Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ichinose Tokiya
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Laurent

Kor: 19

Külső leírás: 179 cm magas, karcsú alakja mindig vonzza a tekinteteket. Acélkék szemei azok, amik igazán magukba képesek bolondítani az embereket, de ugyanakkor elijeszteni is, mert legtöbbször megközelíthetetlen, hideg pillantással mér végig mindenkit, aki csak hozzászól. Sötét haja mindig az arcába lóg, divatosan tépett frizurája még vizesen is szexisen áll. Igazán fotogén alak, de ez természetes az szakmájában.

Jellem: Hűvös, távolságtartó, szarkasztikus, és eléggé munkamániás alakról van szó. Legtöbbször magában tartja a gondolatait, és ezért nem egy félreértésbe keveredik, de ha úgy esik, akkor kereken megmondja a véleményét a másikról. Nem fél a kritikától, őszinte, és szereti, ha neki is megmondják a szemébe mások a véleményüket. Igazán maximalista egy alak. egyáltalán nem társasági alak, inkább olyan magányos farkas tipus. Az a fajta ember, aki ha akar valamit, akkor megszerzi, bármi is legyen az ára.

Élettörténet: A Saotome bentlakásos, elit iskola tanulója, méghozzá az S osztályba jár, ahová az igazán tehetséges diákokat veszik csak fel. Azért van az egyetemen, hogy Hayato (állítólagos ikertestvére) árnyékából kilépjen, és énekelhessen, mert debütálása óta inkább műsorokba hívják, énekhangjára senki sem volt kíváncsi. Így Ichinoseként próbál helyet találni az iparban - saját magát próbálja végülis legyőzni.

Hobby: olvasás, zeneszerzés, utazás

Foglalkozás: énekes, idol, tanuló

Extrák: Ittoki Otoya szobatársa ~ születésnapja augusztus 6. ~ S osztályos tanuló ~ Anime: Uta no Prince-sama ~ A saját ikertestvére eljátszása nagy erőket vesz igénybe, ezért nem szeret kapcsolatokat kiépíteni, tart a lelepleződéstől ~

Képinfo: nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom (http://)

Engedélyezve: 2012. 06. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).