Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Reiki Setsuju
Kategória: Fantasy
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 300

Külső leírás: Reiki nem egy egyszerű vámpír, ez már abból a földöntúli ragyogásból is látszik, ami körbefonja testét, és jobban kiemeli izmait akkor, amikor az ereje fellángol. Haja is ragyogó olajzöld színű, de míg elől rövid, oldalt, és hátul elér majdnem a háta közepéig leér. Nyakláncát, amin egy általa legyőzött sárkány foga lóg még fürdéskor, és alváskor se veszi le. Azért, hogy ne legyen azonban az emberek számára feltűnő, mindig pólója alá rejti. Szereti a bő pólókat, és a farmerokat, de még meztelenül is simán elvan, őt nem zavarja a pucérsága.

Jellem: Bölcs és óvatos barátkozás tekintetében, ennek köszönhetően még nem találtak rá a vámpírvadászok, akik jobban elemükben vannak mostanában, mint valaha, és még a vámpírnak vélt egyének is megölik, nem csak az igazi vámpírok. Az életben maradásához szükséges vért központokból szerzi, nem támadt még soha érte emberekre. A többi vámpírral, és apjával se igen találkozik, ők is valahol bujdosnak. Emiatt magányosabb, mint akkor, amikor a közelükben volt, csak szólni nem szóltak hozzá. Pedig… Ő kedves, szeretetreméltó személyiség, aki mindent megtenne azért, hogy végre valakivel beszélgethessen egy jót, vágyik a kapcsolatra, és a szeretetre az egyéjszakás kalandok helyett.

Élettörténet: Nemes vámpírnak született, mégse tekintenek rá fajtársai rangjához méltón. Vérében ugyanis családja egy ősi tagjának tévedése miatt sárkányvér is csörgedezik, Apja meg is ölte volna már babaként, amikor tüzet fújt feléjük, az anyja, és a testvérei keltek a védelmére. Anyja halála után azonban nem volt maradása, még ha nem kellett volna a vadászoktól tartania is menekülnie kellett apja miatt. Ma már erősebb, mint 20 évesen, mégse akarja családját megkeresni. Inkább tényleg arra akadna rá, akit neki rendeltek.

Hobby: társai boldog életét kémlelni

Foglalkozás: nincs a pénzre szüksége, anélkül is szerez magának lakhelyet, egy-egy éjszakáért cserébe bármelyik szállodatulajdonosnő, és fiú szívesen ad neki

Extrák: sárkány vére miatt nem támad emberekre, és a napra is ki tud merészkedni***már születése óta képes tüzet okádni ellenfeleire

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).