Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aaron Crusader
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Felicity

Kor: 22

Külső leírás: Magasság megüti a 180 centit. Nem nagyon izmos, de van rajta ott és annyi amennyi kell. Rikító világoskék szemeihez, amit sokszor kihúzz, fekete tüsis, torzonborz haj dukál, amit fehér melírcsikokkal dob fel. Öltözködése laza leginkább farmert és pólót, hosszú ujjút hord, kivéve, ha motorozik, mert akkor bőrszerkóban feszít. Összes pólóján van valamilyen minta, felirat, imádja a vicces és kétértelmű szövegeket. Egyik fülében két fülbevaló található, valamint egy nyelvpiercinggel is büszkélkedik. Körmeit sokszor feketére festi és bőrkarkötők, gyűrűk és nyakláncot is mindig visel, ezek nélkül pucérnak érzi magát. Arcáról sosem lehet leolvasni, vajon éppen mire gondol, mert vagy fapofával nézz rád, vagy az arca éppen mást tükrözz, mint a valóság, lehet, nagyban vigyorog, de közben azon van már, hogy mindjárt egy hatalmasat behúzz az illetőnek. Mondhatni az ártatlan külső alatt, egy igazi kis démonfióka lapul. Büszkesége és szerelme fekete Yamaha motorja, amellyel imád száguldozni.

Jellem: A legjobb jelző rá, hogy egy hazug disznó, aki képtelen komoly lenni. Nem lehet tudni, amikor kinyitja kicsi száját vajon igazat mond, vagy sem. Úgyis lehet nézni, hogy remek fantáziával van megáldva, csak éppen nem a legjobb célra használja fel. Nála a hazugság annyira természetesen és automatikusan jön, mint a lélegzés. Néha érzi, hogy elvetette a sulykot, de legtöbbször semmilyen bűntudata nincs, mert neki ez egy szórakozás. Alapjáratban egy nagyszájú, humoros, pörgős srác és titkokat nagyon jól megtud tartani, csak nála kell tartani vajon, a titok, amit elárul valós vagy csak az ő agyának a szüleménye. Viselkedésének köszönhetően nincsen sok barátja és ők is leginkább gyerekkori barátok, akikkel őszinte csak néha napján füllent egy – két dolgot, de nem tud ellene tenni és nem is akar. Neki pont elég ez a kevés, de igaz barát. Szeret ismerkedni és így ismét tud olyan sztorikat gyártani amilyet csak akar, hiszen ők úgyse tudják, hogy nem igaz, amit mond. Nem volt még soha komoly kapcsolata köszönhetően a jellemének meg még nem is akar, mert fiatalnak tartja még magát, meg nem is találkozott olyan emberrel, aki igazán megmozgatta volna.

Élettörténet: Aaeron élete olyan, volt mintha egy tipikus amerikai filmbe csöppentünk volna, vagy amiről a legtöbben álmodoznak. Nyugodt, szép kertváros, egy gyönyörű kertes ház, labrador kertben, mindent megadó szülők és egy idegesítő, de imádnivaló kis hugica. Ez mind szép és jó, de mivel a világban semmi sem tökéletes, így ez a idilli kép sem. Más összetenné a két kezét egy ilyen életért, családért, kivéve Aaront. Nem arról van szó, hogy nem szeretné őket, mert ez nem így van csupán neki ez az élet unalmas és szürke volt, így hazudni kezdett. Eleinte tizenévesként kisebb hazugságokkal, hogy éppen miért nem tudott házit csinálni vagy készülni az aktuális számonkérésre. Apróbb, kisebb füllentések, melyet minden gyerek bevett egyszer - kétszer, de Aaeronnak ez nem volt elég. Megtetszett neki a dolog és egyre jobban belendült, egyre durvább dolgokat talált ki, de arra figyelt, hogy olyat ne mondjam, amivel szeretteink ártana és senki másnak se. Szülői kezdetben nem foglalkoztak vele, de ahogyan súlyosbodott a dolog kezdtek aggódni és beszélni a fiúkkal, hogy ez nem helyes és megérteni miért is csinál ilyen dolgokat, amire csak egy válasz volt, hogy mert unatkozik. Sok balhé lett emiatt, de idővel visszafogta magát legalább otthon meg a suliban úgy, hogy a családja ne tudja meg, mert nem akart gondot. Mindenki boldog volt és betudták egy kamaszkori lázadásnak, de ez mind csak álca volt és csupán egy kegyes hazugság. Mivel remek fantáziával van megáldva és írni is mindig szeretett így hamar eldöntötte, hogy újságíró akar lenni. Érettségi után el is ment egy tanfolyamra, majd gyakornoknak, ahol később el is helyezkedett és ekkor már el is költözött otthonról. Hamar megtalálta a helyét a munkába és remek cikkeket ír, de több figyelmeztetést is kapott, hogy vigyázzon miket is ad ki a keze alól, mert igaz egy pletyka lap, de be is perelhetik, ha nagyon kiszínezi a történetet, de még ez nem következett be. Egyik alkalommal elment az egyik munkatársával iszogatni, aki elárulta, hogy járni szokott pszichiáterhez jár. Felcsillantak a szemei és jött az újabb ötlet, még pedig, hogy neki is járnia kell és így tett. Ott aztán elengedte a fantáziáját és egyre cifrább dolgokat mesélt, persze olyan személyekkel, akik nem is léteznek vagy éppen álnevekkel. Fura hobbyját már egy éve űzi és már négy dokit kivégzett, mert érzi mikor kell lelépni, na meg még nem találta meg itt se a kedvére való dokit, akinél tényleg kiélhetné magát.

Hobby: Hazudozás, dilidokihoz járni, motorjával száguldozni

Foglalkozás: Újságíró

Extrák: *** Bisexuális*** Krónikus hazudozó *** Koffein és nikotin függő *** Imádja a csípős kajákat ***

Képinfo: "A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció" (http://)

Engedélyezve: 2012. 07. 02.
2015. 05. 25.

Módosítva: 2015. 05. 25. 21:12:59
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).