Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kamijou Touma
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Ichi-nii

Kor: 17

Külső leírás: Igazi tinédzser srác, kicsit magasabb ugyan, de nem szeli az egeket. Kifejezetten vékony, és egyáltalán nem mondható izmosnak, rettenetes fizikuma van. Bőre talán mondható pár tónussal sötétebbnek, bár nem azért, mert olyan sokat napozik. Csak kellemesen lebarnul, ha nyáron sokat császkál kinn. Arca fiatalos, de néha ül rajta komolyság is, hiszen bőven van mit átgondolnia „szuperképessége” miatt. Sötétbarna szemei vékony vágásúak, igazán sok érzelmet tud vele kimutatni. Ajkai vékonyak, és száját is mindig hangulatához tudja igazítani, valamerre biztos görbül, ha rajta múlik. Talán csak a tanórákon ül úgy a padban, mint egy álmos kisegér. Haja, amely koromfekete mindenfele áll, amerre el lehet képzelni, pedig nem zselézi, egyszerűen csak ilyen, és nem tud mit kezdeni vele. Öltözködését tekintve igazán laza, és egyáltalán nem bonyolítja túl a ruháját, általában vagy az iskolai egyenruhában virít, vagy egy teljesen egyszerű öltözékben. Ami szinte biztos, az a fehér-piros edzőcipője.

Jellem: Két tulajdonsága van, ami hihetetlenül megártott neki. Talán kezdjük ezek közül is a jobbal, úgy illik. Annyira segítőkész és becsületes ember, hogy még az esperek közül a harmadik legerősebbnek is képes segítő kezet nyújtani, ha egy férfi zaklatja. Ehhez párosul páratlan balszerencséje: a jobb keze csak úgy vonzza a bajt, és minden egyéb rossz dolgot. Viszont ha éppen egy szép kis szerencsétlenség lánc jut neki, akkor mindenképpen rossz hangulatba kerül, azonban ez nem tarthat sokáig. Hiszen akinek születése óta ellensége Fortuna, az nem mondhatja, hogy új neki a balszerencse. Mint említettem becsületes, és többnyire mindenkivel kedves, kivéve, ha az adott ember az ellensége. De akkor sem ész nélkül cselekszik, csak akkor borul ki, ha az egyik barátját bántják. Ez pedig nagyon gyakori, hiszen a srácnak már az is a barátja, aki három szót váltott vele. Azonban őszinte, szóval tud gonoszkodni is, sőt! Vitába kerülni vele egyszerű, és ha túl sokáig húzódik egy ilyen, akkor inkább puffogva adja meg magát, mint egy kiskutya. Mikor nincs semmi igazán nagy gondja, akkor szeret lustálkodni, és a barátaival lógni.

Élettörténet: Touma az akadémiák városában él, Gakuen Toshiban, ami egy sokkal fejlettebb város, és bár a jelenlegi időkben van, a technika 50 évvel előrébb tart. A város igen nagy százaléka diákokból áll, hiszen szinte minden utca tömve van iskolákkal. Tizenéves diákunk pedig rémesen tanul, hetente új mobilt kell vennie, mert mindegyik szörnyű véget ér, ha úgy hozza a sors, akkor a bankkártyája megy tönkre, mert rálép, vagy az egész elektronika nyugdíjba megy egy „véletlen” villámcsapás miatt. De az is megesik, hogy egy apácát talál az erkélyen. „Mi van? Ez most komoly?” – teheti fel magának a kérdést mindenki. Igen, halálosan komoly, hiszen Touma jobb keze olyan erővel rendelkezik, ami még Isten áldását is elküldi melegebb éghajlatra. Hiszen a végtagja nem más, mint az Imagine Breaker, ami minden természetfeletti erőt egy érintéssel megsemmisít. A fiú ezzel született, és ezzel is él, na meg egy Index nevű varázsló lánnyal, aki több mint 100.000 varázskönyv teljes tartalmát véste a fejébe, és nem egy ember üldözi ez miatt. Touma pedig minden balszerencséje ellenére is megvédi a lányt, legyen szó bármiről. A többi problémája pedig a lány mellett elhanyagolható, hacsak nem a város Railgunjáról, vagy a varázsló világról van szó.

Hobby: Balszerencsék elviselése.

Foglalkozás: Tanuló.

Extrák: Anime: To Aru Majutsu No Index. **** Ha valami rossz történik vele, akkor mindig azt mondja, hogy "Fukoda", ami magyarul annyit tesz, hogy "ezt a pechet".

Képinfo: http://

Engedélyezve: 2012. 06. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).