Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 21 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kise Ryouta
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: ef-chan

Kor: 16

Külső leírás: 189 cm és 70 kg. Természetesen szép arca miatt modellként is foglalkoztatják. Szempillái kifejezetten szemetgyönyörködtetőek - mindkét értelemben, mivel mást is levesz vele a lábáról, és az ő szemét is kifejezővé és széppé teszik -, színük pedig világosbarna, néha napfényben kifejezetten aranysárgának tűnnek. Ehhez társul Japánban ritka, aranyszőke, rövid haja. Bal fülében egy piercinget hord. Ahogy minden iskolás Japánban, ő is többnyire az iskolája, a Kaijou egyenruhájában van, vagy pedig a kosárcsapat mezében. De feltételezhetően szabadidejében is szereti a sportosabb, kényelmesebb ruhadarabokat.

Jellem: Igen gondtalannak és kedvesnek mutatkozó karakter, aki képes bárkivel bármiről elcsevegni, és lelkesedni valamire, amit a másik mondott, hogy az milyen menő, és juj de jó egyébként is, meg tyű. Ezekre a váltásokra képes meccs közben is. Például kiinteget a rajongóinak, vagy elbeszélget Kagamival, Kurokoval, persze ezen bohókásnak tűnő megmozdulásait csapatkapitánya jószerivel mindig seggbebillentéssel jutalmazza. Mondjuk azt, hogy Kise egyébként is olyan típus, aki szinte kiharcolja magának, hogy piszkálják, néha már idegesítő lazaságával és nemtörődömségével. Eme bohókás, mondhatni igazi szépfiús viselkedése ellenére mikor a meccs megköveteli, igen határozott és véresen komolyan veszi a feladatát. Győztes típus, élete első vereségét igen rosszul viselte, a mindig mosolygós fiú elsírta magát. Persze hamar megvigasztalódott, nem is ő lenne, ha sokáig rágódna a dolgokon, ennek ellenére sokkal mélyebb nyomot hagyott benne, mint az látható. Legfőbb “riválisának” Aominét tartja, akit szeretne “legyőzni” mindenáron, az sem baj, ha a csapata közben nem nyeri meg a meccset. Nem kifejezetten okos, be is vallja, nem tartja magát elég érettnek ahhoz, hogy a kosárlabdát logikusan játssza, inkább éles ösztöneire, labdaérzékére és képességére hagyatkozik. Másokkal szemben törődő, nem szeret megbántani senkit, még akkor sem, ha a türelmét próbálgatják, viszont a provokációt sem hagyja visszaszúrás nélkül.

Élettörténet: A Teikouban másodéves, mikor először láthatjuk tőle speciális másoló képességét, amit egy testnevelési képességfelmérésen alkalmaz, hogy jó jegyet kapjon. Kise alapvetően tehetséges a sportokban, de pont azért, mert nem botlott bele senki olyanba, aki ellenfele lehetett volna, unta saját tehetségét, és nem kezdett vele semmit. Ezen változtatott az, amikor egy kosárlabda fejbe találta, amely labda Aominéhez tartozott. A fiú bocsánatot kért, majd visszatért a kosáredzésre. Kise, miután csatlakozott a csapathoz, Kuroko pártfogásába került, ő volt az első edzője, bár az első közös meccsükig nem értette meg, miért olyan nagyszerű a fiú, aki bár nem tűnt erősnek, sőt, épp ellenkezőleg, mégis a Csodák Generációjához tartozott. A meccs után viszont olyannyira megnőtt benne a tisztelet a srác iránt, hogy szabályszerűen első számú rajongójává változott, és azóta is akármikor lehet, szóba hozz a a fiút, és igyekszik mindenkinek kifejezni, mennyire nagyra tartja a valóban csodálatra méltó passzolót. Amikor továbbtanulva a Kaijouhoz kerül, meg is próbálja saját csapatukhoz átcsalogatni Kurokot, de a fiú udvariasan és kategorikusan visszautasítja, amelyre teljesen komolyan úgy utal mindig, hogy a fiú kikosarazta.

Hobby: kosárlabda

Foglalkozás: tanuló, mellette modell

Extrák: Rajongásig tiszteli Kurokot, akinek nemcsak egyedi képességét ismeri el, de azért is rajong érte, mert ő volt a személyi edzője, mikor a Teikouban a csapatba került, így kifejezetten szomorú, ha Kuroko nemleges választ ad, mikor arra utal, milyen jó barátok ketten, illetve mikor visszautasítja, hogy csatlakozzon hozzá, és a Kaijou csapathoz, azt úgy éli meg, mintha Kuroko “dobta” volna. * Különleges tehetsége, hogy képes lemásolni mások mozdulatait. Ez azon alapul, hogy igen erős fizikumú, s általában azok, akiket lemásol, hasonló erőnlétben vannak, így képes mozdulataikat mondhatni még nagyobb precizitással és erővel utánozni. Persze vannak olyan különleges tehetségek, akiknek olyan speciális mozdulataik vannak, amelyeket képtelen lemásolni, ilyen a Csodák Generációja minden tagja, mikor saját specialitásukat alkalmazzák. Ám ezen képessége neki is egyre fejlődik. (ahogy ezen képességének köszönheti, hogy bár csak alsó középiskola másodikban kezdett kosarazni, ott tart most, ahol.) Ezen másoló képessége nem korlátozódik csak a kosárlabdára, más sportokban is képes alkalmazni.* Szeret beceneveket adni, s azoknak a nevét, akiket elismer, mindig megtoldja egy -cchi szótaggal*Akcentussal beszél* Születésnapja: június 18, csillagjegye ikrek.* Mezszáma: 7*Anime/manga: Kuroko no basuke *Kölcsönadva: IrishLady-nek

Képinfo: Kép az animéből származik (http://)

Engedélyezve: 2012. 06. 25.
2015. 08. 09.

Módosítva: 2015. 08. 09. 00:41:40
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).