Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rebecca Symenthin von Mirk
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 22

Külső leírás: Bár karcsúsága miatt magasnak látszik, valójában csak 158 centi, így nem egy nagy jelenség. Egyenes haja az álláig ér, s vörösesbarna színével szerinte kiemeli a tömegből. Szemei égszínkékek, és igen őszinték, beszédesek. Ránézésre kellemes alkat, s az udvari etikett szempontjából rendhagyónak számító ruhái ki is hangsúlyozzák. Nem volt ez azonban midig így, kifejezetten molett lányzó volt még két évvel ezelőtt, de mivel a lelkébe tapostak, igen nagy elszántsággal dolgozott külsején, hogy irigylésre méltó lehessen, s bár a környezete már korábban is azt hangsúlyozta, hogy nincs semmi baj vele, maga még mindig nincs megelégedve magával, mert a mellei túl kicsik és a combja túl vastag. Szereti a fémhatású és a kék kristályköves kiegészítőket, amelyekből mindig található rajta pár, különösen kedveli a fejére és derekára illeszthető darabokat, valamint különleges vonzódással viseltet a kesztyűk iránt. Ugyanígy elmondható róla, hogy harisnya és csizmafétise már-már beteges, ahogy szoknyamániája is - különben nem látszódnának fantasztikus harisnyái ugyebár.

Jellem: A korábbi naiv, illemtudó és szerény lányból nagyszájú, a véleményét véka alá nem rejtő, szókimondó, gyilkosan őszinte nővé érett. Nagyfokú dac munkál benne szinte mindenki iránt, és nem kifejezetten bízik senkiben, senkinek nem mutatja már azt az énjét, amely valóban ő lenne, mert a határozott és felvágott nyelvű önmaga mögött még mindig él az a lány, aki, mint a mimóza, megbántódik minden rossz szóra, amely őt vagy szeretteit érinti. S bár belül könnyezik, kifelé mar, mint a kígyó, és az is előfordul, hogy termete és nem létező ereje ellenére akár tettlegesen is nekiugrik a másiknak, pillanatok alatt provokálva verekedést, amelyből többnyire testőrei és szolgái mentik ki, különben már valószínűleg rég megkéselték volna valahol félúton. Szereti eljátszani, hogy egoista, pedig igazából figyel mindenkire, és akár még segíteni sem rest, de mindig úgy állítja be, hogy ne kedvesnek tartsák, hanem egy házisárkánynak. Szenvedélyessége és heves vérmérséklete is korábbi megalázott helyzetéből fakad, mert soha többé nem szeretné magát olyan kiszolgáltatottnak és szánalmasnak érezni, mint érezte akkor, s utóbb is, ha visszagondolt az esetre, mert még egy nyamvadt fél választ sem préselt ki magából, hogy letörje a beképzelt herceg szarvait - már ha egyáltalán lehetséges lett volna -, de még csak meg sem próbálta. Ennek ellenére voltaképp éhezik az elismerésre, amelyet arroganciára hajlamos új jelleme miatt igen ritkán kap, s talán ezért, mikor megkapja, hirtelen olyan édesen védtelenné válik, mert nagy hirtelenjében nem tud mit kezdeni a helyzettel, és elpirulva hebeg-habog egy-egy bók hallatán, s inkább összeszorított fogakkal, esetleg valami gorombát az ember fejéhez vágva elszalad, hogy aztán még tüskésebbé váljon, pedig belül széles jókedve lesz, s ha nem látja senki, a bókot ismételgetve mosolyog, és madarat is lehetne vele fogatni. Önbizalma viszont tényleg nem kicsi, mert úgy véli - bosszúra vonatkozó vállalkozását is ennek szellemében kezdte el -, nincs lehetetlen, és ha igazán akarja, bármit véghez visz, bármit megvalósít, bármivel elbánik, és bármit elérhet az életben, amit csak akar. Félelemérzete olyan alacsony, hogy lényegében nincs, egyetlen dolog kivétel ez alól abszurd módon: ösztönösen retteg már kisgyermekkora óta a pillangóktól.

Élettörténet: Egy kis ország - Mirk - uralkodói családjába született. Mivel egyetlen gyermek, ő számít az ország örökösének, és férje lesz majd az ország következő uralkodója. Mint minden kisországnak, Mirknek is sorsa, hogy szövetségeseket keresve behódoljon nagyobb hatalmaknak, hogy védelmet nyerhessen más hatalmakkal szemben, akikkel szemben egyedül tehetetlen lenne. Így Rebecca sorsa már eleve megpecsételődött. Bár maga sosem bánta, hiszen benne élt az a gyermeki és naiv elképzelés, hogy mint a mesékben, megtalálhatja álmai hercegét, és boldogan élhet, míg meg nem hal. Így sosem tiltakozott apja tervei ellen. A király pedig nem kisebbet szánt neki, mint hogy megszerezze számára a szomszédos ország méltán híres hercegét, akitől audienciát is kértek a házasság esetleges tető alá hozatalának szándékával, de a férfi hiúságában vérig sértette Rebeccát, őt kövérnek és kis mellűnek titulálva, és kijelentve, nem hozzá való. A lány számára a sértés, amelyhez nem volt szokva, törést jelentett addigi jellemére és életére nézve, megmakacsolta magát, és olyannyira felfújta saját magát a történtek miatt, hogy közölte apjával, senki mást nem akar férjének, csak a beképzelt hólyag szomszéd herceget - igazából őt sem, mert terve az, hogy amikor végre az ujja köré csavarta, majd jól kikosarazza, szintén minimum a porig alázva, de ha így adja elő apjának, az biztosan nem támogatta volna, bár tény, így is nehéz szívvel sóhajtva hagyta végül lányára a dolgot, mert látta, hajlíthatatlan. Innentől kezdve keményen edzett, tornázott, hogy alakját tökéletesre formázza, miközben úgymond a csipája is kinyílt, és a palotából sokszor kilógva vegyült el a köznép körében, hogy megfelelő “jómodort” tanuljon arra a pillanatra, amikor majd eljön bosszúja órája. Ártani mondjuk annyira nem ártott ez sem, mert nagyrészt innen szedte mai talpraesettségének jó részét is, elhagyva a tipikus álmodozó hercegkisassszonyok badarságait. Nemrégiben hallott a hercegről szóbeszédek szintjén, és a kárörvendőn hallgatta balsorsát, úgy érzi, most jött el az ő ideje, és belevág a herceg átkának megtörésébe, csak hogy ő lehessen az, aki majd végkép összetöri, ne holmi kis átkocska, meg addig legalább van lehetősége az ujjkörécsavarás projektre is, hogy hatékonyabb legyen az alázás. Röviden, kihasználva a lehetőséget, nekiáll dédelgetett bosszúja valóra váltásához.

Hobby: testmozgás minden formája - igazi sajtkukac tud lenni, és nem bír megülni a popóján, főleg mert attól tart, ismét elhízik.

Foglalkozás: egy kis megyényi ország várományosa

Extrák: Országa a különböző technikai megoldásokról és újabb és újabb ilyen jellegű szabadalmakról híres, így sok olyan szerkentyűje van, ami szerinte egyszerűsíti az életét - bár a fele igazából tök felesleges, de még akkor sem ismerné be, ha tényleg elhinné ezt.* Imádja saját haja színét, így arra kifejezetten érzékeny, s talán az fájt számára a legjobban, hogy az is le lett szólva a “lánykérés” során. * Jól bírja az alkoholt, mivel sokszor tivornyázott kocsmákban, hogy elnyerje az oda járó népség tiszteletét és bizalmát. Egyetlen hátránya, hogy onnantól, hogy becsiccsentett, ordenáré mód tud beszélni. *

Képinfo: anikakinka (deviantart) (http://)

Engedélyezve: 2012. 07. 07.
2012. 11. 26.

Módosítva: 2012. 11. 26. 19:25:18
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).