Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 8 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Houjirou Kousuke
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 27

Külső leírás: 175 centi magas, vékony férfi. Nem kimondottan sovány, de tényleg kicsit alultáplált. Szálkás izmai alatt szinte szúrnak a csontjai, a végtagjai meglepően vékonyak. A bőre szinte már betegesen fehér, olyan, mint aki sosem látott még napfényt. Ennek ellenére nagyon puha, selymes tapintású, és mikor hozzáérsz, csak nagy nehezen tudod elszakítani magad tőle. Karcsú, hosszú ujjai vannak, egész kecsesek, zenélésre termettek. Csodásan áll kezei között a gitár. Mindig fekete, feszülős ruhákat hord a színpadon a legújabb divat szerint, főleg a szakadozott ruhadarabokért van oda. Ékszert nem igazán visel, leszámítva a piercingjeit. Alsó ajkában van egy karika, bal szemöldökében, bal fülében kettő és a jobb fülében egy fültágító. Arca hosszúkás, kissé beesett, lágy vonású. Álla szögletes, ajkai vékonyak, haloványak. Orra egyenes, kissé hegyes. Szemei vékony vágásúak. A színpadon mindig ki van húzva egy picit, de csak hogy eltüntessék a szemei alatt sötét, beteges karikákat. Szemének színe egészen különös: kéknek mondanám, de fakó, szürkés árnyalatú. Pillantása mindig komor, távoli, mintha nem is ebben a világban élne. Szemöldöke vékony, szép ívű. Haja egészen hosszú, csapzott, hátul a lapockájáig ér, mélyfekete színű. Mindig úgy tűri, hogy ne lógjon a szemeibe. Szinte vonzza az embert, hogy túrjon bele. Összességében egy komor megjelenésű, jóképű férfit láthatunk.

Jellem: Kousuke tipikusan az a magányos farkas típus, az a csendben szenvedő jellem. Mindig halk, szótlan és komor. Nem szeret beszédbe elegyedni az emberekkel, és ha valaki mégis közeledik felé, kitérő válaszokat ad, inkább lelép. Nem szereti, ha faggatják és ő sem faggat soha másokat. Ha társaságban van, akkor is inkább elvonul, elüldögél egymagában az egyik sarokban, és ő így érzi jól magát. Mindig komor, szinte soha nem látni mosolyogni. De minek is? Hiszen nincs oka örülni. Ugyanis az élet alaposan feladta neki a leckét, Kousuke tele van fájdalommal. Már szinte semmiben nem lel örömöt, kiveszett belőle az életkedv. Az emberek nem tudnak sokáig megmaradni a közelében, a negatív kisugárzása mindenkit menekülésre késztet. Azonban ha feloldódik egy kicsit, vagy valaki mosolygásra készteti, egy egészen más embert ismerhet meg. Valójában nagyon vidám, humoros, jó természetű ember, csak a sors rányomta a bélyegét. Nagyon kevesek társaságában képes felszabadulni, de ha egyszer megfeledkezik a mindennapi gondokról, akkor egy igazán energikus, vidám embert ismerhetünk meg. Csak sajnos kevesen vannak, akik el tudják feledtetni vele a problémáit.

Élettörténet: Kousuke egy nem épp átlagos családba született. Édesapja híres dalszövegíróként kezdte, édesanyja énekesnőként. Kousuke bátyja is betört a médiába, egy rock banda frontembereként. Persze ő maga sem maradhatott ki a szórásból, a média hamar felkapta. Már egészen kiskorában reklámokban szerepelt. Korán megmutatkozott, hogy van tehetsége a zenéhez. Még 10 éves sem volt, mikor már tudott gitáron játszani, majd kisvártatva dalokat kezdett írni. De még így sem érezte, hogy megtalálta volna a hivatását, egészen addig, amíg dobverők nem akadtak a kezébe. Megmutatkozott igazi tehetsége. Tinédzserként egy felkapott fiúbanda dobosa lett, a hírnév pedig megrészegítette. Egészen mélyre süllyedt, a média folyamatosan a baklövésein csámcsogott. Ez persze a családjának nem tetszett, próbáltak a lelkére beszélni, kevesebb sikerrel. Kousuke egyre híresebb lett. Elköltözött otthonról, fényűző, pazarló életmódot élt. Aztán végleg befutott. Egy Bloody Mary nevű rockegyüttes dalszerzője és dobosa lett, világhírűek voltak. Aztán megtörtént a baj. Az életmódja miatt, a rengeteg cigi, alkohol, néha napján drog is, megtette a hatását. Kousukénál gyomorrákot diagnosztizáltak. Többször is műtötték, kemoterápiára kellett járnia. Elvonult a világ elől. A családja megpróbált közeledni felé, de ő mindenkit ellökött magától, úgy érezte, nincs szüksége az emberek szánalmára. Mindenki elfordult tőle, a média talált valami nagyobb szenzációt, a banda új dobost keresett. Elfelejtették, és ez mélyen megviselte. Jelenleg gyógyulófélben van, de így is hetente kell kontrollra járnia. A kemoterápiától még a haja is kihullott, de azóta szerencsére visszanőtt. Még mindig nagyon megviselt állapotban van, szigorú orvosi diétán él, folyamatos rosszullétek kerülgetik. Sikerült állást is találnia, jelenleg filmzenéket szerez és dalokat ír.

Hobby: Dalszerzés, dobolás, gitározás, egyedül sétálgatni, egymagában iszogatni egy kricsmiben.

Foglalkozás: Dalszerző.

Extrák: --- seme és uke, csak a partnertől függ melyik --- a hangja valami borzongató, igazi gatyanedvesítő orgánum --- a műtét helye még mindig látszik, csúnya sebhely van a hasán --- már egész fiatal volt, mikor férfival is kipróbálta és bejött neki a dolog --- biszexuális --- a folyamatos rosszullétei miatt mindentől elment a kedve, még a szextől is. Nehezen lehet felizgatni --- sosem volt tartós párkapcsolata, csak hosszabb-rövidebb kalandjai --- nem tudja elképzelni magát a jövőben. Talán azért is iszogat a diéta ellenére, hogy lassan de biztosan megölje magát --- mikor diagnosztizálták nála a gyomorrákot, mély depresszióba esett. Pszichológushoz is kellene járnia, de magasról tesz rá ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 04.
2021. 09. 29.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:42:54
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).