Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Skyler Chagrin
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 24

Külső leírás: Elég magas férfi, pár centi híján eléri a két métert. Izmos, kisportolt teste van, széles vállai, bár egy kicsit sovány. A bőre hófehér, mondhatni már betegesen. Olyan, mint a porcelán, szinte semmilyen hiba nincs rajta. Általában feteke vagy szürkés árnyalatú ruhákat visel, szakadozott farmernadrágot, pólókat, ingeket. Inkább a kényelemre ad, semmint a divatra, azt vesz fel, amiben jól érzi magát. Az arca kissé hosszúkás, beesett. Az állkapcsa szögletes, az álla markáns. Ajkai vastagok, puhák, de folyton sebesek, mert mikor ideges, harapdálja őket. Orrában van egy törés, mivel nemrég eltört neki. Szemei nagyok, kifejezőek, élénk kék színűek. Mindig tiszta értelem, komorság sugárzik belőlük. Szemei alatt állandó jelleggel sötét karikák ülnek, a kialvatlanság és a stressz miatt. Szemöldöke szép ívű, ébenfekete, akárcsak a haja, mely bal oldalon fel van nyírva, a jobb oldalon pedig egész hosszúra hagyta, az álláig is leér. Orrában, illetve jobb szemöldökében piercinget visel, meg egy fekete fültágítót a bal fülében, ezen kívül nincs rajta semmilyen ékszer. Testén több helyen hegek találhatók. Ezek közül a legfeltűnőbb a bal szemöldöke fölötti forradás, amit régen össze kellett kapcsozni. Jobb alkarján egy egész furcsa tetoválás található: egy gyönyörű, sötétkék rózsa, melynek szára karjára fonódott tövisei pedig bőrébe mélyedtek; még apró vércseppeket is tetováltak mellé. Egész fiatalon varratta magára, öccse emlékére. Megjelenéséből mindig mélabú árad.

Jellem: Skyler egy megkeseredett férfi. Fiatal korában egészen vad volt, kicsapongó, mindig hangos. Minden létező szabályt megszegett, lógott az iskolából, verekedett, egyszóval tipikus lázadó tini volt. Aztán egy napon, mikor öccse felkötötte magát, teljesen kifordult önmagából. Belesüppedt az önvádba - okkal. A jegyei leromlottak, még több időt töltött a haverjaival, mértéktelen ivásba kezdett. Kiveszett belőle minden életkedv. Csak árnyéka maradt önmagának. Szótlan lett, magába forduló, mindig komor. Eltaszította magától az embereket, elszigetelődött a külvilágtól. Magába rántotta a mély gyász. Persze próbált túllépni rajta, de nem járt teljes sikerrel. Az évek alatt valamennyire feldolgozta testvére elvesztését, de azóta is magát okolja. Képtelen teljes életet élni, az emlékei rabja maradt. A külvilág egy szótlan, komor alakot láthat, aki kerüli a feltűnést és mindig egyedül mutatkozik. De igazából egy fájdalommal teli, elkeseredett, lelkileg megnyomorodott férfi.

Élettörténet: Skyler egy boldog, kiegyensúlyozott családba született ikertestvérével. Édesapjuk sikeres vállalkozó volt, édesanyjuk háztartásbeli. Egy apró kis falucskában éltek egy gyönyörű kúriában. Soha, semmiben nem szenvedtek hiányt, boldogok voltak. Skyler szinte elválaszthatatlan volt kisöccsétől, mindent együtt csináltak, határtalanul szerették egymást. Olyanok voltak, mint egy lélek két testben. Aztán Skyler barátokat szerzett magának, egyre kevesebb időt kezdett tölteni öccsével. Eljárt otthonról, rászokott a cigire, ivott, drogokat is kipróbált... az öccse persze próbálta megóvni saját magától, kevés sikerrel. Az egyik ilyen alkalommal, Skyler be volt szívva, és meggondolatlan dolgokat vágott az öccse fejéhez. Kicsivel később megtalálta testvére élettelen testét az egyik fa ágáról lelógva... 16 évesek voltak ekkor. A sokk hatalmas volt. Mindezek ellenére kívülről úgy tűnt, kicsit sem hatja meg a dolog. Teljesen higgadta szedte le öccse testét a fáról, még a temetést is faarccal állta végig. Aztán két év múlva, érettségi kellős közepén kikéretőzött vécére és összeomlott, talán akkor tudatosult benne igazán, hogy imádott kisöccse nincs többé. Keservesen zokogni kezdett, napokon keresztül, megállás nélkül. Onnantól romlott el minden. Félbehagyta az érettségit, a lelkében tomboló fájdalmat pedig alkohollal és drogokkal próbálta elnyomni, egy kész roncs lett belőle. Elköltözött otthonról, bérelt magának egy apró kis lakást és tehetségét sutba dobva autókat kezdett szerelni potom pénzért.

Hobby: Gitározik, dalokat ír.

Foglalkozás: Autószerelő.

Extrák: --- seme --- egy ideig drog- és alkoholfüggő volt, de elvonóra járt és most már csak hébe-hóba él a szerekkel --- nagyon erős dohányos --- Minden évben elmegy öccse sírjához és egy szál kék rózsát visz neki --- sosem volt még hosszabb kapcsolata, csak futó kalandjai, vegyesen nőkkel és férfiakkal is --- titokban mindig szerelmes volt az öccsébe, de ezt még magának sem merte bevallani. Az elmúlt egy évben döbbent erre rá --- gyakran még most is előbb jár el a keze, mint a szája, amiatt sokszor alaposan ellátták már a baját. De titkon azt reméli, hogy egy alkalommal agyonverik... --- egy ideje az öngyilkosságon gondolkodik, de nincs hozzá elég mersze ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2015. 05. 05.
2021. 09. 29.

Módosítva: 2021. 09. 27. 22:48:42
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).