Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dominic Perplejo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 42

Külső leírás: Mikor megpillantod magas, robusztus alakját, eláll a lélegzeted. Garantáltan ő a legférfiasabb ember, akivel eddigi életed során találkoztál. Nagyon magas, jócskán elkerüli a két métert is, a legtöbb embernek megfájdul a nyaka, ahogy felnéz rá. A vállai nagyon szélesek, csípője vékony, pont ideális testfelépítése van. Gyönyörűen kidolgozott testén érzékien domborodnak a kemény izmok. Karja vastag, a csuklóját alig lehet átérni. Ha megölel, megingathatatlan biztonságérzet önt el, tudod, hogy azok között a karok között teljes biztonságban vagy. Tenyere nagy, kissé talán kérges, ujjai hosszúak. Hasfala kockás, feneke formás és izmos, combjai vastagok és kemények, lábai hosszúak. Csodálatos testét imádja mutogatni, és valljuk be, van is mire büszkének lennie. Általában szűk farmernadrágokat hord és testre simuló atlétákat vagy pólókat, inget csak nagyon ritkán. Kellemetlenül érzi magát öltönyben, ezért mindig elkerüli az olyan helyzeteket, amikor fel kellene vennie. Ruhái jellegtelenek, pasztell színűek, de rajta minden csodásan fest. Bőre napbarnított, kicsit sötétebb árnyalatú. Jobb karján a vállától egészen a csuklójáig absztrakt tetoválás látható, amit még a sitten varratott magára. Arca nagyon karakteres, kimondottan férfias. Állkapcsa markáns, álla kissé szögletes. Ajkai vastagok, mindig sármos mosoly játszik rajtuk. Orra egyenes. A szemei vékony vágásúak, mélybarna színűek, mindig kedvességet sugároznak. Szemöldöke szép ívű, mindig összehúzza, már csak megszokásból is. Selymes, sötétbarna haja leér egészen a válláig, mindig zilált, szinte csábít, hogy túrj bele. Egész megjelenéséből nyers szexualitás és dominancia sugárzik.

Jellem: Dom első látásra egy marcona sármőrnek tűnik, egy tipikus macsónak, ami végtére igaz is. Az egója egészségesen nagy, a büszkesége úgyszintén. Fellépése magabiztos, erős, minden helyzetet tud kezelni. Szája sarkában mindig egy sármos mosoly ül, amitől garantáltan minden embernek nemtől függetlenül benedvesedik az alsója. Persze szexi fellépésétől elmaradhatatlan az állandó jelleggel a szájában füstölgő cigaretta. És mikor megszólal mély, karcos baritonján, mindenki beleremeg. Az emberekkel mindig kedves, közvetlen, könnyen elegyedik beszédbe másokkal. Imád flörtölni és zavarba hozni az embereket, szinte sportot űz belőle. Alapjában véve mindenkihez pozitívan áll, előre bizalmat szavaz nekik, viszont ha valaki ezzel visszaél, egy igazi tajtékzó fenevadat láthat előtörni. Ritkán gurul dühbe, alapjában véve türelmes típus, de mikor haragra gerjed, ott kő kövön nem marad. Próbálja fékezni magát, de még így is vérfagyasztó látvány, ahogy dühtől szikrázó szemekkel csapkod és ordít. A dühe kimondottan pusztító. Rettentően félelmetes tud lenni. Ilyenkor általában hosszú ideig tart a tombolása, csak nagyon lassan nyugszik meg és inkább elvonul mindenki elől, hogy magában bosszankodjon egy ideig. A legkönnyebben testedzéssel tudja levezetni a feszültségét, ez még a börtönévekből megmaradt rossz szokása. Ha nem fáraszthatja le a testét, ideges lesz és ingerült, szinte túlpörög. Nem szereti, ha valaki verekedést provokál, próbál kitérni a konfrontáció elől, de persze a büszkesége miatt hamar visszaüt. A lánya miatt próbál minél kevesebb erőszakos helyzetbe keveredni, ami persze nem egyszerű dolog, már csak a megjelenése miatt is sokszor belékötnek. A magánéletében egy hihetetlenül figyelmes férfi. Szereti elkényeztetni párját és szereti, ha őt is kényeztetik. Mindig odafigyel kedvesére, viszont a romantika távol áll tőle. Ő egy igazi macsó, nem fog lealacsonyodni arra a szintre. Viszont szexuális étvágya megdöbbentően nagy. Összességében egy türelmes, lehengerlő jelenség, de ha felhúzzák, rémisztő tud lenni.

Élettörténet: Dom egy szegény családban született, Mexikóban. Szüleinek sosem volt elég pénze, és Domnak sok mindent meg kellett vonnia magától, hogy három húga jóllakottan hajtsa álomra a fejét. Nagyon hamar felnőtt, 12 éves kora óta keményen dolgozott, hogy segítsen édesapjának eltartani a családot, mindezt az iskola mellett. Sosem volt kiemelkedő tanuló, de ostoba sem. 16 éves volt, mikor édesapja elhalálozott, így kénytelen volt abbahagyni az iskolát, hogy eltartsa a családját. Ő maradt az egyetlen férfi a háznál. Keményen dolgozott, de a pénz így is alig volt elég... Dom pedig a könnyebb utat választotta. Először apróbb lopásokkal kezdődött, majd házakba törtek be, kisebb boltokat raboltak ki... édesanyja ellenezte a dolgot, könyörgött a fiúnak, hogy hagyja abba, de ha azt akarta, hogy húgai ne éhezzenek, muszáj volt folytatnia. Végül egy helyi fiúkból összeverődött bandával autókat kezdtek lopni, és átalakítva eladták őket. Egy alkalommal pedig rosszul sültek el a dolgok, valaki feldobta őket a rendőrségen. Domot elítélték 7 évre. Míg ő odabent hűsölt a sitten, húgai férjhez mentek édesanyja pedig eltávozott a másvilágra. A börtönévek alaposan kikezdték, megedzették. Mivel rengeteg ideje volt, edzeni kezdett, és 7 év alatt a nyúlánk fiúból igazi izomkolosszus lett. Tetoválását is ott varratta magára. Kiemelkedő fizikuma és erős személyisége miatt az egyik banda feje lett, rendszeresen késelésekbe, bandaháborúkba keveredett, amiért büntetését még 3 évvel meghosszabbították, végül 28 évesen szabadult. A börtönben asztalos és festő képzettséget is szerzett, ennek ellenére sokáig alkalmi munkákból tartotta fent magát, legfőképp fizikai munkát végzett. Nemsokára megismerkedett egy nővel is, Rosával. A fiatal nő hamar teherbe esett, el akarta vetetni a gyereket, de családja nyomására mégis megszülte. Egy darabig még egymás mellett maradtak, de Rosa egyre jobban szenvedett az anyaszerepben, minden porcikájával gyűlölte a béklyót, amit a családja kényszerített rá. Lassan depresszióba süllyedt, mígnem egy délelőtt begyógyszerezte magát. Dominic talált rá, nem volt túlságosan meglepve. A mai napig sötét foltként hordozza a lelkén, hogy bár tisztában volt a nő problémáival, mégsem igyekezett segíteni neki. Kislánya iránt viszont az első pillanattól kezdve mély szeretetet és odaadást érez, senki nem fontosabb számára az életben, tűzbe menne érte. Lucinda jelenleg 8 éves, rendkívül jó képességű, tehetséges kislány.

Hobby: Rengeteget edz, hogy kondiban tartsa a testét.

Foglalkozás: Vállalkozó.

Extrák: --- seme --- a haja elkezdett őszülni --- kora ellenére rendkívül fiatalos és energikus, nem is érzi magát ilyen idősnek --- börtönben töltött évei alatt rájött, hogy biszexuális --- jelenleg kislányával él egy szerény kis lakásban --- Dom erős dohányos, de kislánya közelében ügyel rá, hogy ne szívjon cigit --- Saját vállalkozást indított, hogy jobb körülményeket tudjon teremteni a kislányának, fizetni tudja a különóráit, de nem ért túlzottan a pénzügyekhez, emiatt pedig nem alakulnak túl jól a dolgok ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2021. 02. 27.
2021. 09. 29.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:45:20
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).