gondoskodó emberek vették körül, akik mindig vigyáztak rá, mindig mosolyogtak és mindig hajlandóak voltak beszélgetni vagy játszani vele. Azonban nemrég megrázó dolog történt: hírt kaptak, hogy Lumiére halott. Állítólag hatalmas adósságot szedett össze, ezért minden tulajdonát árverésre bocsájtják. Mire a kis Lilian észbe kapott volna, szétválasztották anyukájától és egy apró kis ketrecbe zárták. Rémülten, megszeppenten várja, hogy új gazdihoz kerüljön.

Hobby: Virágok szedése, felhők figyelése, festés.

Foglalkozás: Pet.

Extrák: --- uke --- imád festeni és meglepően nagy tehetsége van hozzá --- meghökkentően őszinte, még soha életében nem hazudott --- soha nem kóstolt sem alkoholt, sem másféle tudatmódosító szert, vagy nikotint, kávét, semmi egészségtelent --- imádja a gyümölcsöket, legnagyobb kedvence a barack --- nevét a liliom nevű virágról kapta ---

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 07. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).