Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Olympia White
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nanami Hyuugachi

Kor: 16

Külső leírás: Picit lapocka aljáig érő, méz szőke haj, ami kissé tépett fazonú. Égkék szemeivel szinte babonázni tudna, annyira mese szépek. Ezt szokta kihangsúlyozni egy „kis” fekete sminkkel. Amikor úgy gondolja, akkor nagyon sok pipere cuccot ken magára, viszont van, amikor épp csak kiemeli szemeit. Kissé telt ajkai vannak, amik csókra hívogatnak. Nem túl magas, mindössze 168 centi, viszont annál formásabb és kecsesebb. Kecses nyaka van, amit előszeretettel hangsúlyoz ki nyaklánccal. Kerek, gömbölyű melleit szereti picit megmutatni, így sokszor a kivágottabb, dekoltázzsal rendelkező felsőket vesz fel. Feszes hasát is szereti megmutatni, amit a testre simuló felsőkkel, ruhákkal tesz meg. Kerek, markolni való popsiára sokszor vesz fel miniszoknyát, forrónacit, feszes csőnacikat és cicanacikat. Feszes, formás combjait az eget rengető magas sarkúkkal, és a rásimuló nacikkal hangsúlyozza ki. Egyszóval szinte tökéletes testtel áldotta meg az ég. Ha valaki ránéz, menten elolvad. Ruháival is ezt a tökéletességet sugározza, mivel szereti a kihívóbb, maga mutogatóbb darabokat. De ha úgy van, akkor szereti a visszafogottabb ruhákat is.

Jellem: Nagyon kedves és mindenre nyitott. Nagyon mosolygós és nevetős, szeretet éhes lányka. Nem számít, hogy chaten, vagy személyesen beszél valakivel, képes mindent kiadni magáról, bár élőben kicsit félénkebben, és visszafogottabban mesél magáról. Személyesen kicsit félénk, de chaten bátor, szókimondó, nyers és szinte lehetetlen zavarba hozni. Viszont élőben, személyesen teljesen más. Nagyon szúk szavú, csendes és persze nem beszél annyira nyíltan, csupán burkoltan. Nagyon figyelmes, megértő, perverz és mocskos szájú. Ez mind chaten. Személyesen sokkal finomabb szájú, és nem mutatja ki annyira, hogy milyen perverz is. Nagyon furcsa, hogy chaten szinte teljesen más, mint személyesen.

Élettörténet: Mikor meglátta a napvilágot, már akkor is szőke haja volt. Igaz, akkor még csak pár szál, de az is olyan méz szőke volt, hogy szinte már-már fehérnek lehetett hívni azt a színt. Anyukája nagyon boldog volt, hogy kislánya született. Amikor hazavitte és bemutatta az apukának a kicsit, akkor mindketten sírtak. Nagyon örültek a csöppségnek szeretettel nevelték, gondoskodtak róla. Nagyon boldogok voltak. Mindent megkapott és még szerették is! Egyszóval tökéletes élete van. Boldog, nyugodt családi környezetben nőtt fel. Gyerekkorában beíratták táncolni és azóta is táncol. Nagyon szeret sőt, szinte imád táncolni. Ez az életének egy nagyon fontos része a számítógéppel együtt. Imád számítógépezni és bármit meg tud rajta csinálni. Az iskolában jól teljesít és nem is nagyon hiányzik.

Hobby: Internetezés, minden, ami számítógép, informatikus folyóiratok, magazinok olvasása, és imád táncolni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Még szűz.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 23.
2013. 08. 11.

Módosítva: 2013. 08. 11. 01:57:45
Módosította: Nanami Hyuugachi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).