Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Elihu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: kortalan

Külső leírás: Alacsony fiatal srácnak tűnik. Haja tépetten rövid, szürkésfehér, szemei világosbarnák, sokszor már egész sárgásnak tűnnek, és ha épp „mélyebben lát”, akkor vörös szegélyt kapnak. Nem tűnik izmosnak, de mivel nem ember, csak annak tűnik, természetesen erősebb és ruganyosan gyorsabb, mint egy ember, viszont saját fajtársai között csupán a jó kondiban levők aljához számolható erőnlétben, viszont mivel fürgének tényleg fürge, gyors az észjárása, és mivel különleges képességének is hasznát veszik, így szolgálhat a földi különítményben. Ruhái egyszerűek, nadrágokból a farmert szereti, amihez pólókat, minden időben zöld, vékonyabb szövetkabátot, dupla övet hord, amely dugig van lőszerrel, ezek speciális revolveréhez tartoznak, amellyel könnyedén hatástalaníthatja az alvilágból származókat, de nem árt sem az Ég, sem a Föld Gyermekeinek. Bal karján karkötőt hord, jobb csuklójára pedig a következő idézet van tetoválva a Bibliából: „Őrizkedjetek pedig a hamis prófétáktól, a kik juhoknak ruhájában jőnek hozzátok, de belől ragadozó farkasok.” Különleges felszereléséhez tartozik még egy maszk szarvakkal, amelyben le tudnak látogatni az alvilágba, ugyanis az Ég és az Alvilág képviselő folyamatosan tárgyalnak egymással, hogy visszaszorítsák a visszaéléseket mindkét (igazából mindhárom) faj részéről.

Jellem: Elihu elég laza és nagyszájú, ugyanakkor roppant határozott és intelligens figura. Elvégre sok mindent látott és megélt már. Emellé már csak képessége miatt is hatalmas empátia társul. Sajnos sokszor az intelligenciája rovására. Mert hiába okos, inkább a szíve irányítja, s nem egyszer követett már el súlyos hibát, mert hinni, bízni, szeretni akart, de átvágták naivitását kihasználva. Ennek ellenére nem haragtartó, nem keseredett bele az újabb és újabb csalódásokba, ma is épp úgy hisz abban, hogy nem minden fekete-fehér, hanem ezernyi szín létezik, s képessége során is megtapasztalja, hogy mindig mindennek oka van, még ha először nem is értjük az összefüggéseket. Mert sokszor nem azért vágják át, mert át akarják vágni, hanem mert az élet úgy alakította őket, hogy szükségszerűvé válik az árulás. Ezt képes megérteni és elfogadni, de próbál küzdeni is ellene, hogy mások odáig jussanak, s ugyanígy ha mégis sikerült, törekszik vigaszt és megnyugvást adni nekik, hogy ne süllyedjenek az önutálat miatt még mélyebbre. Mert csak nagyon kevés lény igazán lelkiismeret nélküli, öncélú, valóban „gonosz”, a legtöbben csak belekerülnek egy olyan spirálba – megvetés, gyűlölet, elkeseredettség, önutálat –, ahonnan nincs visszaút. Elihu szeret mosolyogni, szeret csak a jó dolgokra gondolni, optimista, vidám figura, de eléggé le tudja sújtani, ha végzetes kudarcot vall, ez is érzelmességéből fakad. Ebből a kátyúból rendszerint az tudja csak kirántani, ha új célt, elfoglaltságot talál, azaz új ügyet kapnak. Alapvetően barátságos, könnyedén ismerkedik másokkal, és jó hallgatóság, de hozzá már sokkal nehezebb közel kerülni, csak pár barátja akad, aki tud is róla igazán valamit – mert hogy olyan jól elbeszélget, hogy csak akkor tűnik fel bárkinek is, hogy tulajdonképp semmit sem tud róla, ha elgondolkodva megpróbál felidézni mindent, amit tud -, a problémáit szereti egyedül feldolgozni, és nem a kibeszélés híve. Önálló kis életforma, de nem azért, mert zárkózott, egyszerűen úgy érzi, minek terheljen másokat a problémáival, hallja, tudja, látja, van nekik is épp elég.

Élettörténet: Elihu angyal a teremtés nulladik órájából. Többi angyaltársával közösen született. Persze, nem klasszikus értelemben vett angyal. Az emberek ugyanis félreértéseikre alapozva teremtették meg saját elképzelésük alapján a ma uralkodó angyal- és ördögképet. Pedig valójában a világ három színterén három különböző faj él. Elsőnek az „angyalok” az Ég Népe népesítette be saját tereit. Ám roppant magányosnak érezték magukat, s sajnálták, hogy a Föld kihasználatlan. Ekkor fejlesztették ki az emberi fajt háziállataiknak – akik lázadva vagy buzgón, de szolgálják őket, hisznek bennük, és szórakoztatják őket, ugyanakkor az Ég Népe felelősséget is vállalt az emberekért, vigyázva rájuk. Az évezredek során szimbiózisba kerültek, így mára már szükségük is van lelkük termelte energiáikra, amelyből az angyalok táplálkoznak, hiszen több „nektárhoz” jutnak az emberek lelkéből, mint a természet egyéb elemeiből. Ennek oka egyszerű, az emberek képesek heves érzelmekre, amikor olyan energiákat termelnek, amelyeket az angyalok képesek felhasználni (nagyon nagy jóindulattal mondható, hogy megenni). Az ördög és a sátán nem hiába később alakult ki e legendakörben. Bár az égből származik elvileg, aláhullt, s most az Alvilág tereit lakja. Ez az aláhullt „angyal” tulajdonképpen egy idegen civilizáció, amely a pusztulás elől keresett menedéket. Isten, az Ég Népének vezetője egyezséget kötött a későbbi Alvilág Urával, megengedve, hogy a még mindig kihasználatlan alsó élettér-rétegeket elfoglalják, komoly szerződéseket kötve, amelynek során képviselőik az Alvilágban is megjelentek. Lucifer volt e „nagykövetség” vezetője, akit félreértésből a Pokol Urának tartanak. Ám a szerződések idővel meggyengültek, az Alvilágba szorult idegen faj nem találta meg a saját boldogulásához vezető utakat, életterét lelakta, új lehetőségek után kutatva ezért be-betör a földi szférába, szándékosan próbálva hatalmat szerezni, és elfoglalni a Földet. Az angyalok ekkor szervezték meg földi légióikat, az „őrangyalok”-nak tartott alakulatokat, akiknek feladata az emberek óvása. Több alkategóriába sorolhatók, Elihu egyike ezeknek az angyaloknak, feladata minden olyan jelenség kivizsgálása, amely feltételezi, hogy egy alvilági lény jutott a Földre, körzetükben megakadályozni, ha lehet, megelőzni mindenféle komolyabb összeesküvés vagy merénylet kivitelezését, megóvni az emberek életét. Az őrangyalok munkáját sokszor megnehezíti, hogy az emberek hatalomvágyból önként szövetségre lépnek az Alvilág Népével, bár kétségtelen, már a az Ég Népe is elég vastagon ott van a politikusok, egyházfők és más befolyásos erők mögött.

Hobby: Klasszikus értelemben nincs neki, minden felé képes őszinte érdeklődéssel fordulni.

Foglalkozás: „őrangyal”

Extrák: Neve jelentése: Isten az Úr. * Képessége, hogy belelát a dolgok lényegének mélyébe, felfedezve bennük igazi természetük. Egészen más dimenzióban látja ilyenkor a világot, amelyet a fény és a sötétség mellett sok más szín alakít, kirajzolva szándékot, elválasztva igazságot és hazugságot. A tárgyak ilyenkor történeteket mesélnek neki, amelyből sok mindent megtudhat, az emberek "színt" vallanak, aurájukkal mesélve jellemükről. Hátránya, hogy képességét nem tudja irányítani, valamint hogy ezen "látomások" időtartama változó, pár másodperctől akár jó pár óráig is tarthatnak, amíg viszont rendes környezetét nem érzékeli úgy, és nem is tud a "kinti" történésekre reagálni.

Képinfo: ismeretlen alkotó (nem saját) (http://)

Engedélyezve: 2014. 12. 02.
2015. 05. 23.

Módosítva: 2015. 05. 23. 19:55:51
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).