Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jeremy Wallance
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Adriana

Kor: 21

Külső leírás: Karakteres arcát tépetett fazonú félhosszú barna haja keretezi, amit szinte mindig elalszik, de különösebben nem zavarja, mert jól áll neki. Szemei szürkén csillognak, amikben mintha vihar tombolna, s nehéz is levenni róluk a pillantásunkat. Széles vállai határozottságról tanúskodnak, s nem is áll távol a valóságtól. Izmos, ahol kell, hála a kétkezű munkának. Orrnyergén, s alsó ajkában is van piercing, míg füleiben kisebb méretű fültágító. Ezekhez leszámítva nem hord ékszereket. Öltözködésben a kényelem és a megfizethetőség számára az első, hisz a munkája által sűrűn összekeni magát.

Jellem: Jeremy eleinte igen hűvös és gyanakvó, de idővel felenged. Na persze nem fog önfeletten nevetni a másikkal, de el-el mosolyodik és nem dobja ki a házából, ha szó nélkül beállít. Viszont Jer túlontúl őszinte, így ha a másik meg is bántódik, de elmondja a véleményét, hisz jobb a szemébe mondani, mint a háta mögött kibeszélni az illetőt. S ezért sincs valami sok barátja, de azokat annál inkább becsben tartja, ahogy a családját is. Az ágyban gyengéd és figyelmes, maga elé helyezi a partnere örömét.

Élettörténet: Jeremy egy professzor apa, s egy kisbolt tulajdonos anya gyermekeként jött a világra. Édesanyjától sok szeretetet, s figyelmet, míg édesapjától tudást kapott. Jeremy így tízen éves korára már sokkal több tudással rendelkezett, mint kortársai, de ennek ellenére a gyerekek nem közösítették ki, hisz Jer ugyan olyan rosszcsont volt, mint ők. Mondhatjuk, hogy boldog gyermekkora volt, de csupán tizennégy éves koráig, amikor is édesanyja rabló-gyilkosság áldozata lett. Jeremynek nehéz volt ez az időszak. Nem elég hogy szeretett édesanyja nincs többé, de édesapja, kire felnézett elzárkózott tőle. S ha ez nem lett volna elég, apja állás ajánlatot kapott távol a családi háztól, ami évekre szólt, de ő gondolkodás nélkül elfogadta. Jeremy így a Nagynénjéhez került, aki tárt karokkal fogadta ugyan, de anyagilag nem a legjobbkor jött, hisz ők is épp csak megéltek. Jer ott segített, ahol tudott és amint lehetett iskola mellett munkába is állt. Sok helyen megfordult, míg megszerezte az érettségit, de végül egy autószerelő műhelyben kötött ki. A mai napig ott is dolgozik és a régi családi házba költözőt vissza, kialakítva a napi rutinját.

Hobby: a ház javítgatása, tv nézés, a gyerekekkel eljárni valamerre

Foglalkozás: Autószerelő

Extrák: Homoszexuális (seme) ~ Régebben dohányzott, de a gyerekek miatt letette a nikotint. Viszont ha nagyon ki van azért rágyújt egy-egy szálra. ~ Sokszor ő vigyázz az unokaöccseire és unokahúgára, amit örömmel tesz. ~ Jernek becézik.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztrációként szolgál. (http://)

Engedélyezve: 2017. 04. 06.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 11:39:21
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).