Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amelia Hendry
Kategória: Hentai
Feltöltő: Blacky

Kor: 17 éves

Külső leírás: Törékeny alkatú, középmagas termetű lány. Enyhén fahéjszínű bőre miatt igazi kuriózum a királyi udvarban; kivételes szépségnek számít. Bőre árnyalatán kívül még gesztenyebarna haja és sötétzöld szemei is arról árulkodnak, hogy felmenői keletről származhattak. Ajkai gyönyörű teltek, és olyan a színűk, akár a baracké, s ez csak még csinosabbá teszi az összhatást. Bal vállába egy H betű van égetve, ami családja nevét szimbolizálja. Ruhatára hatalmas, s rendkívül változatos, de mégis a sötétebb színek dominálnak benne, hisz bőre árnyalatához nem mutatnak jól az élénk tónusok. Szereti az ékszereket, de csak visszafogottabbakat hord, kerüli a hivalkodást.

Jellem: Nem csak a teste törékeny, de a lelki világa is az. Kedves, tisztalelkű és barátságos lány, akiben az emberi gonoszságnak még híre-hamva sincs. Nagy állatbarát, odaadó szeretettel viseltetik minden négylábú iránt, akik szintén imádják őt. Főnemesi származása velejárójaként művelt és intelligens, valamint illemtudó lányról beszélünk, aki minden tekintetben lojális az uralkodóhoz, és akin látszik, hogy igazi, makulátlan hölgy szeretne lenni. Még fiatal, tele van szép ábrándokkal, s naiv a világgal szemben. Sajnos, az ilyesfajta ártatlanságot a legkönnyebb eltiporni...

Élettörténet: A Hendry főnemesi családból származik, akiknek közvetlenül a király a hűbéruruk, és nagy befolyásuk van az országban. Mivel folyamatos háborúk dúlnak a király hódításai miatt, apjának is kötelessége volt harcba vonulni az uralkodó oldalán, így beadta Amelia-t a királyi udvarba. Van egy nővére, aki már férjezett, így külön él tőlük, de mindig nagyon boldog, ha láthatja testvérét. Az udvari életet még nem ismerte ki teljes mértékben, hiszen még nagyon újonc ott, alig ismer valakit.

Hobby: lovaglás, solymászat, éneklés, lovagi tornák látogatása, hímzés

Foglalkozás: udvarhölgy a királyi palotában

Extrák: Történelmi szerepjátékra! // Foglalt.

Képinfo: Nem saját kép. (http://)

Engedélyezve: 2012. 06. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).