Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jasper
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Barack

Kor: ismeretlen

Külső leírás: 180 cm magas, eléggé karizmatikus testalkatú fiatalember. Gyönyörű búza szőke haja a tarkójáig omlik le, kicsit megtépve az alja. Az arcába egy hosszabb tincs lóg, ami vonzóbbá teszi, mikor ember alakot vált. Gyönyörű világoszöld szemei vannak, melyekkel igézően tud hatni bárkire. Mikor átváltozik akkor egy aranyszínű griff madár, a teste az oroszláné, míg a fejét egy saséhoz lehet hasonlítani. A szemei olyankor smaragdzöld színűek. A csőre kampóban végződik, mely borotva éles. Az áldozatait apró darabokká tépi, egyetlenegy harapással. Szárnyain arany-fehér tollak díszelegnek, melyeket ha a napfény éri, csillognak. Fesztávolságuk legalább 2,5-3 méter. Erős lábaival képes hatalmas termetű állatot könnyedén felkapni, és a karmaival mélyen húsukba hatolni, az áldozata nem menekülhet élve. Farka akár egy ostor, egy fát ketté tud vele törni.

Jellem: A szülei szeme fénye, így mindent megkapott amit, csak akart. Eléggé határozott egyéniség, nem tűri ha nemet mondanak neki, minden követ megmozgat annak érdekében, hogy vágyait kielégítse. Vadászatban tényleg olyan mint az oroszlán, hangtalanul oson, majd hirtelen csap le az áldozatára. Párkeresésben ,eléggé válogatós, nem felel, meg neki akárki. Emberi alakjában a testi adottságait használja ki legelőszőr. A nők egyből megkörnyékezik, még akkor is ha átutazóban van. Férfiak is próbálkoznak nála, de eddig arra nem gondolt, hogy a másik nemből találja meg azt az illetőt, akivel leéli az életét.

Élettörténet: Már az ókorban sokat vitáztak arról, hogy léteznek-e griffmadarak. Nos léteznek, de erről senki sem tud. Nagyon ritka és gyönyörű lények. Kopár hegyek közelében élnek, hogy senki se zavarja őket. Az emberek szinte görcsösen keresték őket, szerencsére eddig eredménytelenül. Egy hatalmas barlangban élnek, de a barlang gyomrában mélyen egy hatalmas kő kastély áll, itt született Jasper. Több tojást leraktak a szülei, de csak ő maradt életben, hiszen kemény télnek néztek elébe. Élelmük alig volt, így nem volt sok remény arra, hogy a szülei képesek lesznek etetni őt, de ahogy teltek az évek, egyre erősebb kis griffmadár vált belőle. Az emberré válás még nem ment neki, mivel nagyon kicsi volt. Emberi életben 18 évesen sikerült neki először átváltoznia. Szülei nagyon féltik a mai napig, mert a griffek a tojásrakást következő 50 évben nem termékenyek. Ha tojást is leraknak, az se biztos, hogy kikel belőle egy újabb pici griff bébi. Mikor emberi alakot vált, egy nagyon fess férfi válik belőle, szinte már a nők álma. Vadászni az apjával megy mindig, hogy legyen elegendő élelmük. Azt még nem tervezi, hogy elköltözik, de a palotán belül, külön rezidenciája van, így akkor megy, amikor kedve szottyan. A hegyeken túl, egy kis kikötőváros van. Ide előszeretettel jár le, ha unatkozik, de senkinek sem árulta el eddig, hogy a ritka madárfajok egyikéhez tartozik, ugyanis vadásznak rájuk.

Hobby: Folyóban halászni, meg emberi alakban elcsavarni a kiszemelt áldozatainak fejét Foglalkozás: Újabb városok felfedezése Extra: Griffmadár, aki emberi alakot is képes ölteni. A tolla gyógyítja a vakságot (ami nagyon ritka manapság)

Foglalkozás: -

Extrák: -

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztráció (http://)

Engedélyezve: 2017. 08. 07.
2018. 06. 22.

Módosítva: 2018. 06. 15. 20:17:02
Módosította: Barack

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).