Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Andrew O´bryen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Adriana

Kor: 17

Külső leírás: Rövid tépetett barna haja keretezi vonzó arcát, amit többségében fel szokott zselézni. Karamell színű szeme pedig csak úgy vonzza az ember tekintetét, ami néha már kifejezetten idegesíti. Magassága 170 körül van, testén akad izom, de nem esik ez ügyben túlzásba. Divatosan öltözködik, de a kényelem az első a számára. Arcán két pc van, egy az ajkában, a másik az orrnyergében. Füleiben egy-egy fültágító és két-két fülbevaló.

Jellem: Nagyon heves természetű és kissé erőszakossá is válik, mikor elveszti a türelmét, ami talán túl sokszor fordul elő. Többnyire kötözködik a másikkal, evvel is magát szórakoztatva. Nagyon zárkózottá vált, hisz a büszkesége nem engedi, hogy bárkitől is elfogadjon némi segítséget. Se tárgyakhoz, se személyekhez nem különösebben ragaszkodik. De igen lusta, így csodaszámba megy, ha bulizáson kívül bármit is csinál.

Élettörténet: Andy egy baleset következménye, így az apa nem vállalta a felelősséget és lelépet, az anya pedig már elkéset az abortusszal és leányanyává vált. Eleinte még csak-csak gondját viselte Andynek, de ahogy cseperedet azt a pici figyelmet se kapta meg, mert az anyja bánatában inkább piálni kezdett. A szomszédok ugyan tudták ezt, de ők se voltak éppen ártatlanok, ezért nem is cselekedtek. Így Andrew gyerekkora igen sok fájdalommal és nélkülözéssel telt. Persze eleinte, mint minden gyerek reménykedet, hogy ha jó jegyet visz haza és szófogadó lesz, akkor kap némi törődést. De csak újra és újra csalódnia kellett, így kamaszkorára egy huligánná vált, ami továbbra se érdekel senkit.

Hobby: bulizás, szex, lopás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Seme ~ Dohányzik, iszik, de még csak a cigire szokott rá. A drogokat is kipróbálta már, de nem nagyon jött be neki. ~ Eddig egyéjszakás kalandjai voltak csak, de nem is szeretne többet. ~ Imádja az állatokat, de ezt titkolja, mert gyengeségnek véli.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csak illusztráció. (http://)

Engedélyezve: 2014. 08. 16.
2018. 05. 16.

Módosítva: 2018. 05. 16. 11:40:07
Módosította: Adriana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).