Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 9 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rien
Kategória: Fantasy
Feltöltő: vicii

Kor: 22

Külső leírás: Nagyon alacsony, törékeny alkatú fiú, alig éri el a 160 centit. Mikor iskolás volt, roppantul zavarta, hogy a legtöbb lány is magasabb nála, de mára megbékélt vele. Vékony, de szívós alkat, teste kemény és inas, ugyanakkor formás. Kifejezetten bájos jelenségnek mondható. Lábai hosszúak és formásak, feneke kemény és kerek, csípője keskeny. Vállai sem túl szélesek. Hosszú karjai végén kecses ujjak. Arca kimondottan szép, álla pici és hegyes, orra fitos. Ajkai viszont csábosak és csókolni valóak. Mikor apró, huncut mosolyra húzódnak, senki nem tud nekik ellenállni. A szemei vékony mandulavágásúak, nagyon különlegesek. Az egyiknek a színe égszínkék, a másiké pedig fakó, vöröses árnyalatú. Egy balesetben levált a retinája, és sajnos műtéti úton sem tudták rendbe hozni, ezért jobb szemére teljesen elvesztette a látását, fókuszálni sem képes vele. Volt idő, mikor zavarta és a hajával takargatta, de annak teljesen vége. Nem esik nehezére beszélni sem róla, ha valaki rákérdez. Szemöldöke vékony, szép ívű. Haja félhosszú, tökéletes keretet ad csinos arcának. A színe egészen különleges, napfényben halványkékes árnyalatú, sötétben inkább fakó ezüstösnek tűnik. Ékszert csak az egyik fülében hord, végig ki van lőve fülcimpája karikákkal, illetve van egy tollas fülbevalója. Más ékszert nem tűr meg magán. Öltözködése inkább lezser, a kényelmet részesíti előnyben. Legtöbbször túlméretezett ruhákat hord, csak sejteti csodás alakját.

Jellem: Rien az a srác, akitől a falra tudnál mászni. Túlteng benne az energia, szinte már hiperaktívnak lenne mondható. Soha nem fárad el, még egy hosszú és kimerítő műszak végén is pörög tovább, be nem áll a szája, nem lehet lelőni sem. Árad belőle a jókedv és a vidámság, folyton szélesen vigyorog, mindenhez pozitívan áll hozzá. Bár nem naiv, mégis mindig próbálja mindenkiről a legjobbat feltételezni, ezzel gyakran megégetve magát. Minden helyzetben keresi keresi a jót, bármilyen gödörbe is kerüljön, nem áll neki sajnáltatni magát, hanem rögtön teper, hogy kijusson belőle. Nagyon nehéz letörni az optimizmusát, ha mégis megtörténik, összeomlik, zokogni kezd, jól kisírja magát, majd újult erővel és lendülettel áll fel. Ha problémával kerül szembe, rögtön a megoldáson kezd töprengeni. Ha komor, életunt embert lát maga körül, mindent megtesz, hogy felvidítsa, legyen akár az egy idegen. Nagyon segítőkész, de azért nem hagyja magát kihasználni. A körülötte lévők szinte kivirágzanak, egy idő után mindenkire átragad a jókedve és az optimizmusa. A komoly helyzeteket megpróbálja elviccelni, kerüli a komoly beszélgetéseket és döntéseket, kihátrál a feszült szituációkból. Nem szeret vitázni, ha valaki pedig próbálja belekényszeríteni egy veszekedésbe, menekülőre fogja. Viszont a lelke mélye teljesen mást rejt. Egy végtelenül magányos és célját vesztett fiút, aki nem tudja, mit is kezdjen az életével. Céltalanul éldegél, próbál a pillanatnak élni, de kezdi érezni, hogy ezt így nem folytathatja tovább. Rengeteg veszteség érte és emiatt megtanulta, hogy mindig csak magára számíthat. Igazán közel még senkit nem engedett magához, végtelenül zavarba jön, ha valaki közeledni próbál felé, nem tud mit kezdeni a helyzettel, inkább menekülőre fogja. Fél kiadni magát, fél feltárni a lelkét, pedig őszintén vágyik már egy társra, akire számíthat a bajban.

Élettörténet: Rien egy nem túl átlagos családba született. Édesapja híres zsoké volt, a világ legdrágább versenylovain ülve nyerte a versenyeket, mikor pedig túl idős lett a versenyzéshez, visszavonulása után maga is versenylovakat kezdett tenyészteni. Édesanyja üzletasszony, fogadóirodákat üzemeltetett. Születése óta hatalmas nyomás nehezedett rá, mindenki azt várta, nagyra viszi majd az erős hátszéllel, amit a családja biztosított. Kezdetekben úgy tűnt, beváltja a hozzá fűzött reményeket. Egészen kisgyerekként rajongani kezdett a lovakért, előbb tanult meg lovagolni, mint járni. A szíve a díjugratás felé húzott és tehetségesnek is bizonyult. Egészen fiatalon nyerte a versenyeket, nagy jövő állt előtte. Aztán 17 évesen derékba tört a karrierje, mikor a lova felbukott és egyenesen ráesett. Ekkor vált le a retinája és a jobb térde teljesen összezúzódott. Műtétek sora várt rá, a szülei rengeteg pénzért kerítettek neki orvosokat, de hiába, senki nem tudta eléggé rendbe hozni a lábát. Ha túl sokat terheli a térdét, kiugrik a helyéről, térdszorítót kell viselnie minden nap, hogy ezt elkerülje, de így is hamar elfárad. Akkor, ott, valami összetört benne. A versenyzés volt a mindene, az életcélja. Befejezte ugyan az iskolát, de a jegyei szörnyen leromlottak, nem érdekelte tovább a tanulás sem. A szülei erősködtek, hogy tanuljon tovább, nagy keservesen el is kezdte a főiskolát, de hamar kibukott. Az anyja üzleti pályára szerette volna terelgetni, de erősen ellenállt. Végül a szüleivel való állandó konfliktusa miatt elköltözött otthonról, bérelt egy kis lakást és munkát vállalt egy cukrászdában. Nehéz volt alkalmazkodni ehhez az új élethez, a körülményekhez, de mostanra jobban élvezi, mint bármi mást.

Hobby: Ha ideje engedi, bejár a helyi állatmenhelyre kutyát sétáltatni, imádja a horrorfilmeket.

Foglalkozás: Felszolgáló egy cukrászdában.

Extrák: --- uke --- jobb térde tele van műtéti hegekkel --- nagyon ijedős, mégis imádja a horrorfilmeket --- édesszájú --- bevallottan homoszexuális --- csak néhány rövidebb kapcsolata volt eddig --- meglepően jól bírja a piát --- részegen szókimondó --- az anyja még mindig próbálja rávenni, hogy menjen vissza az egyetemre --- a baleset óta nem ült lovon --- francia származású, de Japánban született, azt is tartja anyanyelvének ---

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csupán illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2021. 02. 14.
2021. 09. 01.

Módosítva: 2021. 08. 31. 22:47:28
Módosította: vicii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).