Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Suminoe Keita
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 16

Külső leírás: Keita nem éppen a suli bálványa típusú srác, azonban külső adottságaival képes egy háremre való lányt elcsábítani, ezt meg tette két nővérével is. Szemei kékek, így tökéletes összhangban van a szürkés-kékes, mindenfelé álló hajával, ami kölcsönöz neki egy kis nagyfiús stílust. Bőre világos, nem kimondottan fehér, de nincs is lebarnulva. Magas és vékony, nyúlánk testalkatú, izmai csekélyen kidolgozottak, mellkasán csak épp, hogy meglátszik egy-két vonala a kockáinak. Öltözködését tekintve nem feltűnő, de nagyon laza, és pont ez a stílus áll neki jól. Iskolai inge alá nem vesz fel semmit, és többnyire egy-két felső gombot nem kapcsol be.

Jellem: Kedves srác, sose akar senkinek rosszat, csak akkor, ha nyomós oka van rá. Vannak hullámvölgyei, néha egy szóval ki lehet hozni a sodrából, de valamikor még két nővére sem képes teljesen kiborítani. Normális esetben nagy a tűrőképessége, és igazán kitartó is, nem nagyon lehet visszafogni, ha kitalál valamit, akkor azt többnyire véghez is viszi. Segítőkész, nem retten vissza a fura helyzetektől, hiszen most kezd igazán érni, ezért a fantáziája is elkíséri vágytól… néha egészen az ágyig.

Élettörténet: Keita a legkisebb a családban, ami közel sem a legnormálisabb. Nővére Ako és Riko, már kis koruk óta bele van zúgva a srácba, és akkoriban még ő is hasonló érzelmeket táplált a lányok iránt, hiszen mindig megvédték, és kényeztették őt. Szüleik semmi rosszat nem láttak a dologban, Keita pedig elhatározta, hogy mindkét nővérét feleségül veszi. Viszont hamar rá kellett jönnie, hogy a törvény tiltja, hogy két emberrel is összeházasodjon, ekkor kezdett távolodni a nővéreitől, akikhez tulajdonképpen semmi sem köti, hiszen ők ketten az anyjuk, Keita pedig az apjuk előző kapcsolatából született gyerek. A gond csak az, hogy a nővérei még mindig egy olyan öcsikét látnak benne, akit kényeztetni akarnak, és mivel ők is érnek, egyre komolyabban és komolyabban akarnak foglalkozni Keitával.

Hobby: Nővérei elviselése.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Anime: KissxSis *** Nővéreit megilleti a -nee kötőszóval. *** Míg Riko csak Keitának hívja, Ako mindig Kei-chan néven szólítja meg.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).