Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Adam Cash
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Laurent

Kor: 23

Külső leírás: Hajlékony, karcsú alak, divatosra vágott hajjal, és szembeszökően kék szemekkel, amivel nem egy áldozatát csábította már ágyba. Imádja a lezser ruhákat, mutogatni testét amennyire csak megengedett, büszke arra, hogy egy csepp felesleg sincs rajta. Szeret sportolni, és ez meg is látszik rajta, habár nem több kilós izmok vannak rajta. Arca legtöbbször kifejezéstelen, csak az ágyban vetkőzi le minden álcáját, és adja önmagát.

Jellem: Nem egy ambiciózus alkat, de azért a pozícióján javítandó néha önként szétteszi lábait. Nem élvezetből, a látszat ellenére soha nem szűri össze a munkahelyét és a magánéletét. Szeret élni, szereti élvezni az életet, habár a káros dolgokat nem tolerálja. Többnyire nem mondja ki amit gondol, csak némi átgondolás után, bár sokan kissé forrófejűnek és hirtelennek tartják, ő nagyon igyekszik ennek ellentettjévé válni. Ebből kifolyólag az ágyban se lehet eldönteni szerepét. Behódol, ha veszít, de csata nélkül nem adja meg magát. De ha ő nyer, pajzán és virgonc tud lenni, állóképességével sokak önbecsülését porig alázva. Akaratos, makacs, de bőkezű, és barátai előtt mindig nyitva az ajtaja.

Élettörténet: Szülei sokáig azt hitték, orvos lesz belőle. Ő egy percig se vette ezt a lehetőséget komolyan, habár keményen tanult, és a legtöbb egyetem fizetett volna egy hozzá hasonló diákért. De ő alig lépett ki a gimnáziumból, modell szakmába kezdett. Fehérneműk, sportos ruhák, mindennapi felszerelés, ünnepélyesebb, elegancsos cuccok... Mai napig élvezi, hogy minden bemutatott ruhadarabot megtarthat, és nem is röstell bennük járni. Nem egy ruhakölteménynek ő a megálmodója, és ezeket az ötleteket is borsos áron adja el, sikeresen. Ha el akar érni valamit, könnyedén, tapasztalt módon éri el, becsületes, vagy más úton. Főnökeinek nem egyszer az ágyában kötött ki, és minden alkalommal meg is kapta, amit akar. Jelenleg egy elég nagy cégnél dolgozik, és mivel folyton ,,csinál valamit", majdnem állandóan újságtéma élete. Nevét sokan ismerik, és a legtöbb klubb vagy bár belépő nélkül nyílik meg előtte. Mégis nehéz őt igazán megszerezni, vagy megszeretni, nem tudni soha, hogy ha épp téged szemelt ki, mit akar tőled. Minden szabad idejét spottal, utazással, kurvákkal, bulizással tölti, és a média előtt is örömmel pózol. De ha elvonulni vágyik, a vörös lámpás negyedbe tér, és csak az ágyban dől el, hogy ő hódol be, vagy őt hódítják meg. Ritkán szokta kétszer ugyan azt az embert nadrágjába jutni.

Hobby: a világ összes italát szeretné megkóstolni, hosszú listát vezet már róla, hogy mit ivott már eddig.

Foglalkozás: modell

Extrák: Uni. Partnereivel rettentő figyelmes tud lenni ha akar, szereti a kihívást, és nem spórol a pénzzel, ha hódításról van szó. Olyan ember, aki sokat beszél, de semmit nem tudsz meg igazán róla. Fél a nőktől, mármint az igazi nőktől. Női ruhába bújt férfiak azonban kihívásnak számítanak nála.

Képinfo: epsilon86 (http://)

Engedélyezve: 2012. 06. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).