Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lisbeth Savage
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Barack

Kor: 18 éves

Külső leírás: Vállig érő holló fekete haja van. Sokan úgy hiszik, hogy festi a haját, de ez nem igaz, mert eredeti a hajszíne. Ahogy az arcára néz valaki, egyből gyönyörű világos kék íriszeivel találja szembe magát, mely elbűvöl mindenkit. A szemét fekete szemceruzával húzza ki finoman ívelve. Hosszú íves szemöldöke tökéletesen harmonizál. Tinédzser korában lövette ki az orrát, azóta megszerette. Dús ajkait vörös és rózsaszín árnyalatú szájfénnyel és rúzzsal húzza ki. Kiegészítőket egyenesen imádja, legfőképp a karika fülbevalót. Hozzá ezüst gyűrűvel és nyaklánccal. A ruhatárában csak kosztümre hasonlító kabátjai vannak, melyek kihangsúlyozzák az alakját. A felsői viszont úgy válogatja meg, hogy mutasson is magából egy kicsit, meg ne is.

Jellem: Soha nem volt leányálom az élete, ami által kialakított maga körül egy falat és nem enged át rajta senkit. Ha megbántják azonnal riadót fúj és felveszi a rideg maszkot. Ha megtetszik neki valaki, addig próbálkozik nála, míg olyan választ nem kap, mely megerősíti benne a gyanúját avagy sem. Szeretet éhes, de nagyon, reméli, hogy megtalálja azt a társat, akivel összhangban lesz. Nagyon válogatós és ha a kapcsolatról van szó mindent számításba vesz.

Élettörténet: Az világ egyetlen kis kontinensén született, karácsonykor melyet a tenger körbe vesz, Hawaiion. Még kislány korában elváltak a szülei, így édesanyjával elköltözött Amerikába. Itt cseperedett fiatal nővé. Az általános iskolában kitűnően végzett. Édesanyja büszke volt rá. Amikor elvégezte a 8. osztályt, anyja, összeszűrte a levet a főnökével, egy ideig ment a randizgatás, aztán pár hónap múlva össze is költöztek minden bejelentés nélkül. Lisbeth mindig is tiltakozott ez a kapcsolat ellen, a végén fellázadt és anyai nagymamájához költözött. Nagymama hamar meghalt szívelégtelenségben, abban a percben tudatosult benne, hogy bizony most kezdődik az élete, hiszen mindenért felelősséget kell vállalnia. Nagyon sokáig keresett munkát, amikor végre egy étteremből visszahívták, hogy fel van véve. Lelkiismeretesen végzi a munkáját, sokszor túlórázik, mert szereti a munkáját.

Hobby: Imád süteményt sütni

Foglalkozás: Egy étteremben dolgozik, mint felszolgáló

Extrák: Az epres tejszínes nyalókát, ebből több tonnányit megtudna enni. ~PC játék: Resident Evil~

Képinfo: -A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 17.
2018. 06. 20.

Módosítva: 2018. 06. 15. 21:16:47
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).