Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mateo Reinheit
Kategória: Yaoi
Feltöltő: vicii

Kor: 19

Külső leírás: Alacsony, alig 170 centi magas fiú. Egészen vékony, már-már törékenynek tűnő teste van. Gyönyörű és formás, még ruhán keresztül is csábító. Ráadásul tudja magáról, hogy vonzó, és ehhez mérten öltözködik is. Nem kimondottan kihívó, mégis érzéki ruhákat hord, amik karcsú testére simulnak és megmutatják bámulatos alakját. Legtöbbször fekete vagy fehér ruhákat hord, néha más, sötét vagy pasztell árnyalatokat, de soha semmi rikítót. Általában farmert és pólót, vagy inget hord, otthon melegítőt. Bőre tejfehér, szinte hibátlan, sehol egy anyajegy vagy sebhely. Állkapcsa markáns, álla kissé szögletes. Ajkai teltek, haloványak, csókolni valóak. Mikor mosolyog, apró kis gödröcskék jelennek meg a szája sarkainál. Orra fitos. Szemei olyan kékek, akár az őszi égbolt, mindig érdeklődve csillognak. Olyanok, akár a nyitott könyv, könnyedén ki lehet belőlük olvasni gazdájuk érzelmeit. Mindig vidám, bizakodó a tekintete, és rettentő nyílt. Haja leér egészen a válláig, enyhén hullámos, mindig gondosan fésült. Eredetileg ébenfekete, de puszta hóbortból fehérre festette. Hajának színe erős kontrasztot képez vékony, kecses ívű, éjfekete szemöldökével. Van egy fémkarika az alsó ajkában és a bal mellbimbójában, továbbá egyszerű, fekete fülbevalót visel mindkét fülében, más ékszer nem található rajta. Mindig magabiztos, édes mosoly ül az arcán, arckifejezése sokszor ábrándozó. Mikor elkalandoznak a gondolatai, sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál, szinte gyermetegnek. Bűbájos tud lenni, mikor őszintén elcsodálkozik a világon, és szívfacsaró, mikor azok a szemek könnyektől homályosak. Mikor sír, az állán édes gödröcskék jelennek meg, még a legfagyosabb szívet is képes felolvasztani.

Jellem: Mateo egy igazán erős jellemű fiú. Mindig magabiztos, célratörő, pontosan tudja, mit akar. Reális célokat tűzött ki maga elé, amiket mindig végrehajt, akár vért izzadva is. Nincsenek nagyra törő álmai, sem pedig elérhetetlen vágyai. Mindig két lábbal áll a földön és folyton folyvást küzd. Tanulmányaiban, sőt, életében elég maximalista, mindig mindenből a legjobbat szeretné kihozni. Néha képes az ájulásig hajtani magát, aminek már sokszor megitta a levét. Önmagával szemben nagyon kegyetlen, magasak az elvárásai, másokkal szemben viszont mindig türelmes, megértő, jóhiszemű. Sőt, mondhatni naiv is. Újra és újra képes beleesni ugyanabba a hibába, és újra és újra ugyanúgy megbocsátani, mert a szíve mélyén reméli, hogy legközelebbi másként alakulnak majd a dolgok. Rendíthetetlen a hite abban, hogy az emberek alapvetően kedvesek és képesek változni. Szinte soha nem emeli fel a hangját és nem követelőzik. Talán túlságosan is elnéző másokkal szemben, de ez egy szerethető jellemhibája. Nagyon nehezen lehet megbántani, de ha egyszer valakinek sikerül, akkor nagy valószínűséggel egy életre elásta magát a szemében. Majdhogynem lehetetlen kiengesztelni, de ha mégis azt mondja, hogy megbocsájt, attól függetlenül örökké emlékezni fog a dologra. Tud örülni az élet apró örömeinek és képes arra, mire körülötte kevesen: megállni egy pillanatra és csak élvezni a pillanatot. Bármiben meg tudja lelni a szépséget és a kedvességet. Veszekedni utál, inkább kerüli a vitákat. Megvárja, amíg elül a vihar, majd a megfelelő pillanatban áll elő a véleményével és az érzéseivel. Most elég sebezhető korszakát éli, még mindig élénken él benne az első, lángoló szerelem, és a szörnyű vég, amivel végződött. Feldúlt, és próbál új kapcsolatokat építeni, de még egyenlőre nagyon óvatos. Akár egy sebzett kismadár.

Élettörténet: Mateo egy teljesen átlagos családban nőt fel. Édesapja egyetemi professzor volt, édesanyja pedig középiskolai tanár. Egészen boldog, nyugodt gyerekkora volt. Pont addig, amíg nem kezdett el hangokat hallani. A mindig magányos kisfiú, aki különösen nyílt személyiségével kortársai céltáblájává vált, képzeletbeli barátokat talált ki magának. Ez önmagában nem adna aggodalomra okot, azonban a fiú abnormálisan kezdett viselkedni. Nem csak akkor beszélt láthatlan barátaival, mikor egyedül volt. Egy idő után az emberek között is inkább a képzeletbeli barátaival beszélt, mint igazi társaival. Már nem volt hajlandó barátkozni, egyre jobban befelé fordult. A szülei megijedtek, pszichológushoz küldték a fiút. Ez volt Mateo gyermekkorának meghatározó eseménye. A pszichológus, vagyis Chandler, egy nagyon kedves, megnyerő ember volt, aki igazi érzékkel bánt a gyerekekkel. Nem volt leereszkedő és felsőbbrendű, őszinte érdeklődéssel volt a gyerkőcök iránt. A szívén viselte minden kis páciensének a sorsát, és nemcsak az orvosuk, a barátjuk is lett egyszerre. Mateo nagyon kedvelte a férfit. Éveken keresztül hozzá járt, heti több alkalommal is, a tünetek viszont nehezen múltak. Majd ahogy a fiú belépett a tinédzser korba, szerelemre lobbant orvosa iránt. Rajongva imádta a férfit, akivel kis idő múlva viszonyt kezdett... néhány hónapig titokban szerették egymást, mikor is fény derült a dologra. A szülők pereltek, Chandler pedig, házas ember lévén, inkább fizetett. Mateo a botrány után megint közeledni kezdett a férfihoz, az viszont kegyetlenül elutasította. Rájött, hogy az élet kegyetlenebb, mint azt eddig gondolta. Elzárta hát a szívét és a tanulásnak szentelte magát. Pszichiáter szeretne lenni, mindennél jobban, viszont az összekuszálódott érzelmei elbizonytalanították. Néhány hónapja kezdte az egyetemet, távol a szüleitől, egy apró kis garzonlakásban. Elveszettnek és sebezhetőnek érzi magát.

Hobby: Úszás, olvasás, imád koncertekre járni.

Foglalkozás: Egyetemista.

Extrák: --- uke --- alkalmi dohányos --- imádja a rock zenét --- szinte semmivel sem lehet megijeszteni, mindig higgadt és összeszedett marad, bármilyen helyzetben --- néha még ma is hangokat hall --- ha elgondolkodik vagy ideges, a kezét kezdi harapdálni ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2018. 08. 25.
2021. 09. 01.

Módosítva: 2021. 08. 31. 22:45:59
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).