Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Anzen Toroku
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ash

Kor: 22

Külső leírás: A munkája megköveteli csinos, ápolt külsőjét, melyre így rengeteget is ad. Az egész tokiói körzetben elhíresült Toroku mára már puszta jelenlétével is képes megkeresni a gyári munkások egy havi fezetését- egy este alatt-. Hogy miért is annyira különleges, az amúgy aprócska (alig százhatvan centiméteres) fiú? Mert Ő nem olyan, mint a többi hozzá hasonló. Rita adottsággal rendelkezik, mely kiemeli az egyszerű mongoloid társai sorából; az égszínkék természetes szempár. Minden bizonnyal egy véletlen genetikai mutáció következménye, de társaival ellentétben kék szemekkel látta meg a napvilágot, és ez idővel sem sötétedett be. Zafírként emlegetik, klubbjának és „managgerének” drágaköve. Az pedig, hogy mindemellett tökéletes megjelenéssel rendelkezik, csak hab a tortán. Orra kissé pisze, ajkai kívánatosak, csalfán görbülnek aprócska mosolyra amint téged és pénztárcád mustrálja. Bár szakmai ártalom, nála még sem lelhető fel; nem bűzlik az alkoholtól, és a cigarettától sem. Ezzel szemben mindig valami különleges, édeskés illat lengi körül. Bőre hamvas, puha ruganyos fehérséggel tapad szépen megformált ám nem kirívó izmaira. Hajával, végtagjaival és megjelenésével rengeteget foglalkozik, majdhogynem heti rendszerességgel látogatja fodrászát, manikűrösét és kozmetikusát is. Arca gyermeki, tekintete őszinte és mindig vidám. Testtartása, mimikája mind-mind közvetlenséget sugároz, ez pedig csak még vonzóbbá teszi az apró kék csodát, akit rendszerint öltönyben és nyakkendőben találhatsz meg a host klubban, vagy az utcán, amint épp vendégeik gyűjtésében segédkezik.

Jellem: Kiegyensúlyozott, hiperérzékeny. Vidám teremtés, aki folyton a boldogságot kutatja. Munkájához híven rettentő művelt, szinte minden területhez képes némi hozzáfűzni valót produkálni. Sokrétűsége miatt is vált az egyik legkedveltebb beszélgető partnerré. Mindig barátságosan közeledik az emberekhez, kerüli az atrocitásokat, soha sem sért meg más embereket. Imádja ha dicsérik, már gyermekkorában is rajongott érte. Az elismerésért sok mindenre képes. Remek diplomata válna belőle adottságaiból kifolyólag, emellett a humorérzéke is a helyén van. Nagy igazságérzetéről híres, mindenkinek ad egy esélyt, legyen az egyszerű affért, vagy komolyabb –tartós-kapcsolat. Hamar képes alkalmazkodni, a kompromisszum kötésekkel sincs problémája egészen addig, amíg apró-cseprő dolgokról kell döntenie. Az élet nagyobb dolgaiban nem képes egyhamar dűlőre jutni, általában el kél mellé egy határozottabb jellem, aki irányítja némiképp – de mindenek előtt rámutat racionálisan az adott helyzet pozitívum és negatívumaira egyaránt-. A hazugságot nem tűri, és hamar rá is jön, akkor pedig menthetetlen a helyzet. Az esélyt megkaptad, eljátszottad. Békíthetetlen, makacs – bár döntéseinek nagy részében inkább barátai szava játszik fontos szerepet. Teszem azt, ha meg is bántják elmorfondírozik azon, hogy megbocsájtson. Viszont ha a barátnője azt mondja fölösleges, mert nem érdemli meg, és pár negatív indokot képes produkálni is, hát Roku belelovagolja magát sérelmébe, és akkor veszett üggyel áll szemben a delikvens-. Ám ez a végső fázis. Alapjáraton nehéz kihozni a sodrából, nagyon türelmes és ahogy tudja kerüli a feszültséget. Szereti a szépet, ezt tükrözi külseje és lakása egyaránt. Hamar ellehet nyerni kegyeit (virágokkal, dekoratív ajándék tárgyakkal). Azonban kellemes társasága, és közvetlen, már-már csintalan- infantilisnek is mondható- viselkedése miatt a szakmáján belül rengeteg ellenséget szerzett magának. Igen, bár tény; a szemébe nem merik mondani, de a háta mögött rosszabbnál rosszabb pletykákat terjesztenek, és rengeteg irigye gyűlöli. Mindemellett hamar képes szerelembe esni, ez az Ő legnagyobb problémája. Nehezen különbözteti meg a szerelmet a barátságtól. Kapcsolataiban egy ideig dominanciát produkál, majd lassan alább hagy, és a romantikus ágyjelenetre már egy odaadó szeretőt tarthatsz karjaidban, aki vágyakozva súgja a neved mindenre elszánt arckifejezéssel. Ezek mellett szentimentalista és magas fokú együttérzést képes produkálni. Ugyan úgy tud sajnálni egy milliomost, egy gengsztert és egy egyszerű tanítót is, ha arról van szó.

Élettörténet: Élete nem indult fényesen. Hatodik gyerekként látta meg a napvilágot az egyik bankoki nyomornegyed odújában. Bár családjuk szegény volt – és nem egy testvére lett szerzetes, illetve tért a bűn útjára- apjuk megpróbálta mindig az asztalra tenni azt a bizonyos kenyeret, és így vagy úgy, de sikerrel is járt. A pénz hiányát pótolta a szeretet, és anyjuk lelkesedése. Egy valamit megadott számukra, melyet nem kaphattak volna meg az asszony nélkül; reményt, álmokat. A nő mindig azt mondta; merjenek álmodozni. És Ta- ez volt az igazi neve- mert is. Elhatározta, hogy állatorvos lesz. Csakhogy tisztában volt vele, álmait nem valósíthatja meg a nyomor telepen, és negatív diszkriminációja - szemei miatt-sem jósolt számára nagy és jelentős jövőt. Elhatározása erősebb volt mint korlátai, így 16 éves korában végül is sikerült összekuporgatnia egy teherszállító jegyre valót. Lefizetve a kapitányt utazott át így Japánba a jobb jövő reményében. Egyszerű, nincstelen bevándorlóként telepedett be ám nem kellett sokáig nélkülöznie. Szépségére, különlegességére napok alatt –hála a tengerész kapcsolatainak- felfigyeltek, így második estéjét már egy férfiak mulattatására szolgáló komplexumban tölthette. Mindig is szerette a „Gésa emlékiratai” című könyvet- talán azért is, mert szegény Sayuri hasonló áldással/átokkal rendelkezett, és mindig is közel érezte magához a karaktert- ám soha sem merte volna elhinni, hogy egy nap a történet vele játszódik el. Olyanná vált, akár az apró gésa tanoncok. A bár tulajdonosa nagykorúságának küszöbéig szárnyai alá vette, egyengette útjait. A legnevesebb hostok- hosttesek mellé osztotta be utánfutóként, így mire betöltötte tizennyolcadik életévét a szakma mondhatni már a kisujjában volt. Patronálója egy újabb klubbot nyitott – az igényt látva, valamint úgy gondolta terjeszkednie kell- melyben Roku előkelő helyet kapott. Igen, az ott töltött ideje során valami sokkal találóbb, fantázia nevet kapott; Toroku, azaz égszínkék. Mára az egyik legkeresettebb szórakoztató partner hírében áll, legalább akkora névvel rendelkezik az iparban, mint a történet béli Sayuri. Rengeteg irigye, ellenlábasa van. Álmait nem adta fel, mindössze jegelte. Úgy gondolja – mivel már rendelkezik saját lakással, saját (igen magas) keresettel, és egy autóval is- huszonöt éves korára megkeresi az egyetemre valót is. A szakmából ezek után úgy is kiöregedik majd, és akkor marad álmának valóra váltása. És, hogy mi van a családjával? Roku pénzének hála- melyet megérkezése óta minden egyes hónapban lelkesen küld- mára már Bankok polgári negyedében élnek legkisebb- hetedik- kislányukkal. Fiúkra minden bizonnyal már nem is emlékeznek, és a kisebb vagyon is természetessé vált számukra, mely minden hónap elején a számlájukon leledzik.

Hobby: Szabadidejében a kézművesedés nagy híve, emellett rajong az ikebanáért.

Foglalkozás: Host egy –leginkább férfiaknak szóló- frissen nyílt, exkluzív bárban

Extrák: Van egy yorkshire terrierje, akit Yummi-nak hív. A kiskutya az élete részét képezi, az állat nélkül a -munkáján kívül -még a leveleit megnézni sem hajlandó. Igényes a külsejére, és hamar sértődik, ha más nem hajlandó elismerni szépségét. Emellett már megköveteli szakmája a partnerrel való ivást, Ő egyáltalán nem preferálja. Persze megissza, de a tömény szesztől egyhamar rosszul lesz. Ha kiöregszik a szakmából szeretne az állatorvosira jelentkezni. Hatalmas erényei közé sorolja a tényt, miszerint még szűz, ami nagy kincs és meglepetés is foglalkozását tekintve. Sokan próbálták már megfektetni, de eddig senkinek sem sikerült. Ezért sem szeret inni. Ilyen téren örök romantikus, úgy gondolja annak tartogatja magát, aki tényleg megérdemli. Viszont az, hogy szűz, nem jelenti azt, hogy szent! És ezt jobb ha az eszedbe vésed.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 12. 28.
2018. 08. 24.

Módosítva: 2018. 08. 15. 18:11:54
Módosította: Ash

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).