Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Akita Haruhiko (kitalált szereplő)
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ChibiHitomi

Kor: 17

Külső leírás: Az átlagnál kicsit magasabb, szálkás alkat. Bár elsőre nem látszik rajta, rendkívül erős. Fekete, bozontos hajába hasonló színű fülei majdnem beleolvadnak. Farkán több kötés is található, néha sebek miatt, néha viszont csak a látszatért. Sárga szemei többnyire hideg közönnyel vizslatják a környezetét. Ritkán látni mosolyogni. Nevetni még kevesebbszer. Általában fekete és/vagy fehér ruhákban jár. Csak bakancsot hajlandó felvenni. Kiegészítőket nem szokott hordani, leszámítva a nyakában lévő pórázt.

Jellem: Nem valami barátságos típus, sőt majdnem megközelíthetetlen. Hiába tetszik rengeteg lánynak ő egyedül a saját sacrifice-ához akar kötődni. Rengeteg "barátja" van, akikkel az iskolán belül van, mégsem tud rájuk szeretettel gondolni. Ritkán szólal meg, de akkor mindenkit lenyűgöz. Mindig minden úgy van ahogy ő akarja, hisz senki sem mer ellentmondani neki. Bár általában kifejezetten higgadt, előbb-utóbb nála is elszakad a cérna és ilyenkor nem ajánlott a közelébe menni.

Élettörténet: Gazdag család egyetlen gyermeke, szüleitől mindent megkapott, szerető családban nevelték, rengeteg játszottak. Kiemelkedően okos és népszerű gyerek volt, szinte tökéletes. Rengeteg barát, kitűnő bizonyítvány, dicséretek tömege, rajongótábor, versenyeredmények. S bár érzett magában egy bizonyos ürességet, betudta annak, hogy még nem elég jó, egészen addig, míg tizennégy évesen meg nem tudta magáról, hogy fighter. Onnantól kezdve már csak azért élt, hogy megtalálja és boldoggá tegye sacrifice-át. Egyedül szüleivel maradt ugyanolyan kapcsolatban, akik - tekintve, hogy az anyja fighter, az apja pedig sacrifice - teljesen megértik kötődését.

Hobby: minden ami művészettel kapcsolatos

Foglalkozás: tanuló, fighter

Extrák: Még megvannak a fülei, bár elég tapasztalt. Füleit sacrifice-ának tartogatja | 16 évesen kapott egy autót, azóta mindenhová azzal jár | Művészsuliba jár | Fekete öve van dzsúdóból és karatéból | Anime: Loveless

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 26.
2012. 06. 26.

Módosítva: 2012. 06. 26. 19:52:21
Módosította: ChibiHitomi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).