Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 10 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hyuuga Junpei
Kategória: Kuroko no Basuke
Feltöltő: ef-chan

Kor: 17

Külső leírás: 178 centiméter magas, 68 kg, hála a kosárnak és a hozzá kapcsolódó kemény edzéseknek, izmos és jó kiállású. Immáron ápolt, megbízható és komoly fiúnak tűnik, ahhoz képest pedig kifejezetten, milyen volt akár egy évvel ezelőtt. Szemüvege különösen ráerősít erre az imidzsre. Jószerivel állandóan iskolája, a Seirin fekete egyenruhájában vagy a kosárcsapat fekete-fehér nagyon minimálisan piros egyenruhájában láthatjuk. Egyébként is szeret egyszerűen és sportosan öltözködni, ugyanakkor ruhája rendezettsége és némiképp jellege is utal arra, jobb őt komolyan venni.

Jellem: Egyszerű és kedves figura, alapvetően mindenkivel szemben türelmes, a nyugodtságáról és összeszedettségéről lehetne a leginkább híres. Hiába a kapitányi posztja minden nyomása, nem veszti el a fejét, csapattársai számára megbízhatóságával és törődésével ad erőt ahhoz, hogy végig képesek legyenek százhúsz százalékon teljesíteni, a legjobbat adva. Erre törekszik is, és minden tőle telhetőt megtesz, hogy jó kapitány lehessen, aki képes motiválni csapattársait, és jelenlétével, jellemével irányítani őket és a meccseket is. Ugyanilyen megbízható a meccseken kívül is, s az edző, Riko munkáját is sokban segíti. Mikor meccs közben előtör belőle a clutcher, akkor tekintete megtelik tűzzel és kifejezetten udvariatlanná válik, mintha két személyisége lenne, s ez lenne a rosszabbik, delikvens énje. Szokása, hogy mindig kiroppantja a nyakát, ha úgy érzi, a lehető legjobbat nyújtja. Igen nagy a büszkesége is, mint felsőbbéves, és mint a Seirin játékosa, így ha valaki ennek kapcsán megsérti, clutcher képessége felébredése nélkül is képes felpaprikázódni, és utána jól megmutatni az ellenfélnek, mire is képes, ha packáznak vele. Azonban ilyenkor sem lesz feltétlenül az a hűbelebalázs, nem engedi meg magának a hibát, hogy esetleg kiállítsák. Ahogy a meccseken, úgy a meccseken kívül is mindig olyan, amilyennek a helyzetben lennie kell, ha épp feddésre van szüksége a többieknek, hát szavaival a gyengédbe bök, ha vigasztalásra vagy bátorításra van szükség, hát fellelkesít. Empatikus jellem, jól megérti játékostársait, s minden valószínűség szerint a körülötte levő embereket is. Egy dologra mindig ugrik, ha őt vagy a csapatát, esetleg valakit, akit tisztel vagy barátjának tud, becsmérlik és alábecsülik.

Élettörténet: Junpei fiatalabb koráról nem tudunk túl sokat. A frissen megalakult magán felső-középiskola, a Seirin első tanulógenerációjának tagja, s immáron másodévesként koptatja annak padjait. Elsőben kezdett ismét kosarazni az alsó-középiskolai csalódásai után - igaz, eleinte nem akart, de végül Kiyoshi Teppei meggyőzte. Ezután a váltás után mindent beleadott, hogy jó lehessen, és a frissen megalakult kosárlabda klub minél tovább juthasson a bajnokságokon. Ebben segítségére volt és van is a szintén elszánt és mindenre kész Riko, az edző, és csapattársai is. Első évben ugyan kiestek az iskolák közöttin, most azonban az elsősökkel karöltve, egy év kemény edzés után szeretnének sokkal tovább jutni, lényegesen magasabbra emelve a lécet. S mi tagadás, minden esélyük meg van, hogy látványosan többet érjenek el idén, mint ameddig tavaly jutottak.

Hobby: kosárlabda, Sengoku kor, és a vele kapcsolatos dolgok (például van egy Sengoku Basara figura gyűjteménye is)

Foglalkozás: tanuló, kosárlabda játékos.

Extrák: “clutch player”, azaz olyan játékos, aki jól bírja a nyomást, sőt, akkor hozza ki magából a legtöbbet, és mindig a legfontosabb pillanatban megbízható a teljesítménye, s ezzel irányítóként lelkesíti a csapatot, miközben a győzelembe képes vezetni őket. Junpei ezt tanulta, s mivel a Sengokus figurái bánták edzés közbeni hibáit, elég hamar elérte a megfelelő szintet, amelyet azóta nem csak hogy fenntart, de igyekszik tovább fejleszteni is. * Előző megállapításomból kikövetkeztethető, megszállottan érdeklődik a Sengoku kor iránt, s fanatizmusa kiterjed mindenre, ami ezzel a korral kapcsolatos, többek között Sengoku Basarás figuragyűjteménnyel, és egy terepasztallal is büszkélkedhet, amelyen szintén Sengoku korszakbéli csatajelenetet pakolgat ki. * születésnapja: május 16, vércsoportja: A * Tantárgyak közül a nyelvek mennek neki a legjobban. * A Seirin kosárlabda csapatának kapitánya, kiváló dobó-védő játékos, a mezszáma pedig a 4. * Anime/manga: Kuroko no basuke

Képinfo: kizuki (http://)

Engedélyezve: 2012. 06. 23.

Módosítva: 2012. 08. 04. 14:07:59
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).