Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Atsutane Atsushi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 34

Külső leírás: 170 centi körüli, nem túl feltűnő jelenség. Alkatra egészen vékony, törékeny, meglátszik rajta, hogy sokszor még enni sincs ideje. Ujjai vékonyak és hosszúak, akár egy zongoristának, és sosem remegnek, aminek nagy hasznát veszi műtét közben. Mindig konzervatívan öltözik, visszafogottan. Általában inget visel és vászonnadrágot, vagy elegáns felsőket, és persze a zakó is elmaradhatatlan megjelenésétől. Munkában természetesen hosszú, fehér köpenyt hord, amit néha elfelejt levenni és abban megy haza. Arca vékony, egészen szép. Álla hegyes, ajkai vékonyak és haloványak, orra fitos. Szemei mandulavágásúak, csokoládébarnák. Szeme sarkában már apró kis szarkalábak találhatók, amit jótékonyan szemüvege takar el, mivel sajnos már nem lát túl jól közelre. Haja félhosszú, sötétbarna, mindig jól fésült és gondosan ápolt. Elöl kicsit belelóg a szemeibe, ezért jobb oldalra fésüli. Mindig fekete bőr oldaltáskát hord magánál, amiben fontosabb iratai, vagy a betegek kartonjai vannak. Egész lényéből a szolid komolyság, konzervativitás sugárzik. Kedves mosolya mindig egy kissé távolságtartó, pillantása érdektelen. Összességében egy kellemes megjelenésű, korához képest fiatal férfit láthatunk.

Jellem: Atsushi a tökéletes orvos mintapéldánya. Mindig komoly, higgadt és összeszedett, munkájában szinte lehetetlen kibillenteni lelki egyensúlyából. Teljes szívvel és lélekkel végzi a munkáját, szívén viseli betegei sorsát. Nagyon elhivatott, mindent megtesz a betegeiért. Kívülről egy komoly, kiegyensúlyozott, kedves férfinak tűnik, aki mindenkivel közvetlen és mindenkihez van egy-két jó szava. Belülről azonban lassan omlik össze a stressz hatására. Észrevette magán, hogy fiatalkori lelkesedése és életereje lassan de biztosan szertefoszlott, és mára csak egy kiégett báb maradt. A stressz és a munkával járó hatalmas felelősség kikezdte az idegeit. Nap végére hihetetlenül fáradtnak és életuntnak érzi magát, ami mélységesen megrémíti. Elvesztette az érdeklődését a dolgok iránt. Kétségbe esett emiatt, próbál valami olyasmit keresni, ami újra életerővel és energiával töltené fel, de eddig nem járt sikerrel. A magánéletében egy visszafogott, kedves, törődő férfi, aki mindig odafigyel a párjára és általában aláveti magát kedvese akaratának. Nem szeret vitatkozni, mert az csak még jobban lefárasztja, inkább enged. Egyéjszakás kalandja alig volt, mindig a hosszabb kapcsolatokra utazott, de egyik mindegyik kudarcba fulladt. A kedvese sosem tudta elviselni, hogy mindig a munkáját helyezi előtérbe és ha hazaér, inkább aludna, semmint szórakozna. Emiatt ment tönkre az összes kapcsolata.

Élettörténet: Konzervatív családba született. Édesapja elismert szívsebész volt, édesanyja pedig főnővér egy helyi kórházban. Mindketten komoly, mélyen vallásos családból származtak és eme eszmék alapján nevelték fiúkat is. Azonban Atsushiról leperegtek ezek a dolgok. Annak ellenére, hogy katolikus középiskolába járt, sosem hitt és a mai napig nem is hisz Istenben, de ezt nem hangoztatja, mert tiszteli a szüleit. Mindig kiváló tanuló volt, és szülei elvárához híven orvosnak tanult, akár az édesapja. Külföldön járt egyetemre, majd Japánban gyakornokoskodott, de az ismeretlen ország annyira vonzotta, hogy szülei tiltakozása ellenére ismét külföldre utazott, ezúttal hosszabb időre. Egy elég színvonalas kórházban talált munkát, és az évek folyamán felküzdötte magát a ranglétrán, mára már országosan elismert sebész főorvos. Egyszer volt műtét közben gondja, a beteg pár nap múlva meghalt, orvosi műhibát állapítottak meg. Nagyon megviselte a dolog, depresszióba süllyedt, teljesen elhagyta magát. Akkori kedvese állította ismét talpra, akinek a kezét is megkérte. Két évig jártak jegyben, majd a lány visszaadta a gyűrűt és otthagyta. Ennek már vagy 7 éve, azóta nem is igazán volt kapcsolata. Elvesztette a hitét. Mindenben.

Hobby: Alvás, szakirodalom olvasása.

Foglalkozás: Sebész főorvos.

Extrák: --- uke --- gyakorlatilag kávén él --- mindig rohan, legtöbbször még enni sincs ideje --- saját lakása és kocsija van --- mikor nagyon ideges, csak akkor gyújt rá --- nem szereti az édességet --- állítása szerint a nőkhöz vonzódik, de egyre többször azon kapja magát, hogy más férfiakat bámul --- senki nem nézné ki belőle, de imádja a minőségi rock zenét és nagyon ritkán még koncertekre is jár --- ha iszik, akkor csakis kizárólag whiskeyt iszik, jéggel --- ritkán iszik, mert könnyen lerészegedik. Részegen egy felvágott nyelvű, meggondolatlanul őszinte ember válik belőle ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 04.
2021. 09. 29.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:46:45
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).