Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jessie Lee
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yume

Kor: 26

Külső leírás: Gyönyörű, sápadt bőr, unott, mégis édes arc, olykor-olykor egy ragyogó mosoly, rejtélyes kinézet. Talán így lenne a legegyszerűbben jellemezni Jessie kinézetét, mivel ezek a külsőségek azok, amik megmaradnak az emberben egy találkozásuk után. Ritkán mutatja ki érzéseit, ha nem éppen kuncsafttal van, így szinte olyan, mint egy élet nagyságú, élettelen játékbaba, hatalmas bociszemekkel, amikkel egykedvűen szemléli a világot. Jobban mondva amivel, mivel előszeretettel viseli szemkötőjét, bár csak akkor, ha az nem zavar senkit - így csak egy szép szemét fedve fel -, nem mintha bármi baja lenne a szemének, ez csupán hóbort. Emellett elengedhetetlen kelléke még imádott nyakörve, ami már tényleg mindig rajta van, meg persze a fülében és ajkában lévő piercingek. Bár előbbieket nem sokszor látni, mivel hosszú, kissé talán színes haja eltakarja őket. Látszik, hogy nem veti meg a testékszereket, és van olyan merész, hogy bármelyik részére rakasson, de egy területre semmi pénzért nem csináltatna. Visszataszítónak találja, ha valaki egy olyan helyre csináltat piercinget. De talán az igénytelen kinézetet még annál is jobban utálja, így természetes, hogy rengeteg figyelmet fordít külsejére, arra sosem sajnálja a pénzt. Bár a plasztikát feleslegesnek tartja, nem is szeretne - nem mintha szüksége lenne rá, tökéletes teste van -, meg van elégedve vonzó kis önmagával.

Jellem: Jessie nem egy egyszerű jellem, hiszen sokak szerint nehezen elviselhető. Kissé idegesítő, hogy több jelleme van, ami a munkájával jár. Lehet akár édes, szeretetre éhes uke, vagy éppen szadista pasi, esetleg mazochista. Mindig az, amit a vendég éppen megkövetel. Ha valaki nem ismerné, és először úgy találkozna vele, mint egy kedves, imádni való emberrel, az nagyot koppanna, hiszen az igazság közelében sem járna. Könnyen elhiteti mással, hogy ő teljesen más, mint amilyen valójában, talán ebből adódik az is, hogy sokak szerint nem hostnak, hanem színésznek kellett volna mennie. De igazából nyugodt, nem kapja fel könnyen a vizet, viszont türelme az nincs, emellett pedig roppant válogatós. Mindenben. Férfiakban, ételekben, még színekben is. Imád belekötni az emberekbe, még a legkisebb hibába is , bár befejezi a piszkálódást, mielőtt vita törne ki. Segítőkészsége sincs az egekben, inkább szívesen nézegeti mások szenvedéseit. Szinte csodának számít, ha mégis besegít valakinek, bár ha ez megtörténik, biztosak lehetnek benne, hogy nincs minden rendben. Esetleg csak kivételesen leitta magát.

Élettörténet: Teljesen átlagos életet élt. Anyja jól kereső ügyvéd, míg apja szabadúszó Fotos volt. Kívülről minden szép volt, meg volt a családi béke. Szép ház, gyönyörű feleség, vonzó apa, aranyos kisgyerek. Mindenki ezt látta, és el is hitték. Csak kevesen néztek a felszín alá, ahol nem mindig a legszebb dolgok történtek. Apja szeretőket tartott, amiről persze anyja semmit sem tudott, egészen a haláláig. Akkor derült ki, hogy a férje folyamatosan csalja, és legszívesebben elhagyná őt és Jessiet, csak legnagyobb sajnálatára nem tehette meg. Egyedül nevelte a fiút, már ha azt nevelésnek lehet nevezni. Folyamatosan új nőket hozott haza, feleségeit cserélgette, Jessie pedig ezt a példát látta, bár tudta, hogy nem helyes. Egészen 17 éve koráig tűrt, mikor apja is meghalt, és minden vagyonát az akkori felségére hagyta, és második gyerekére. A fiút ez nem nagyon izgatta, neki a lényeg a szabadság volt, amire már régóta várt. Viszont pénz hiány miatt abba kellett hagynia iskolai tanulmányait, és munkába állnia, amihez csöppnyi kedve sem volt, bár egy ideig alkalmi munkákból egész szépen eléldegélt. Nem sokkal később talált rá a Black Rose néven futó host clubra, ami azonnal megtetszett neki. Először kissé vonakodva, de aztán teljes lelkesedéssel állt be hostnak, azóta is ott dolgozik.

Hobby: Zenehallgatás, filmnézés, vásárlás

Foglalkozás: Host

Extrák: Nem veti meg az italt, imádja, viszont leitatni nem könnyű, mivel jól bírja. *** Nagyon válogatós, és ha egy ügyfél nagyon az átlaga alatt van, semmi pénzért nem szolgálja ki. *** Gyűlöli a nőket. *** A "bármit az ügyfél kedvéért" elvet vallja, nem riad vissza semmilyen idióta, vagy beteg ötlettől. *** Hostos tömegbe.

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).