Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Keath Ashitaka Gray
Kategória: Hentai
Feltöltő: Aya-chan

Kor: 30

Külső leírás: Mérsékelt, fesztelen, közömbös. Általában az ember azt látja rajta, hogy a világon semmi nem érdekli, még saját maga sem, pedig ez nem igaz. Valójában a legapróbb hangya sorsa is sokat számít neki, ilyen a személyisége és persze a munkája is sok esetben ezt követeli meg tőle. Haja selymes fényű, fekete hol hosszabb, hol rövidebb tincsekkel, ugyan is a saját maga fodrásza, nincs ideje elmenni normális hajvágásra, csak nagyritkán, éppen ezért szokott kinézni néha furcsán a haja. Arca csak akkor szokott borostás lenni mikor nagyon eltemetkezik a munkájában, de megpróbál, odafigyel a külsejére. Vastagkeretes szemüvege tökéletesen megadja a kellő figyelmet örvénylő mélykék tekintetének. Nap, mint nap a kórházban vagy az irodájában gubbaszt tanul, tanulmányoz, nem sokszor kerül a Napra, így a bőre is igen fehér. A Napot, mint égiteste szereti, de, hogy kimenjen, rá azt erősen kerüli, nem bírja a bőre, hamar leég vagy kiütéses lesz. Ruháját mindig az orvosi köpeny takarja el, alatta viszont ízléses ruhák találhatók. Mikor kimozdul – egy évben kb. háromszor – úgy igazán valahová, akkor stílusosan jelenik meg, a nyakkendőt viszont utálja, így sosincs rajta. Zsebeiből néha kilóg egy diktafon, nyalóka, ilyesmi, mindig van nála valami. Ha hazamegy mindig hanbokot vesz fel, szerinte ez a legkényelmesebb viselet.

Jellem: Nagyon higgadt és türelmes személyiség. Sosem siettet semmit, mindennek megvan nála a maga ideje, legyen az egy perc vagy egy év, a kívánt eredményt, vagy így vagy úgy de eléri. Ebből kifolyólag rettentően maximalista, a legjobbat akarja minden helyzetben a lehetetlen és a soha nincs a szótárjában. Vérre menően hiszi, hogy minden ember gyógyítható és kezelhető brutális eszközök nélkül is, célja, hogy ezt bebizonyítsa… nagyon kitartó és céltudatos. Mindig előre tervez, hogy ne érjék meglepetések, na, nem mintha sok minden meglepné. Tekintve, hogy a zárt osztályon dolgozik, már sok mindent látott, eleinte sokszor megrémült, de az évek és a rutin mára teljesen közömbössé tette a külső hatásokra. Azonban sokat szokott stresszelni, ha valami nem sikerül neki. Ezt levezetve tördeli az ujjait és a lapockáját kapargatja, néha egészen addig még ki nem serken a vére. Tudja, hogy ez helytelen éppen ezért nem is tud róla senki. Munkájában mindig kedves, de határozott, elvárja, hogy megcsinálják azt, amit kér, de a legnagyobb elvárásokat magával szemben támasztja. A magánéletben gyöngéd és szeretetéhes, szüksége van a támogatásra, különben megtörhet a súly alatt. Egyébként a betegeivel sosem kiabál vagy emeli fel a hangját, még akkor, sem ha ők megütik vagy hasonlók. A vérmérséklete nem forr fel egyhamar, ahhoz nagyon ki kell hozni a sodrából.

Élettörténet: Brandon Gray senki volt, egészen addig, míg egy kaszinóban hatalmas összeget nem nyert. A sors vagy véletlen, ki tudja, de az összeg megütötte a markát. A rengeteg pénz feltárta előtte a világot, utazni kezdett, hiszen mindig is ez volt a legnagyobb vágyálma. Éppen Japánban volt és érkezését nagy italozással ünnepelte meg s olyannyira jól érezte magát, hogy sikerült bekerülnie a detoxiba, ahol Yuki kezeire bízták. Furcsa találkozás, de annál hétköznapibb szerelem. Brandon, miután kijött, köszönet képp virágot vitt a hölgynek, így kezdtek randizgatni, majd rá két éve össze is házasodtak. Nem sokkal a nászút után Yuki teherbe esett és egészséges kisfiúnak adott életet. Nem tudták eldönteni, hogy angol vagy japán nevet adjanak-e a kisfiúnak, így inkább mindkettővel megajándékozták. Keith már az óvodában kivételesen okosan viselkedett. Hamar meg tanult számolni, még az iskola előtt. Az általánost könnyen elvégezte, ahogy a gimnáziumot is. Gimnáziumi évei alatt kezdett el foglalkozni az idegsebészettel és a skizofréniával. Nagyon érdekelte az elme és annak minden területe így orvosi egyetemre ment, ahol idegsebésznek kezdett tanulni, de végül másik szakra jelentkezett és pszichiáter lett, így még többet tanulhatott az emberi agyról. Szakterülete a skizofrénia és a személyiségzavar lett. Gyógyított már meg sok ember a saját maga által kifejlesztett gyógymód alapján ahol a személyiségek saját magukat ölik meg, ezzel felszabadítva az egyetlent. De persze ennek hátrányai is vannak, hiszen nem feltétlenül a legdominánsabb a legjobb személyiség. Ezt még fejleszti, könyvet is ír róla.

Hobby: Tanulás, olvasás, úszás, hanbok gyűjtés

Foglalkozás: Pszichiáter

Extrák: *** foglalt *** Tériszonya van *** születésnapja: április 30. *** horoszkóp: bika ***

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom (http://)

Engedélyezve: 2012. 06. 07.
2016. 02. 14.

Módosítva: 2016. 02. 11. 11:47:18
Módosította: Aya-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).